Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben az önce tuvalete gittim baya yoğun çok açık sarı bi akıntı oldu korktum enfeksiyonmu oldu acaba yine normalde olmuyordu bende öyle akıntı devam ederse zeytin yağına girişeyim yine adetim gelsinde
Benim akintim hep beyazdi enfeksiyonda da oyleydi suan su gibi beyaz kokusuz akinti bende aderi bekliyorum baslicam hemen zeyzim yagina

Ooooo süper bilgi bu! Nasıl kaçırdım ben bunu acaba sayfa mi atladım!!! Cok sağol kuzum ya. Peki gebelikte sıkıntı yapar mi bebeğe ?

Ooooo süper bilgi bu! Nasıl kaçırdım ben bunu acaba sayfa mi atladım!!! Cok sağol kuzum ya. Peki gebelikte sıkıntı yapar mi bebeğe ?
ben 7 ay hamile kalamadım meğerse enfeksiyondanmış zeytin yağını adetim geldiği gün kullanmaya başladım 15-20 gün o ay hamile kaldım tüm iltahabı attı gözümle gördüm akıntıdan belli oluyor zaten banada çok yaşlı bi teyze tavsiye etmişti zeytin yağı iç sabahları aç karnına iltahap varsa olmaz bebek dedi iltahap spermleri öldürüyormuş. hamile kaldıktan sonra bırak zararı olmaz ama yinede kullanma ben kullanmadım

İshal yapmıyor mu ya? Ben kabızlıkta zeytinyağı içiliyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…