- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.641
Doktorumuz olmayabilirİyi olur bari bütün sorularından kurtulursun keşke topige bı de bı doktor gelse ne hoş olur rehin alırdık
Evetdoktorda der gelin muayenehaneme burdan olmaz diye
anacım benim doktor yıllarca amerikada çalışmış ama bana bi hamilelik göstertmediDoktorumuz olmayabilirama size avrupada olan iyi bi doktordan aldig bitum bilgileri aktaricam
Hepimiz ayrı yerlerdeyiz ne edek yetismiyorz muayaneyedoktorda der gelin muayenehaneme burdan olmaz diye
anacım benim doktor yıllarca amerikada çalışmış ama bana bi hamilelik göstertmediboy boy yaptırdığı doğurttuğu bebişlerin resmini koyuyor bide gerçi adamın suçu yok tabi şaka bi yana adam bana gitte tüplerini bağlat gel ben açayım demedi ya
aynen bide muayenesi 275 lira hadi sonuca varsak o para koymıycak gidiyoruz elde var sıfırDoktorlae napsin bizde is olmayimca
Örneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim vallaDoktorlae napsin bizde is olmayimca
bide bize diyordu bizden ses çıkmayınca seyapıyorlardır diyeKizlar agir tacize uğruyorum suan,bi verip geliy ben hemen 10 dkya
Git git kolay geleKizlar agir tacize uğruyorum suan,bi verip geliy ben hemen 10 dkya
Bi hemşire olarak maşallah hepiniz benden bilgilisinizİyi olur bari bütün sorularından kurtulursun keşke topige bı de bı doktor gelse ne hoş olur rehin alırdık
bacım o işte adama sinirliysen zorla olmuyor beÖrneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim valla
Ne yapalım canım arastira arastira artık bu hale geldikBi hemşire olarak maşallah hepiniz benden bilgilisiniz
herkesin ayr ayrı tecrübesi var normaldirBi hemşire olarak maşallah hepiniz benden bilgilisiniz
Hoş geldin ciğerimSonunda eve geldim
Sende tam süründürmüşsün canımÖrneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim valla
Yok kız sinirden kacmiyorum adamdan iki ay kadar önce ikizlere hamileydim öldüler kürtaj oldum sonra kirkin çıkmasını beklerken üzerine adet oldum odur iki haftadır da hastaydım üstüne annem ameliyat oldu onun yanına gelmek zorunda kaldım sonra da adam geldi ama burda kavga ettik konuşmuyoruz şimdi yani bı turlu nasip olmuyor adamabacım o işte adama sinirliysen zorla olmuyor be
Cok uzum ver adama yazikÖrneğin ben iki aydır adam el sürmemiş bana üstüne klktim anama geldim adam peşimden geldi dünde kavga ettik 10 günde öyle yanasmam tam mahrum etmişim valla
olur olur Allah büyük sabredicezYok kız sinirden kacmiyorum adamdan iki ay kadar önce ikizlere hamileydim öldüler kürtaj oldum sonra kirkin çıkmasını beklerken üzerine adet oldum odur iki haftadır da hastaydım üstüne annem ameliyat oldu onun yanına gelmek zorunda kaldım sonra da adam geldi ama burda kavga ettik konuşmuyoruz şimdi yani bı turlu nasip olmuyor adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?