- 22 Ağustos 2018
- 6.862
- 12.671
- 168
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.601
Çabuk mu kilo veriyorsun yoksa hiç kilo alamayanlar dan misin canım
Adet mi Olacaksın canım onun belirtileri mi yoksa bebiş belirtisi mibugün benim sürekli rahim bölgem sızlıyor krampta oluyor akşam üzeri baya yoğun bi akıntımda oldu ağrı kesicide atamıyorum bişey olur diye ne yapsam bilemedim
Ozaman ye sen 2 gram canin varZaten 48 kiloyum kilo almak istiyorum gebelik için
Ay bende eskiden hemen atardim agrida agri kesici ohh simdi icemiyom butun agrilarimin farkina varıyorum belki önceden oluyodu dikkat etmiyordumbugün benim sürekli rahim bölgem sızlıyor krampta oluyor akşam üzeri baya yoğun bi akıntımda oldu ağrı kesicide atamıyorum bişey olur diye ne yapsam bilemedim
Kilo alamayanlardan maalesef canım evlendiğimde 44 tüm şükür evlendikten sonra 4 kilo aldım. Ama işten dolayı öyle çalışırken çok yoruluyorum yoksa çok yerimÇabuk mu kilo veriyorsun yoksa hiç kilo alamayanlar dan misin canım
Ağrı kesici iyi değil ya ben dayanılmaz bı ağrı olmayana kadar ilaç kullanmam hiç gerçi ben hap yutmayı sevmiyorumAy bende eskiden hemen atardim agrida agri kesici ohh simdi icemiyom butun agrilarimin farkina varıyorum belki önceden oluyodu dikkat etmiyordum
yaa benim sancılar kramplar geçirdiğim 2 ameliyattan sonra başladı doktorun dediğine göre tedavisi yok yapışıklık oluşuyormuş onlarıda açmak için ameliyat edersek yine oluşur diyorAy bende eskiden hemen atardim agrida agri kesici ohh simdi icemiyom butun agrilarimin farkina varıyorum belki önceden oluyodu dikkat etmiyordum
İyi bari 4 kilo almışsın bal fındık fıstık bol yiyin enisteyle beraber hem kilo olur hem bebise hazırlıkKilo alamayanlardan maalesef canım evlendiğimde 44 tüm şükür evlendikten sonra 4 kilo aldım. Ama işten dolayı öyle çalışırken çok yoruluyorum yoksa çok yerim
Kötü bisi deildir insallah o yapisiklik bende bu ay sorucam doktora niye oluyo diyeyaa benim sancılar kramplar geçirdiğim 2 ameliyattan sonra başladı doktorun dediğine göre tedavisi yok yapışıklık oluşuyormuş onlarıda açmak için ameliyat edersek yine oluşur diyor
Hala hala beyaz akıntı mi yoğun acabaYa kizlar benim ozel bolgede beyzaliklar var boyle krem gibi :/ ilaci kullaniyodum belki enfeksiyon atiyodur diye dedim ama hala var
Yiyiyoruz da adam şişti ben hala aynıİyi bari 4 kilo almışsın bal fındık fıstık bol yiyin enisteyle beraber hem kilo olur hem bebise hazırlık
adetim 9 veya 10 kasımAdet mi Olacaksın canım onun belirtileri mi yoksa bebiş belirtisi mi
Hala hala beyaz akıntı mi yoğun acaba
Perine bölgende demi. Akıntı değilYa kizlar benim ozel bolgede beyzaliklar var boyle krem gibi :/ ilaci kullaniyodum belki enfeksiyon atiyodur diye dedim ama hala var
İnşallah tez zamanda hamile kalır sende sisersinYiyiyoruz da adam şişti ben hala aynı
Canim akintim var sulu beyaz boyle ama vajinada iki dudak avarya orasi beyaz boyle krem gibi bisi olmusHala hala beyaz akıntı mi yoğun acaba
İnşaallah canım hepimiz kalırız bu ayİnşallah tez zamanda hamile kalır sende sisersin
Perine ne demek bilmiyoeum ama iki dudak varya orda eskidende oluyomuydu yenimi oluyo bilmiyorum normalmi deil miPerine bölgende demi. Akıntı değil
karın bölgesinden ameliyat geçirdinmi laporoskopide olur göbekten falanKötü bisi deildir insallah o yapisiklik bende bu ay sorucam doktora niye oluyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?