Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba

Dün ovu yapamadım zamanım yoktu ama sabah bi yaptım . İkiside koyu olmuş.
Cuma günüde dahil hep yok gibi çizgiydi .

Sizce çatladımı yoksa geç mi kaldım değerlendirmekte ?

canım bugünü kesin değerlendirin yarın yada bu akşam tekrarla eğer dahada silikleşirse çatlamış demektir

Ay kızlar çok sancım var adet ağır geçiyor çok gecikti ya, kesilmesin diye ağrı kesici içmiyorum evden çıkamıycaz sanırımm, festival yalan oldu

Azerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arası
Offff bayaaaa pahalı! Ben burda bile 50 tanesini 15$ a aldım bide 20 tane gebelik testi ile geliyor sizin fazla ya neden öyle!?!?

Azerbaycanda canım burada yalnız Rus ve ya Alman testleri satılıyo onlar da çok pahalı 5 tanesi neredeyse sizin tl ile 80 90 tl arası

kuzum çok pahalıymış, internetten amozondan söylüyordu Didoş ordan baksana sende

Offff bayaaaa pahalı! Ben burda bile 50 tanesini 15$ a aldım bide 20 tane gebelik testi ile geliyor sizin fazla ya neden öyle!?!?
kuzum çok pahalıymış, internetten amozondan söylüyordu Didoş ordan baksana sende
Böyle kendimi çok bunalımda gibi hissediyorum bugün ya arada geliyo bana böyle artık sipariş ede bilsem de gelicek aya etmem lazım bu ay geçti

Ay kızlar valla unutmusum sanki ilk defa yapıor gibi elim titreyerek üstünü soydum bebisin muayene oldu tekrar giydirdim altını temizledim ya çok güzel bir duygu rabbim hepimize nasip etsin inşallah ya

Benim de 6 kasım bikaç gündür ara ara mide bulantısı oluyo. İstifra edecek kadar değil ama. İnşallah hamileyizdir ya
Amin canım inşallah
Benim gene mide bulantim başladı hafif hafif bel ve kasik agrisida vuruyor hafif eşim işte 1 saatlik işi var onu bekliyorum gelse acile inicem kan vermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…