- Konu Sahibi Paresilaaa
- #5.041
İnşallah tatlım kaçırmış olmamIyiyim sukur cnm bi bel agrisi mahvetti beni sen nasilsin ?insallah tam denk gelir de olur
Belin niye Ağrıyo reglmi gebe mi kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah tatlım kaçırmış olmamIyiyim sukur cnm bi bel agrisi mahvetti beni sen nasilsin ?insallah tam denk gelir de olur
GunaydiiiiinKızlarrrr günaydın
Nasılsınızzz
Ben yeni uyandım
Eşim dün akşam sesi çıkmadı ben de hiç ses etmedim.
Umarım bugün çatlama görürürüzde tam 12den vururum
Ve inşallah tutarr
Gerisi takdiri ilahi
Aslına bakarsanız çatlasada çatlamasada olması lazım ilişkiBugun o yumurtlama da o iliskide olucak ❤❤❤❤
Bende bilmiyorum ki cnm boyle bel agrim olmadi hic usuttum heralde diyorumİnşallah tatlım kaçırmış olmam
Belin niye Ağrıyo reglmi gebe mi kız
Kızlarrrr günaydın
Nasılsınızzz
Ben yeni uyandım
Eşim dün akşam sesi çıkmadı ben de hiç ses etmedim.
Umarım bugün çatlama görürürüzde tam 12den vururum
Ve inşallah tutarr
Gerisi takdiri ilahi
Kizlar dün rüyamda regl oldumu görmüştüm kan rüyayı bozdu bugünde hamile olduğumu gordum ruyamda sevinçten bağırıyordum idrar testinde cikiyordu 2 cizgi Allahim insallah gercek olur ya ust uste 2 gun bu tarz ruyalar hayirlara ciksin insallah ❤
GunaydinGünaydın!🌦
Maalesef adet oldum Tutmadı bu ay da..
Dün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım usutsem kabiz olmazdim sanirim sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik❤canımm sen dün naptın? Acile gittiniz mi neyin varmış baktılar mı? O kadar mide bulantısı ya mideni üşüttün yada gebelik yani inşallah gitmişsinizdir :/
Günaydın kuzumGünaydın kızlarr ❤❤❤
Allah bağışlasın canim git kan ver sende merakla bekliyoruzDün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik❤
Dün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım usutsem kabiz olmazdim sanirim sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik❤
GunaydiiiiiiinGunaydin ❤❤❤❤❤
Cok sagol canim amin ❤ insallah darisi başımıza ❤ eşim gelsin yaptıricam canım inşallahAllah bağışlasın canim git kan ver sende merakla bekliyoruz
Eşim gelsin yaptıricam canım inşallah simdi tek ben varım yanında ❤ çok sağol canım Allah ragzi olsun eltim diyor darisi hepiniz başına inşallah ❤ay hastanedeysen hemen git ver kan kuzum çok merak ettik seni
Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün
Eşim gelsin yaptıricam canım inşallah simdi tek ben varım yanında ❤ çok sağol canım Allah ragzi olsun eltim diyor darisi hepiniz başına inşallah ❤
Aynen ya hafta sonu ya benimki ilgi bekledi. Çamaşır dürüyorum şimdi. Saat 00:35. Can sıkıntısından çamaşır yıkadım. Benimki arkadaşlarıyla çıktı benim canim istemedi evde yapmak şey aradım resmenMimiLA kuzucukk dün gece baya bekledim bak seni ama sen meşguldün bu seferde sanırım napıyosunn saat kaç oralarda