- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.101
Kızlar merhaba
Dün ovu yapamadım zamanım yoktu ama sabah bi yaptım . İkiside koyu olmuş.
Cuma günüde dahil hep yok gibi çizgiydi .
Sizce çatladımı yoksa geç mi kaldım değerlendirmekte ?
Offff bayaaaa pahalı! Ben burda bile 50 tanesini 15$ a aldım bide 20 tane gebelik testi ile geliyor sizin fazla ya neden öyle!?!?Azerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arası
Azerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arası
Sıcak su torbası koy karnına. Bide turmeric li ılık süt iç iyi geliyorAy kızlar çok sancım var adet ağır geçiyor çok gecikti ya, kesilmesin diye ağrı kesici içmiyorum evden çıkamıycaz sanırımm, festival yalan oldu
Hadi yap bakalım eğer çatlamışsa bugün birazcık yanaşırsın arrtıkHala pik büş
Tekrarladım
14.30 da yapacagım
Birde 19.00 da
Ama benim 2 gün pik oluyor
Muhtemelen yarın çatlayacak
Sıcak su torbası koy karnına. Bide turmeric li ılık süt iç iyi geliyor
Ooooo baby ben bu işin kitabını yazdım diyorsun woooow çok etkilendimsıcak su torbası battaniye sıcak çikolata ile sizlerleyim
Offff bayaaaa pahalı! Ben burda bile 50 tanesini 15$ a aldım bide 20 tane gebelik testi ile geliyor sizin fazla ya neden öyle!?!?
Böyle kendimi çok bunalımda gibi hissediyorum bugün ya arada geliyo bana böyle artık sipariş ede bilsem de gelicek aya etmem lazım bu ay geçtikuzum çok pahalıymış, internetten amozondan söylüyordu Didoş ordan baksana sende
Amin canım inşallahBenim de 6 kasım bikaç gündür ara ara mide bulantısı oluyo. İstifra edecek kadar değil ama. İnşallah hamileyizdir ya
Bnmde oyle oldu ya giremedm bir sureKizlar benn giremediydim sizdede eror verdimi ya simdi girebildim.bgun
Kizlar ben cok fenayim ya bogazda yanma tum vucudum kiriliyor
Kiz yap artik meraktan catladik burdaaAmin canım inşallah❤
Benim gene mide bulantim başladı hafif hafif bel ve kasik agrisida vuruyor hafif eşim işte 1 saatlik işi var onu bekliyorum gelse acile inicem kan vermeye
Evet cnm ya giremedikKızlarr forum gitmişti geri gelmişş
Galiba bende yakalandm ya elim kolum kalmkiyor sen nasl oldun agrin azaldi migeçmiş olsun kuzum ya bu aralar bir salgın herkes hasta
Ay valla eşim gelmiyor onu bekliom eltimde sancidan ağlıyor kıvranıyor çok fena icim gitti dogumdannsonrada sanci cekilioryaKiz yap artik meraktan catladik burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?