Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karın bölgesinden ameliyat geçirdinmi laporoskopide olur göbekten falan
Rahim agzi ameliyati olmustum 6 ay kadar önce bu enfeksiyonda buyuk ihtimal ameliyattan sonra kaptim cunku nette baktigimsa yazıyordu ameliyat somra enfeksiyon olusabiliyomus felan diyen

Ya kizlar benim ozel bolgede beyzaliklar var boyle krem gibi :/ ilaci kullaniyodum belki enfeksiyon atiyodur diye dedim ama hala var
silince geçiyorsa akıntındır canım o eskiden banada olurdu çok olduğu zaman

Canim akintim var sulu beyaz boyle ama vajinada iki dudak avarya orasi beyaz boyle krem gibi bisi olmus
Anladığım kadarıyla içerde üst kısımlarda beyaz akıntı yoğun olduğu için oralarda birikmiş olabilir canım benimde yoğun olduğu zamanlar öyle oluyor

Rahim agzi ameliyati olmustum 6 ay kadar önce bu enfeksiyonda buyuk ihtimal ameliyattan sonra kaptim cunku nette baktigimsa yazıyordu ameliyat somra enfeksiyon olusabiliyomus felan diyen
rahim ağzı ameliyatı nerden oluyor

Çok şükür enfeksiyonu da atlattin daha canım

silince geçiyorsa akıntındır canım o eskiden banada olurdu çok olduğu zaman
Anladığım kadarıyla içerde üst kısımlarda beyaz akıntı yoğun olduğu için oralarda birikmiş olabilir canım benimde yoğun olduğu zamanlar öyle oluyor
Evet aynen ay insallah akintidansir ya mamtar felan okudum. Sinir oldum enfeksiyon bitri bide onla ugrasmim ama kasinti felan yok hic sadece gorunce korktum zaten vajinal jel kullaniyorum antibiotik bitiginden beri vajinanin phsini dengeliyomus felan doktor vermisti

Kaşıntı yoksa mantar değildir

mantar olsa kaşıntıdan duramazsın

Çok şükür enfeksiyonu da atlattin daha canım
Ay insallah gercekten atlatmisimdir kuzum ben oyle hisediyorum koku yok artik bide bu nasil enfeksiyonsa hic bi belirtisi olmuyomus nettem bakmistim kadınlar rutin kontrole gitriklerinde cikiyomus yani kasin agri hic bisi yapmiyo

Yok canım korkma akintidir o mantar kesinlikle olamaz mantar olsan kasinmaktan parcalarsin kendini bı ara olmuştum ben böyle elini ordan alamiyorsun parçalamak istiyorsun resmen

Kaşıntı yoksa mantar değildir
Yok canim insallah ya cok kotuymus o mantar cok titizim normaldede suan enfeksiyondan sonra daha fena oldum herifi sua almadan ben dus almadan iliski yasamiyoruu nolur nolmaz diye zaten sonrasinda hemen yikanamoyorm

Ay insallah gercekten atlatmisimdir kuzum ben oyle hisediyorum koku yok artik bide bu nasil enfeksiyonsa hic bi belirtisi olmuyomus nettem bakmistim kadınlar rutin kontrole gitriklerinde cikiyomus yani kasin agri hic bisi yapmiyo
çok aşırı enfeksiyon olmazsa belirti vermiyor ama çok fazla olursa belirti veriyor akıntı çoğalıyor kasıkların ağrıyor dolgunluk hissi oluyor kasıklarında sonrada kaşıntı başlıyor

İnşallah canım hislerine güven bence

çok aşırı enfeksiyon olmazsa belirti vermiyor ama çok fazla olursa belirti veriyor akıntı çoğalıyor kasıkların ağrıyor dolgunluk hissi oluyor kasıklarında sonrada kaşıntı başlıyor
Bende bitek kasik agrisi oluyodu oda enfeksiyondan mi bilmiyorum artik bu ay randevum var doktora herseyi sorucam butun kontrollerden gecicem

Bende bitek kasik agrisi oluyodu oda enfeksiyondan mi bilmiyorum artik bu ay randevum var doktora herseyi sorucam butun kontrollerden gecicem
İyi olur bari bütün sorularından kurtulursun keşke topige bı de bı doktor gelse ne hoş olur rehin alırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…