- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.481
Sizde iyiki varsınız hayatım ve iyiki acmissiniz burayı ❤❤
Keskencanimda bekleyelim anca oyle anlarizGeç döllenme diye düşünemiyorum da ümitlenmek istemiyorum
Seviliyosun yawrumİyi bakalım öyle olsuntamam tamam kusmem daha dövme
Senin zeytim yagi formulun havada ucusuyonNoldu kız ben şimdi girdim daha
Mesaj attımSeninki tam sopalik valla ya kiz biz esimle beraber gunluk 12 saat çalışıyoruz bazen yorgunlukdan ölüyoruz ama yinede yapiyoruz
Aynen iyi yapmissinMesaj attım
“Miss gibi duşumu aldım seni bekliyorum” yazdım
Şuan da bi cevap yok
En azından beklentide oldugumu bilsin dimi
Boş boş gelip yatağa gidip uyumasın dangaloz
Şifa olur inşallah kızlarSenin zeytim yagi formulun havada ucusuyon
Regl gunu başlıyoruz 15 gun içiyoruz sabah ac karinla 1 corba kasigi saf zeytin yagi iltap felan ne var ne yok anasini ağlatıyor ve insallah hamile kalıyoruzZeytınyagı nedır ya.ben kacırdım galiba
Mesaj attım
“Miss gibi duşumu aldım seni bekliyorum” yazdım
Şuan da bi cevap yok
En azından beklentide oldugumu bilsin dimi
Boş boş gelip yatağa gidip uyumasın dangaloz
Aferim kız benim yetişemedigim yerlere bilgiyi aktar böyleRegl gunu başlıyoruz 15 gun içiyoruz sabah ac karinla 1 corba kasigi saf zeytin yagi iltap felan ne var ne yok anasini ağlatıyor ve insallah hamile kalıyoruz
Aferim kız benim yetişemedigim yerlere bilgiyi aktar böylebende arada kaçak giriyom benim kocam daha uyumadı işten saat 6 da geliyor sabahta 6 da gidiyor onunla vakit geçiriyorum. Gerci adamı sakatladım masanin altina halı serdik o esnada belini incitti Allahtan yumurtlama gününü geçirdiydik
Bi uyutayim onuda gelicem aklım sizdeYeterlki faydali bilgiler alalim surekli paylasicaz birbirimize yardim etmek için burdayiz
Adama iyi bakgul gibi adam
Sen uyutana kadar bende evde olurum rahat rahatt gece sohbetine devam ederizBi uyutayim onuda gelicem aklım sizde
Aferim kız benim yetişemedigim yerlere bilgiyi aktar böylebende arada kaçak giriyom benim kocam daha uyumadı işten saat 6 da geliyor sabahta 6 da gidiyor onunla vakit geçiriyorum. Gerci adamı sakatladım masanin altina halı serdik o esnada belini incitti Allahtan yumurtlama gününü geçirdiydik
TamamSen uyutana kadar bende evde olurum rahat rahatt gece sohbetine devam ederiz
Yaaa Nası icilcek o midemiz bulanmazmıRegl gunu başlıyoruz 15 gun içiyoruz sabah ac karinla 1 corba kasigi saf zeytin yagi iltap felan ne var ne yok anasini ağlatıyor ve insallah hamile kalıyoruz
Kiz 1 kasik bisi direk yutcan niye bulansin mide sogam suyu bile ictimYaaa Nası icilcek o midemiz bulanmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?