- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.381
Kuzum Sana söyle diyim eşim bugün sabah 7 sen beri ayakta.işlerini halletti.şimdi geç gelse ölü gibi uyumak istiycekkuzum nelerden tahrik oluyor ki acaba sen daha iyi bilirsin birkaç bişey söyle şunu yap diyelimm mesela
Aynen valla zaten bundan sonra da içmem bitti şükürtabi ki kuzum öyle olması lazım zaten hadi hepimizi geç içinde senden bir parça taşıyorsun içmemen lazım
Kuzum Sana söyle diyim eşim bugün sabah 7 sen beri ayakta.işlerini halletti.şimdi geç gelse ölü gibi uyumak istiycek
Yoksa ben biliyorum yapıcagımı ama yorgunda.koca gün dışardaydı.
Kıızzz sen gebişsin benım için dua etsene bu akşam bişey olsun ve eşimle şey olsun sonrada o şey çocuk olsunAynen valla zaten bundan sonra da içmem bitti şükür
Canım sende çukurdan önce yapBenden bi bok olmaz bı ayda
Benımkı hıc bişeyden haberi yok tabi
Arkadaşı aramıs bı yere gıdıcem sende benımle gel diye.söz vermiş haspam.
Bastı gitti
Eve gelmesi 12-1
Erken kalkıyor dıye Gecede bişey yapmaz
Yarında dizisi çukur var yine olmaz
Bitti gitti işte kısmet değil
Boşu boşuna kendımı harab ediyorum haftalardır
Olabilir canım benimde ilk hamileligimde bilmiyordum hamile olduğumu ilişkide kasıklarım karnım çok ağrıyorduKızlar ya ilişki de sol kasıyım acıdı girip çıkarken bat 10 kasım sizce gebelik belirtisi olabilir mi bel ağrısı ve hafif meme hassasiyeti de var böyle olan var mi ya da fikri olan
teşekkür ederim bugunlerde cok bunalimdayim
Ayy ben kendim romantık film kafasında biri değilim oda bunu bilir zaten. Aradım az önce. Efendim aşkım dedi.bende gayet mülayim bi şekilde “işin bittimi erken çıktın geçmi biter işin dedim” “belli olmaz yavrum şimdi kalabalığız çok duyamıyorum “dedi.tamam görüşürüz dedim kapattım.kuzum meyvelerden falan oluşan bir şey hazırlasan tv karşısında romantik bi film açsan, güzelde bi elbise giyip beklesen?
valla üstüme zıplar benimki öyle bişey yapsam
Üzülme canım bı dahaki aya inşallah yılmak yokKızlar yetişemiyorum valla hızınızaerken gebelik testi yaptım adetime 3 gün var negatifi gördüm ama vajina bölgesi bi ağrı var Hastalıkları gelcek galiba ben kesin adet olcam darısı basınıza
İnşallah canım benim inşallah öyle Bi şy olsun kiKıızzz sen gebişsin benım için dua etsene bu akşam bişey olsun ve eşimle şey olsun sonrada o şey çocuk olsunartık duada daha düzgün dile sen tabi.ben suan üzüntülüyüm toparlayamadım
Ayy ben kendim romantık film kafasında biri değilim oda bunu bilir zaten. Aradım az önce. Efendim aşkım dedi.bende gayet mülayim bi şekilde “işin bittimi erken çıktın geçmi biter işin dedim” “belli olmaz yavrum şimdi kalabalığız çok duyamıyorum “dedi.tamam görüşürüz dedim kapattım.
Çok geç gelmeyeceğini bilsem bi duşa gireyim gecelik giyip belliyim.belki beklentide olduğumu görünce Kıramaz. Ama kaçta gelicek bilmiyorum
Valla böyle çok zor yabeklentide olduğunu görünce kıramazsa beklentili bir şekilde bekle kuzum bugünü kaçırmamalısın
duş al geceliğini giy bekle kaç olursa olsun ay, belki uykundan uyandırır
VALLA inşallah 1 buçukta gelir direk seni gözü mükemmel görür ve olurAyy ben kendim romantık film kafasında biri değilim oda bunu bilir zaten. Aradım az önce. Efendim aşkım dedi.bende gayet mülayim bi şekilde “işin bittimi erken çıktın geçmi biter işin dedim” “belli olmaz yavrum şimdi kalabalığız çok duyamıyorum “dedi.tamam görüşürüz dedim kapattım.
Çok geç gelmeyeceğini bilsem bi duşa gireyim gecelik giyip belliyim.belki beklentide olduğumu görünce Kıramaz. Ama kaçta gelicek bilmiyorum
Kuzum içkili bi yere gitmediVALLA inşallah 1 buçukta gelir direk seni gözü mükemmel görür ve olurya erkek içkili olunca duramıyor ben onu biloyorum galiba bütün erkekler öyle inşallah ama seninki de gelince hersey istediğin gibi olur ama ilişki olunca kalkma altına yastık koy beline
Valla böyle çok zor ya
Adamada kızamıyorumki haberi yok
Ama bu ayda böyle giderse regl olduğum gibi açık ve net konuşucam
Baktım hık mık yapıyo benım kadar net değil dahada ovu falan uğraşmam
Bunalmak yok boyle yaparsam zaten olmaz amateşekkür ederim bugunlerde cok bunalimdayim
Kuzum içkili bi yere gitmedi
Ki benımki içkili hayatta yapmaz
Kalkmıyorum zaten bi olsaaa
yok değil kuzumkuzum sen bugün için elinden geleni yapmaya bak adamın belki yanaşacağı tutar hafif içkili falan bir ortam mı peki arkadaşlarının ortamı
Kız neden hoslaniyorsa kocan onlarin hepsini yap aklını başından ne alır sen en iyisini bilirsin şimdiYaaa bana akıl verin
Herif gelince bişeyler yapıp benım bu geceyi boş geçmemem lazım
Offf valla içim çürüdü yaa
Moralim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?