- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.961
Amin kuzum insallahAllah hak edene güzel anne baba olacaklara nasip etsin inşallah melekleri
Sen bence hiperaktifsin canım maşallah nazar değmesin sanaAlistim diyelim10 senedir bu tempoyla calisiyorum kendi is yerimiz bide yoruldugumda oturuyorum dinleniyorum felan
Gençlik iştebak bende kocayı uyuttum buralarda takılıyorum. yumurtlama günüm bitti ya işim bitti onunla uyusun
Sen bence hiperaktifsin canım maşallah nazar değmesin sana
işte herkesin derdi ayrı çocukcaz oyun derdinde bizim derdimiz ayrıMisafirim bile varkardesim
Hayat ona gusel vallaişte herkesin derdi ayrı çocukcaz oyun derdinde bizim derdimiz ayrıkeşke çocuk olsak
benimki çocuğu istiyor ama hep yorgun oluyor zar zor oluyor oda ondan olmuyor galibaBenimki nezamam desem hazir hic yok demiyo
Yatma yaaaaaa ben yanlız kakıyorum sonraAlistim diyelim10 senedir bu tempoyla calisiyorum kendi is yerimiz bide yoruldugumda oturuyorum dinleniyorum felan
Kiz adamin dinlenmis olmasi lasim sabahlari felan yapim bak en iyisi oyle sabah dinc ve dinlenmis oluyo yabenimki çocuğu istiyor ama hep yorgun oluyor zar zor oluyor oda ondan olmuyor galiba
Yatmiyom. Daha burdayımYatma yaaaaaa ben yanlız kakıyorum sonra
Iyi geceler kuzum ruyanda bol bebbis gör,Kızlar benden bu kadar hiç istemsemde gözler beni kapat diyor ii geceler size çok öpüyorum sizi güzel rüyalar görün
Yav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz burada
sabah 6 da işe gidiyor adam gözünü açamıyor onu nasıl yapacakKiz adamin dinlenmis olmasi lasim sabahlari felan yapim bak en iyisi oyle sabah dinc ve dinlenmis oluyo ya
Yabancimi kiz seninkiYav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz buradaaaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim
Ozamam isten geldikden sonra guselce dinlensin oylesabah 6 da işe gidiyor adam gözünü açamıyor onu nasıl yapacakhadi o gözünü açtı diyelim ben açamıyorum
yalanda değil bizim güncel konumuz bebek bilimsel olan kısmıda bebek yapmaya yarayan ilaçlar kürler vsYav gircem benimki mırıldanıyor bana ilgi göster napiyosun telefonda habire diye , gösteriyorum bunların hepsi Türkçe çevir diyo. Bende bildigin hikaye okuyorum sözde biz çok güncel bilimsel seyleri tartışıyoruz buradaaaa be kadar iyi bi ortam diyo garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?