- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #5.021
Hahaha yok değil kuzumHahahahahah :) Esin Turk degil mi canim
İnanıyoruz sana!!! Aslansın kaplansın senden de güzel haberler Alicaz bana öyle geliyorGunaydin kizlar
R Rainbow3461 Bu ay senden guzel haberler alicaz. G gizsiz dende oyle ❤ Kendim konusunda bi fikrim yok
Hadi insallah !Insallah canim ya insallah icimde bir heyecan bir kipirti cok garip hissediyorum umarim hislerimde yanilmiyorumdur ❤
Ya sen ne kadar pozitif bi kadınsın :). siz degerlendirdiniz mi yumurtlama zamanınıİnanıyoruz sana!!! Aslansın kaplansın senden de güzel haberler Alicaz bana öyle geliyor❤
Hahaha yok değil kuzum
Yok yav biz daha yeni gibi 14 Eylül’de evlendik. O zamandan beri değerlendiriyoruz ama benim haberim yoktu bu yumurtlama tutturma muhabbeti yeni ögrendim buraya üye olunca hemen iki tane aldım ovu testi yarin reglim bitiyor direkt başlıcam takibe peşindeyim bırakmam. Yeni yeni öğreniyorum detayları. İnsallah olur bir an önce kucağım dolar allahım çok aminYa sen ne kadar pozitif bi kadınsın :). siz degerlendirdiniz mi yumurtlama zamanını
Amerikalı burda doğup büyümüşler ama dedeleri falan Lübnan asıllılar.Himm nereli canim? Yaa melez bebeklerde cok tatli oluyor❤
Gunaydn hic canini skma kuzum insallah bu aya olurGünaydın!🌦
Maalesef adet oldumTutmadı bu ay da..
Inşallah kuzum ya ❤Gunaydin kizlar
R Rainbow3461 Bu ay senden guzel haberler alicaz. G gizsiz dende oyleKendim konusunda bi fikrim yok
Ya ne tatli olur sizin bebisAmerikalı burda doğup büyümüşler ama dedeleri falan Lübnan asıllılar.
Olsa bi gorucez. Zaten sülaleleri hepsi kıvırcık lüle lüle. Yeğenleri falan kıza benziyor 1-2 yaşındakiler kız güzeli gibiler. Bende kıvırcık olsun istiyorum ben bildigin pırasa çünküYa ne tatli olur sizin bebis
Biz coktan uyandik oglumla evdeyim oyle. Kahvalti yaptik. Hava gunesli sukurNapiyonuz bakalim
Bizde ayni cnm oglusla kahvalti ettik islerimiz var oglene dogru disari cikicaz babamiz calisiyorBiz coktan uyandik oglumla evdeyim oyle. Kahvalti yaptik. Hava gunesli sukur ❤ Bikac saat daha evde durup sonra dışarı çıkarız öğlen. Sen naapiyosun canim
Iyiyim sukur cnm bi bel agrisi mahvetti beniKızlarrrr günaydın
Nasılsınızzz
Ben yeni uyandım
Eşim dün akşam sesi çıkmadı ben de hiç ses etmedim.
Umarım bugün çatlama görürürüzde tam 12den vururum
Ve inşallah tutarr
Gerisi takdiri ilahi
Kac yasinda canim oglun? Benimki 2.5Bizde ayni cnm oglusla kahvalti ettik islerimiz var oglene dogru disari cikicaz babamiz calisiyorhava da mis gibi
Kızlarrrr günaydın
Nasılsınızzz
Ben yeni uyandım
Eşim dün akşam sesi çıkmadı ben de hiç ses etmedim.
Umarım bugün çatlama görürürüzde tam 12den vururum
Ve inşallah tutarr
Gerisi takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?