- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.721
Once ben siranizo bekleyinDidem bu arada benimki 14 kasım canim yanlislikla 15 yazmisiz o 1 i düzeltelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Once ben siranizo bekleyinDidem bu arada benimki 14 kasım canim yanlislikla 15 yazmisiz o 1 i düzeltelim
Omce ben siranizi bekleyinBenim kinı şimdiden çiz sonradan ugrasmaasın kuzu kocamanından bir sıfır
Arkandan bennnnOmce ben siranizi bekleyin
Tamam canım sagolHic dikkat etmedim oyle bisey oluo olmadığına canim bi fikrim yok. Boyle seylerde aklima burda bi uye geliyo yumurtami gördüm yazmisti
Hic dikkat etmedim oyle bisey oluo olmadığına canim bi fikrim yok. Boyle seylerde aklima burda bi uye geliyo yumurtami gördüm yazmisti
Hahahaahah yok canım eline alıp çatlatsaymışhahsjakdssd elime geldi falan demişti milimetrik şeye
Hahahaahah yok canım eline alıp çatlatsaymış
Bu yumurta isini bende sorcam gidince doktora kiz bide agrim oluyo ya yumurtlamada onu sorim normalmi diye bukadar insan yumirtladihini hisedermiValla doktorlar ultrasonla görüyor ama enteresan işte
Sorup cevap almak için burda değilmiyiz zaten canım, sor tabiCanlar yumurtlama dönemi bitişinde beyaz hafif sarı gibi olan akıntı hakkında bilginiz var mı (bende her merak ettiğim şeyi soruyorum)
Yumurtlama zamani nasil gecti canim takip ettin mi
Adet döngün kac gun canimSabah akşam ovu testiyle takipteyim. Ama hala pik yapmadı. Çok silik başladı bu hafta daha belirgin oldu ama net koyu çizgi olmadı. Her ihtimale karşı bende gün aşırı birlikte oluyoruz.
Haftaya pik olursa adet tarihim 1 hafta sarkmış olur .
Adet döngün kac gun canim
Yani 30 31 oluyo yani senim 16. Yada 17. Gun yumurtlaman lazim suan kacinci gundesin adetin ilk gununden sayarsanO hesaplama olayını tam bilmiyorum ama şöyle diyim. ayın 10'undan 10'una tam 1 ay 30 gün deniyor sanırım
Yani 30 31 oluyo yani senim 16. Yada 17. Gun yumurtlaman lazim suan kacinci gundesin adetin ilk gununden sayarsan
Yani daha yumurtlamadin mi?23. gün oluyor bugünde dahil .
O hesaplama olayını tam bilmiyorum ama şöyle diyim. ayın 10'undan 10'una tam 1 ay 30 gün deniyor sanırım
23. gün oluyor bugünde dahil .
belki geç yumurtluyorsundur canım, daha önce hiç yapmış mıydın ovulasyon kaçıncı günlerde yumurtluyorsun normalde biliyor musun?