- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.861
Yavrum sen hamile değil mıydın zaten yaya da ben mi karıştırıyorum
12.de randevu aldım zaten ama tek göndeemiycgm bende gidecem diyorkı bana sende gözük bende dedm kı ben gıresem Dr dedm beni direk sabrım için Manisaya gönderirler dedm neden dedı sana olan sabrımdan dedm mal mal suratasma baktıbu adam niye böyle ya, psikolağa gitmeyi kabul ediyor mu ?
12.de randevu aldım zaten ama tek göndeemiycgm bende gidecem diyorkı bana sende gözük bende dedm kı ben gıresem Dr dedm beni direk sabrım için Manisaya gönderirler dedm neden dedı sana olan sabrımdan dedm mal mal suratasma baktı
Tşk ederim kuzum kendı öz anası bile bana diyorkı Allah sana sabır versin ben 6 ay gelince cekemıyorum sen yıllardır cekıyorsunAllah sabır versin valla kuzum ne diyim zor ya..
Kuzum benim bilmiyorum ki hakirlerde öyle mi oluyor ınsallah yaAa neden ki? Hamiş misin ?
Hamıslerde yazacaktim pardon heyecandanKuzum benim bilmiyorum ki hakirlerde öyle mi oluyor ınsallah ya
Tşk ederim kuzum kendı öz anası bile bana diyorkı Allah sana sabır versin ben 6 ay gelince cekemıyorum sen yıllardır cekıyorsun
Heee tamam Büşram sağ ol
Günaydın Türkiye'nin, Avrupa'nın ve Amerika'nın en güzel kadınları
Gunaydınnn herkese:)
CAnım naptın ovulasyon yapıyor musun doktorun dedıgıı gunlerı degerlendırdın mı?Günaydın Türkiye'nin, Avrupa'nın ve Amerika'nın en güzel kadınları
İnşallah panık atak var ilaçla olur dıyrlar bakalıminşallah psikologla düzelebilir kuzum..
Günaydın Kızlar . İyi haftalarımız olsun sadece mutlu olalım ☀
Sabah ilk idrarla ovu yaptım . Düne göre koyuluk azalmış.
Amaaaa akşam yatarken gebelik testi yaptım unutmuşum. Sabah bi baktım hayalet çizgisi olmuş.
Ben 10 ekim adetten sonra hep gün aşırı değerlendirdim.
Acaba tutmuş olabilir mi ?
İnşallah panık atak var ilaçla olur dıyrlar bakalım
Canım hangısı ben anlayamadım bırde ılk 5dk onemlı gebelıkteGünaydın Kızlar . İyi haftalarımız olsun sadece mutlu olalım ☀
Sabah ilk idrarla ovu yaptım . Düne göre koyuluk azalmış.
Amaaaa akşam yatarken gebelik testi yaptım unutmuşum. Sabah bi baktım hayalet çizgisi olmuş.
Ben 10 ekim adetten sonra hep gün aşırı değerlendirdim.
Acaba tutmuş olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?