- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.881
Canm insallah duzelir gonlune gore olur ama sana tavsiyem senden kiymetli kimse yok kendini yipratmaİnşallah panık atak var ilaçla olur dıyrlar bakalım
Kizlarrr valla ben bu gece uyduğundan birşey anlamadım bebiş maşallah yakışıklı ama.cok sinirli sürekli ağladı sabaha akdar doymuyor maşallahbide refakatçi oldum için muayeneye falan ben görürdüm hep giydirdim soydum valla unutmuşum bebek işini ama çok zormus tatlı zorluk ❤ bu tatlı zorluğu rabbim bizede nasip etsin insallah ❤
Tşk ederim kuzum aynen öle valahıCanm insallah duzelir gonlune gore olur ama sana tavsiyem senden kiymetli kimse yok kendini yipratma
Ya bisey sorucam ... ovu testinde sadece control çizgisi görünüyor. Hiç başka çizgi yok. Yanlış mi yaptım ?
Ben takıp edecem bizaat içmez ama takıbnı bırakmayacağıminşallah canım benim babamda da var ilaçla düzeliyor o, düzenli kullanması lazım ama
Günaydın kızlar
akşam bişey olmadı
kavgada etmedim
arkadaslarının gönlünü yapıyım derken benımkini kırdın dedim sadece..
sarıldı ve anında uyudu
hee bu bide ' yarın aksam bilmem kim bize eşiyle misafirliğe gelmek istiyor. hayır diyemedim haberın olsun dedi'
benı es geçin bu ay.
6-7 gün varken erken gebelik testi yapmıştım hiçbi şey çıkmamıştı. Ondan 2 gün sonra da ovulasyon testi yaptım, varsa 2.çizgi koyu çıkabiliyomuş diye ama onda da 2.çizgi soluktu. İlk defa bi ay bulantı yaşamaya başladım son bi haftaya girerken, o da dün hiç olmadı, bi tek arabaya bindiğimde araba tutar gibi oldu o kadar. Soldan bel ağrısı seyrekleşti sanki bi de çimdikleme tarzı çekilme gibi bişey oluyo arada. Göğüs ağrısı da yine seyrek seyrek oldu bi iki gündür. Akıntım hiç yoktu dikkat ediyodum enfeksiyon olmuştum daha önce, 4-5 gündür amonyum var şimdi. Jer seferinde adet mi oldum acaba diye lavaboya gidiyorum. Ne durumdayım var mı yok mu bilmiyorum korkuyorum.Korkma yap bence canim. İnsallah çok güzel haberler verirsin bize.❤
Valla anlattıklarına göre var bence. İnsallah da vardır kuzum. Stres yapma insallah hersey güzel olucak6-7 gün varken erken gebelik testi yapmıştım hiçbi şey çıkmamıştı. Ondan 2 gün sonra da ovulasyon testi yaptım, varsa 2.çizgi koyu çıkabiliyomuş diye ama onda da 2.çizgi soluktu. İlk defa bi ay bulantı yaşamaya başladım son bi haftaya girerken, o da dün hiç olmadı, bi tek arabaya bindiğimde araba tutar gibi oldu o kadar. Soldan bel ağrısı seyrekleşti sanki bi de çimdikleme tarzı çekilme gibi bişey oluyo arada. Göğüs ağrısı da yine seyrek seyrek oldu bi iki gündür. Akıntım hiç yoktu dikkat ediyodum enfeksiyon olmuştum daha önce, 4-5 gündür amonyum var şimdi. Jer seferinde adet mi oldum acaba diye lavaboya gidiyorum. Ne durumdayım var mı yok mu bilmiyorum korkuyorum.
1 aylık çabam çöpofff gizsizim ya
Offff ya !!!Günaydın kızlar
akşam bişey olmadı
kavgada etmedim
arkadaslarının gönlünü yapıyım derken benımkini kırdın dedim sadece..
sarıldı ve anında uyudu
hee bu bide ' yarın aksam bilmem kim bize eşiyle misafirliğe gelmek istiyor. hayır diyemedim haberın olsun dedi'
benı es geçin bu ay.
1 aylık çabam çöp
canım ovulasyonu neden yaptın anlamadım ama sabah idrarıyla yapmaman gerek, doğru sonuç vermez
gebelik içinde evet hayalet çizgi görünüyor bende gördümmmm ama inşallah buharlaşma çizgisi değildirrr, git kan ver hemenn güzel haberler ver bize pazartesiii
Ya boşver Büş, şimdi girdim lavaboya, adetim bitmemiş. Kahve rengi akıntı devam. Silinince pencerede gördum. Bi gun daha bekliyiM en iyisiyok kuzum daha yumurtlama yok ya görünmemiştir bişey, at bakim fotosunu, adetin yeni bitti dimi
bende hissediyorum olmadı gibiBen bu ay hic girmedim allahdan rahatim negativ gördüm no Problem aralik is coming
Geçen ay daha net silik çzigi görmeme rağmen kanda negatif çıkmıştı ben bence 10 kasımı bekliyim :)
ovu testinide yapma sebebim silikleşme durumunu görmek içindi. Hala aynı kalmamış. akşam 8 den sonra tekrarlıycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?