• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaarrr yeni bir sayfa açtım kendime biraz kafa dağıtmak için takip ederseniz sevinirim ❤️ İnstagramda macrome.f

Bu ay 2. defa ovu yapıyorum. Geçen ay 5 inde adet olmam gerekiyordu. 10 aydır falan neredeyse 5inde adet oluyordum.
Geçen ay BAT günümden 2 gün önce(yani 5inden önce) ovu yaptım Pik yakaladım 3 günü değerlendirdim .9ında gebelik testinde 2 silik çizgi gördüm . Sevindim ama kanda Negatif çıktı :KK43:((

Bu ayda geçen ay gibi 1 hafta geç yumurtlarsam adet tarihim 1 hafta sarkıcak sanırım 1 değilde - 15 'inde falan adet olabilirim.
Tabi inşalllahhhhhh adet olmamda gebelik haberini veririm size .

Daha önce peapp diye telefonda programdan takip ediyordum ama onunla hiç alakası yok şuan benim yumurtlamamın.
Ovu testi güvenilirdir umarım.
Senin durum baya karisik canim testlere devam et belki adetten hemen omce yumurtlarsin

Kizlar masallah ne cok konusmusunuz:emir_bebek:benm burda pazar vardi bugun evde de temizlik yaptm oturma odamda degisiklik yaptm :halay:ama bi bel agrisi cekiyorum bi gogus sizisi felaket ya adete var daha 🧐

Back