- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.461
Kalbimi kirmaKüsüm ben size
Kaç günün geçti canımKizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan
Kizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine
Kizlar buarada benim iç çamaşırımda yine pembe kahve tonlarında lekeler var ve çok fazla akintim var iç çamaşırımdan taytima kadar geçmiş neyin nesi anlamıyorum valla kafayı yicem meraktan
Küsüm ben size
Kalbimi kirmasev beni
Insallah yerlesme kanamasidir kuzumKizlar şansım yokmuş olduğunuz hastanede sadece çocuk acılı var bakmadılar oyuzden mecbur salı gününü bekliycem sağlık ocağına kaldım yine
Reglime 4 gün var bugün bitti sayılır 3 gün kalıyor canımKaç günün geçti canım
Ayyy kirabilir miyim ben hiç siziKalbimi kirmasev beni
Inşallah kuzum insallahhhh❤Insallah yerlesme kanamasidir kuzum
Sağlık olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah umutlar boşa çıkmazkuzucum ay çok heyecanla beklemiştim yaa salıya kaldı umutlar, lekeler beni umutlandırdı ama hayırlısı diyelimm
Kiz saka yapiyoz vallaAyyy kirabilir miyim ben hiç siziama biraz üzüldüm gerçekten daha bişey olsa benden bileceksiniz gibime geldi yani ☹☹
Geç döllenme diye düşünemiyorum da ümitlenmek istemiyorumBende negativ gordum uzulmek yok
İyi bakalım öyle olsunKiz saka yapiyoz vallaalinma hemen bak burda herkes gebelik bekliyo piskolojimiz iyi değil sende dahil birbirimizinidare edelim bida kusersen döverim
Ayyy kirabilir miyim ben hiç siziama biraz üzüldüm gerçekten daha bişey olsa benden bileceksiniz gibime geldi yani ☹☹
Hadi insallah hayirli haberler canmInşallah kuzum insallahhhh❤
Sağlık olsun canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah umutlar boşa çıkmaz❤
Noldu kız ben şimdi girdim daha
Tabiki öyle canım masallah ortam harika konuşmalar çok samimi zaten o derece kırılmış falan olsaydım bı daha hiç girmezdim ama insan merakta kalıyor hergun girmesem ne yapıyorlar ne ediyorlar diye merak ediyorum vallhiyok kız saçmalama takılıyorduk biz valla Burdaki samimiyetimize güvenerek
Dimi ama çok seviyorum burayı ve sizleri iyi ki varsınız beeTabiki öyle canım masallah ortam harika konuşmalar çok samimi zaten o derece kırılmış falan olsaydım bı daha hiç girmezdim ama insan merakta kalıyor hergun girmesem ne yapıyorlar ne ediyorlar diye merak ediyorum vallhi
Sizde iyiki varsınız hayatım ve iyiki acmissiniz burayıDimi ama çok seviyorum burayı ve sizleri iyi ki varsınız bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?