- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.181
Zeytin yağ mi? Nasıl yani?ben az önce tuvalete gittim baya yoğun çok açık sarı bi akıntı oldu korktum enfeksiyonmu oldu acaba yine normalde olmuyordu bende öyle akıntı devam ederse zeytin yağına girişeyim yine adetim gelsinde
Benim akintim hep beyazdi enfeksiyonda da oyleydi suan su gibi beyaz kokusuz akinti bende aderi bekliyorum baslicam hemen zeyzim yaginaben az önce tuvalete gittim baya yoğun çok açık sarı bi akıntı oldu korktum enfeksiyonmu oldu acaba yine normalde olmuyordu bende öyle akıntı devam ederse zeytin yağına girişeyim yine adetim gelsinde
04:46Tam 13:40 sizde
dün gece yazmıştım bunu ama okumamış olabilirsin normal mesaj çok kaçırmışsındır belki sabahları aç karnına saf doğal sıkım zeytin yağından bi yemek kaşığı içiyorum içerde ne kadar iltahap varsa atıyorZeytin yağ mi? Nasıl yani?
başla canım faydası olur zararı olmazBenim akintim hep beyazdi enfeksiyonda da oyleydi suan su gibi beyaz kokusuz akinti bende aderi bekliyorum baslicam hemen zeyzim yagina
Ooooo süper bilgi bu! Nasıl kaçırdım ben bunu acaba sayfa mi atladım!!! Cok sağol kuzum ya. Peki gebelikte sıkıntı yapar mi bebeğe ?dün gece yazmıştım bunu ama okumamış olabilirsin normal mesaj çok kaçırmışsındır belki sabahları aç karnına saf doğal sıkım zeytin yağından bi yemek kaşığı içiyorum içerde ne kadar iltahap varsa atıyor
Bat olmasın ya sen hamiş ol sevinelimbugünü saymazsak benim bata 4 gün kaldı
Hadi insallah Aralık’ta hamiş haberini alcaz ay ne guzeeeelBen araliga kaldiminsallah hamislerimiz cikar
ben 7 ay hamile kalamadım meğerse enfeksiyondanmış zeytin yağını adetim geldiği gün kullanmaya başladım 15-20 gün o ay hamile kaldım tüm iltahabı attı gözümle gördüm akıntıdan belli oluyor zaten banada çok yaşlı bi teyze tavsiye etmişti zeytin yağı iç sabahları aç karnına iltahap varsa olmaz bebek dedi iltahap spermleri öldürüyormuş. hamile kaldıktan sonra bırak zararı olmaz ama yinede kullanma ben kullanmadımOoooo süper bilgi bu! Nasıl kaçırdım ben bunu acaba sayfa mi atladım!!! Cok sağol kuzum ya. Peki gebelikte sıkıntı yapar mi bebeğe ?
Ay insallah bakalim bende persembe gidicem doktora hadi hayrlisiKızlar ya kasım ayinin ilk haftasindaki batlar cok yaklasti ❤❤ Acaba kimler hamile cok heyecanli❤
İshal yapmıyor mu ya? Ben kabızlıkta zeytinyağı içiliyor sanıyordumben 7 ay hamile kalamadım meğerse enfeksiyondanmış zeytin yağını adetim geldiği gün kullanmaya başladım 15-20 gün o ay hamile kaldım tüm iltahabı attı gözümle gördüm akıntıdan belli oluyor zaten banada çok yaşlı bi teyze tavsiye etmişti zeytin yağı iç sabahları aç karnına iltahap varsa olmaz bebek dedi iltahap spermleri öldürüyormuş. hamile kaldıktan sonra bırak zararı olmaz ama yinede kullanma ben kullanmadım
inşallah canım ben yaşım itibariyle acele ediyorum yaşım 36. siz benden gençsiniz olur yani eninde sonunda bide ben tek tüplüyüm sol tüpüm açık sadece şansım yarı yarıya düşüyor o yüzdenBat olmasın ya sen hamiş ol sevinelim❤
Perşembe hemen haberdar et bizi güzel haberlerinleAy insallah bakalim bende persembe gidicem doktora hadi hayrlisi
yok ishal yapmıyor öyle bi etkisi olmadı banaİshal yapmıyor mu ya? Ben kabızlıkta zeytinyağı içiliyor sanıyordum
Hiç merak etme , Allah’ın izniyle kolaycacık olucakinşallah canım ben yaşım itibariyle acele ediyorum yaşım 36. siz benden gençsiniz olur yani eninde sonunda bide ben tek tüplüyüm sol tüpüm açık sadece şansım yarı yarıya düşüyor o yüzden
Tek bende sorun deyilmiş o zamannnBnmde oyle oldu ya giremedm bir sure
Ayy inşallah canım çok sağol. Allah sizlerede kolaycacık olmasını nasip etsinHiç merak etme , Allah’ın izniyle kolaycacık olucak
Amin cnm amin insallah Kimsenin kucagi bos kalmasin insallahAyy inşallah canım çok sağol. Allah sizlerede kolaycacık olmasını nasip etsin
Aaaaamin insallah biran önce olur bu ay siki takipteyim elimden geleni yapıyorum gerici Allah’a kaldı. İnsallah sevindirir bu ay beni ve hepimizi güzelliklerAyy inşallah canım çok sağol. Allah sizlerede kolaycacık olmasını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?