• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr günaydın
Nasılsınızzz
Ben yeni uyandım
Eşim dün akşam sesi çıkmadı ben de hiç ses etmedim.
Umarım bugün çatlama görürürüzde tam 12den vururum
Ve inşallah tutarr
Gerisi takdiri ilahi🧿

Hadi bakalım kuzum bugün yumurtayı tam 12 den vurun 🕺🕺🕺

Kizlar dün rüyamda regl oldumu görmüştüm kan rüyayı bozdu bugünde hamile olduğumu gordum ruyamda sevinçten bağırıyordum idrar testinde cikiyordu 2 cizgi 🥰 Allahim insallah gercek olur ya ust uste 2 gun bu tarz ruyalar hayirlara ciksin insallah 🤲🤲🤗

canımm sen dün naptın? Acile gittiniz mi neyin varmış baktılar mı? O kadar mide bulantısı ya mideni üşüttün yada gebelik yani inşallah gitmişsinizdir :/

Kızlar göbek deliğiniz etrafında hamile olupta soğukluk hissettiniz mi? Bir kaç gündür sadece az bi kısmı soğuk. Kasıklarımda olsa adet olacam heralde derdim. Ama göbek deliğime yakın bi nokta soğuk

canımm sen dün naptın? Acile gittiniz mi neyin varmış baktılar mı? O kadar mide bulantısı ya mideni üşüttün yada gebelik yani inşallah gitmişsinizdir :/
Dün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım usutsem kabiz olmazdim sanirim 😣 sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik🥰🤗😍😘🤲🤲

Dün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik🥰🤗😍😘🤲🤲
Allah bağışlasın canim git kan ver sende merakla bekliyoruz

Dün akşam kustum canım sonunda sonrada uyuya kalmışım usutsem kabiz olmazdim sanirim 😣 sabah iyiydim ama şuan baş dönmesi bulantı başladı bulantı hafif sol kasıkta hafif batmalar var gitmedim malesef ama suan hastanedeyim eltim dogum yaptı acile inip kan verebilirim eşimi bekliyorum şuan maşallah nur topu gibi oğlu oldu çok tatlı ama kucağıma aldım minnacik🥰🤗😍😘🤲🤲

ay hastanedeysen hemen git ver kan kuzum çok merak ettik seni😍
Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün 😍😍😍

ay hastanedeysen hemen git ver kan kuzum çok merak ettik seni😍
Ay maşallah Allah analı babalı büyütsün 😍😍😍
Eşim gelsin yaptıricam canım inşallah simdi tek ben varım yanında 🤲❤ çok sağol canım Allah ragzi olsun eltim diyor darisi hepiniz başına inşallah 🤲🤲🤲

MimiLA MimiLA kuzucukk dün gece baya bekledim bak seni ama sen meşguldün bu seferde sanırım 😂😂😂 napıyosunn saat kaç oralarda 😂😂😂
Aynen ya hafta sonu ya benimki ilgi bekledi. Çamaşır dürüyorum şimdi. Saat 00:35. Can sıkıntısından çamaşır yıkadım. Benimki arkadaşlarıyla çıktı benim canim istemedi evde yapmak şey aradım resmen 🤦‍♀️🤣

Back