- 20 Ekim 2019
- 800
- 1.106
- 63
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.061
Dualarım seninle çok çok güzel haberler bekliyoruz senden bugün allahım çok aminEşim gelsin yaptıricam canım inşallah simdi tek ben varım yanında❤ çok sağol canım Allah ragzi olsun eltim diyor darisi hepiniz başına inşallah ❤
Aynen ya hafta sonu ya benimki ilgi bekledi. Çamaşır dürüyorum şimdi. Saat 00:35. Can sıkıntısından çamaşır yıkadım. Benimki arkadaşlarıyla çıktı benim canim istemedi evde yapmak şey aradım resmen
Kızlar Günaydınbi bakar mısınız bu teste dün akşama doğru yoğun şeffaf akıntım oldu şimdi bi test yaptım böyle sizce yumurta çatlamış ola bilir mi yoksa pike daha var mı elimde sadece 2 test var☹
Su anki ruh halimbazen oluyor öyle insanın evden çıkası gelmiyor
7 kasım bat canım 4 gün var bugünle beraber
Benim de 6 kasım bikaç gündür ara ara mide bulantısı oluyo. İstifra edecek kadar değil ama. İnşallah hamileyizdir ya7 kasım bat canım 4 gün var bugünle beraber
Su anki ruh halim
Oooo fotoğraflar at bize iyi eğlenceler tatlişbizde şimdi eşimle çıkcaz bizim Mersinde her sene bu aylarda Narenciye Festivali oluyor ona gideceğiz
Pik deil canim bu yumurtlamayi gordun mu bekliyomusum
Narenciye ne kizbizde şimdi eşimle çıkcaz bizim Mersinde her sene bu aylarda Narenciye Festivali oluyor ona gideceğiz
Kuzum her sene bu zamanlar portakal mandalina greyfurtla falan kocaman objeler yapıyorlar uluslararası oluyor yurtdışından işte danslar gösteriler yapan gruplar geliyor bak atıyım birkaç örnek foto sizeNarenciye ne kiz
Ay ne gusell yKuzum her sene bu zamanlar portakal mandalina greyfurtla falan kocaman objeler yapıyorlar uluslararası oluyor yurtdışından işte danslar gösteriler yapan gruplar geliyor bak atıyım birkaç örnek foto size
Çok eğlenceli çok tatlı bir sürü obje daha var bunların geçit töreni yapılıyor sonra insanlr foto çekilebilsin diye güzel yerelere koyuluyor
Eki Görüntüle 2550738 Eki Görüntüle 2550739 Eki Görüntüle 2550740 Eki Görüntüle 2550741
Insallah kuzum Amin rabbim hepimizi güldürsün dualarımızı duysun ❤Dualarım seninle çok çok güzel haberler bekliyoruz senden bugün allahım çok amin
Ay ne gusell ynarenciyeyide ogrendim b3n bitki felan diye tahmin etmiştim
Tadini cikar resim at bizeçok eğlenceli oluyor kız her ülkeden geliyorlar gösteriler falan çok güzel
Güzel hediyeler dağıtıyorlar
Akşam atarım bol boll bugün bide sinemaya gideceğiz, az girebilirim ama akşam burdayım inşallahTadini cikar resim at bize
kuzum bir önceki testi ne zaman yapmıştın? Bu biraz silik ama daha koyu olmuş muydu hiç?
Sorun da o işte kuzular ya ben ilk defa yaptım testi elimde sadece 2 tane var çok pahalı burda ovu testleri dün işte yapışkan akıntım gelince heralde çatladı diye düşündüm bugün bi tanesini kullanayım dedim o da böyle çıktı işte şimdi yumurtlama geçti mi gelecek mi hiç anlamadım☹yarın da kalan 1 taneyi yaparım artıkPik deil canim bu yumurtlamayi gordun mu bekliyomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?