- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #4.081
Aynen kuzucum hayırlısıInsallah canim aminnnn❤ ozaman kan testide verirsin haftaya gittiginde regl olmamis olursan daha iyi olur ❤
Kız valla gözüm yoktur halbuki Nie böyle oldu am ne güzel isleriniz açılmış ki yogunsunSenin agzini sevmim lansiteye giremicek hale geldim ne istedim benden
Kizlar şimdi vcde fark ettim benim müthiş akintim var hem iç camasirima hem peceteye hem elime hemde tualetimi yaparken aktığını gördüm şeffaf kokusuz yapışkan ve uzayan bir akıntı ip gibi aktı baya yoğun
Hadiii bende Kayseri'de oturuyorum enişte neresinden
Bendede piko var canım kilon var mı senin
Her ikisinden de almissin canımAllahım şifa niyetine!!!!allahım bu ay insallah güzel haberler vermemi nasip edersin 2 ovu testi bide macun hadi hayırlısı insallah!
Allahım şifa niyetine!!!!allahım bu ay insallah güzel haberler vermemi nasip edersin 2 ovu testi bide macun hadi hayırlısı insallah!
Ben dun gece gebelik testi yapmıştım bat som 5 diyecikmadi rahatim
Bende bir buçuk ayda bir adet olurum ama olurum yani ilaç kullanmadanAynen pko var hayır kilom yok canım 58 kıloyum
He he bu seferde Büşra hiç çıkmıyor diyem
Allahım şifa niyetine!!!!allahım bu ay insallah güzel haberler vermemi nasip edersin 2 ovu testi bide macun hadi hayırlısı insallah! ❤
Amanmn yok zaten biliyom5 kala çok erken kız, 3 kala bari başla teste
Amam onada deme bak terlik atarim vallaHe he bu seferde Büşra hiç çıkmıyor diyem
He he bu seferde Büşra hiç çıkmıyor diyem
Ediyo valla kac gundur aklimda anca yazdim oyle dediginden beri siteye girwmiyomsus kız nazar ediyon gözün mü renkli benim renkli ama nazarım değmez
Ben bazen ılacsız bazen de ılacla oluyorum canım ama hıc 45 ten şaşmadım bir ara macun almıştım 35 de olmustumBende bir buçuk ayda bir adet olurum ama olurum yani ilaç kullanmadan
Bende şu an kullanıyorum canım geçen sefer klomenle kullandım hamile kaldım inşallah sende de işe yarar faydasını görürsünAllahım şifa niyetine!!!!allahım bu ay insallah güzel haberler vermemi nasip edersin 2 ovu testi bide macun hadi hayırlısı insallah!
bendee eve gelince yaptım adetim kesildi gelmedi bi iki damla kan geldi hayırdır diye ama terrrrtemizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?