• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla doktorlar ultrasonla görüyor ama enteresan işte :halay:
Bu yumurta isini bende sorcam gidince doktora kiz 😂 bide agrim oluyo ya yumurtlamada onu sorim normalmi diye bukadar insan yumirtladihini hisedermi 😂

Yumurtlama zamani nasil gecti canim takip ettin mi

Sabah akşam ovu testiyle takipteyim. Ama hala pik yapmadı. Çok silik başladı bu hafta daha belirgin oldu ama net koyu çizgi olmadı. Her ihtimale karşı bende gün aşırı birlikte oluyoruz.

Haftaya pik olursa adet tarihim 1 hafta sarkmış olur .

Sabah akşam ovu testiyle takipteyim. Ama hala pik yapmadı. Çok silik başladı bu hafta daha belirgin oldu ama net koyu çizgi olmadı. Her ihtimale karşı bende gün aşırı birlikte oluyoruz.

Haftaya pik olursa adet tarihim 1 hafta sarkmış olur .
Adet döngün kac gun canim

O hesaplama olayını tam bilmiyorum ama şöyle diyim. ayın 10'undan 10'una tam 1 ay 30 gün deniyor sanırım
Yani 30 31 oluyo yani senim 16. Yada 17. Gun yumurtlaman lazim suan kacinci gundesin adetin ilk gununden sayarsan

O hesaplama olayını tam bilmiyorum ama şöyle diyim. ayın 10'undan 10'una tam 1 ay 30 gün deniyor sanırım

belki geç yumurtluyorsundur canım, daha önce hiç yapmış mıydın ovulasyon kaçıncı günlerde yumurtluyorsun normalde biliyor musun?

belki geç yumurtluyorsundur canım, daha önce hiç yapmış mıydın ovulasyon kaçıncı günlerde yumurtluyorsun normalde biliyor musun?

Bu ay 2. defa ovu yapıyorum. Geçen ay 5 inde adet olmam gerekiyordu. 10 aydır falan neredeyse 5inde adet oluyordum.
Geçen ay BAT günümden 2 gün önce(yani 5inden önce) ovu yaptım Pik yakaladım 3 günü değerlendirdim .9ında gebelik testinde 2 silik çizgi gördüm . Sevindim ama kanda Negatif çıktı :(((

Bu ayda geçen ay gibi 1 hafta geç yumurtlarsam adet tarihim 1 hafta sarkıcak sanırım 1 değilde - 15 'inde falan adet olabilirim.
Tabi inşalllahhhhhh adet olmamda gebelik haberini veririm size .

Daha önce peapp diye telefonda programdan takip ediyordum ama onunla hiç alakası yok şuan benim yumurtlamamın.
Ovu testi güvenilirdir umarım.

Back