- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.221
Canım yarın yapmasamda ılıskı olur muovulasyon testi heralde bu pik yapmış bugün ve sonraki 2-3 günü değerlendir demek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yarın yapmasamda ılıskı olur muovulasyon testi heralde bu pik yapmış bugün ve sonraki 2-3 günü değerlendir demek
Silinmeye basladimi 2 gun saha devam edin aslinda onemli olan silindigi zamannmis yumurta catliyo ve 24 48 saat arasi yasiyorum silikkestigi zamani cok iyi degerlendirYaptık bıraz once baska hangı gunler yapayım kuzum:))
T çizgisi silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendirin silikleştiği günde önemli yumurta çatlıyor çünkü yani 3 gün değerlendir ama günde iki defa değil o zaman sperm kalitesi düşer günde bi posta yeterCanım yarın yapmasamda ılıskı olur mu
Tamam kuzum cok saolSilinmeye basladimi 2 gun saha devam edin aslinda onemli olan silindigi zamannmis yumurta catliyo ve 24 48 saat arasi yasiyorum silikkestigi zamani cok iyi degerlendir
YArun yapamıcam ama hahahahT çizgisi silikleşinceye kadar hatta silikleştiği günüde değerlendirin silikleştiği günde önemli yumurta çatlıyor çünkü yani 3 gün değerlendir ama günde iki defa değil o zaman sperm kalitesi düşer günde bi posta yeter
olsun yarından sonra yap ama yap yani kaçırma normalde bir gün araylada öneriyor doktorlar ama eşinde sorun yoksa hergünde günde 1 kerede olurYArun yapamıcam ama hahahah
kuzum zaten spermler kadın vücudunda 3 gün yaşayabiliyor bir gün eksik oldu diye bişey olmazCanım yarın yapmasamda ılıskı olur mu
Pik olmus kuzum sonundaKızlar bugun bole nedemek
Yarin testi tekrarla canim bakalim catladi mi eger catlarsa yarin hemen olsun iliski olursa olmazsa diger gun kesin olsunYaptık bıraz once baska hangı gunler yapayım kuzum:))
Ne sorcam size canlarım bel agrım var hafif kasik agrım var ama akintim cok az hatta kuru gibi sizce?bat 12 kasim
daha adetine var canım bi yorum yapmak için erken gibi geldi banaNe sorcam size canlarım bel agrım var hafif kasik agrım var ama akintim cok az hatta kuru gibi sizce?bat 12 kasim
Ay kuzum teşekkür ederim ya çok heyecanlıyım bi an umutluyum bi an üzgün kafam karışıkDaha batına cok varmis canim biraz daha bekle derim
İnsallah vardir diyelim canim ne zamandir deniyorsunuz? Yumurtlama zamanini degerlendirdiniz miAy kuzum teşekkür ederim ya çok heyecanlıyım bi an umutluyum bi an üzgün kafam karışık
Ayni ben gibisin canm hayta yoralimNe sorcam size canlarım bel agrım var hafif kasik agrım var ama akintim cok az hatta kuru gibi sizce?bat 12 kasim
Ha öyleyse aldiriyim da yiyim bari bebiş için mecbur artık ne iyiyse yenecekIyimis kuzummbebegin tutunmasi icin cok okumustum
Kuzum bu ilk ay adetten sonra günaşırı ve her gün aralıksız değerlendirdim ınsallah yİnsallah vardir diyelim canim ne zamandir deniyorsunuz? Yumurtlama zamanini degerlendirdiniz mi
Ay inşalalh hamiş oluruuz kuzAyni ben gibisin canm hayta yoralim
Kuzu az akıntın mi varAyni ben gibisin canm hayta yoralim
Haklisin kuzu ama insan merak ediyor bi kamera olsa da acip açıp baksakdaha adetine var canım bi yorum yapmak için erken gibi geldi bana