Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarrr valla ben bu gece uyduğundan birşey anlamadım bebiş maşallah yakışıklı ama.cok sinirli sürekli ağladı sabaha kadar doymuyor maşallah bide refakatçi oldum için muayeneye falan ben göturdüm hep giydirdim soydum valla unutmuşum bebek işini ama çok zormus tatlı zorluk ❤ bu tatlı zorluğu rabbim bizede nasip etsin insallah

amiiiiiiiinn

tez zamanda inşallah kuzumm

Ya bisey sorucam ... ovu testinde sadece control çizgisi görünüyor. Hiç başka çizgi yok. Yanlış mi yaptım ?

yok kuzum daha yumurtlama yok ya görünmemiştir bişey, at bakim fotosunu, adetin yeni bitti dimi

Günaydın kızlar
akşam bişey olmadı
kavgada etmedim
arkadaslarının gönlünü yapıyım derken benımkini kırdın dedim sadece..
sarıldı ve anında uyudu
hee bu bide ' yarın aksam bilmem kim bize eşiyle misafirliğe gelmek istiyor. hayır diyemedim haberın olsun dedi'

benı es geçin bu ay.

offf gizsizim ya

Korkma yap bence canim. İnsallah çok güzel haberler verirsin bize.
6-7 gün varken erken gebelik testi yapmıştım hiçbi şey çıkmamıştı. Ondan 2 gün sonra da ovulasyon testi yaptım, varsa 2.çizgi koyu çıkabiliyomuş diye ama onda da 2.çizgi soluktu. İlk defa bi ay bulantı yaşamaya başladım son bi haftaya girerken, o da dün hiç olmadı, bi tek arabaya bindiğimde araba tutar gibi oldu o kadar. Soldan bel ağrısı seyrekleşti sanki bi de çimdikleme tarzı çekilme gibi bişey oluyo arada. Göğüs ağrısı da yine seyrek seyrek oldu bi iki gündür. Akıntım hiç yoktu dikkat ediyodum enfeksiyon olmuştum daha önce, 4-5 gündür amonyum var şimdi. Jer seferinde adet mi oldum acaba diye lavaboya gidiyorum. Ne durumdayım var mı yok mu bilmiyorum korkuyorum.

Valla anlattıklarına göre var bence. İnsallah da vardır kuzum. Stres yapma insallah hersey güzel olucak

Offff ya !!!

1 aylık çabam çöp

bugün gece çok mu geç kalkar misafirler peki, belki bu gece şans olur kuzum, hiç belli olmaz bak Mrs Terazi yumurtlamadan 2 gün önce geçtikten 2 gün sonra olmuş bi tek tutmuş, yinede umutsuzluğa kapılmayalım..

Günaydın kızlar. Bat son 3gün bakalım belirti hiç yok gögüs ağrısı dışında oda her ay oluyor zaten

Geçen ay daha net silik çzigi görmeme rağmen kanda negatif çıkmıştı ben bence 10 kasımı bekliyim :)
ovu testinide yapma sebebim silikleşme durumunu görmek içindi. Hala aynı kalmamış. akşam 8 den sonra tekrarlıycam.

silikten sonra kanda negatifi görünce insanın yapası gelmez tabi kan testini haklısın kuzum.. bekleyelim garanti olsun hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…