Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olur bari bütün sorularından kurtulursun keşke topige bı de bı doktor gelse ne hoş olur rehin alırdık
Doktorumuz olmayabilir ama size avrupada olan iyi bi doktordan aldig bitum bilgileri aktaricam

Doktorumuz olmayabilir ama size avrupada olan iyi bi doktordan aldig bitum bilgileri aktaricam
anacım benim doktor yıllarca amerikada çalışmış ama bana bi hamilelik göstertmedi boy boy yaptırdığı doğurttuğu bebişlerin resmini koyuyor bide gerçi adamın suçu yok tabi şaka bi yana adam bana gitte tüplerini bağlat gel ben açayım demedi ya

Doktorlae napsin bizde is olmayimca

Doktorlae napsin bizde is olmayimca
Örneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim valla

Örneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim valla
bacım o işte adama sinirliysen zorla olmuyor be

bacım o işte adama sinirliysen zorla olmuyor be
Yok kız sinirden kacmiyorum adamdan iki ay kadar önce ikizlere hamileydim öldüler kürtaj oldum sonra kirkin çıkmasını beklerken üzerine adet oldum odur iki haftadır da hastaydım üstüne annem ameliyat oldu onun yanına gelmek zorunda kaldım sonra da adam geldi ama burda kavga ettik konuşmuyoruz şimdi yani bı turlu nasip olmuyor adama

Cok uzum ver adama yazik

olur olur Allah büyük sabredicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…