- 23 Haziran 2019
- 1.825
- 3.152
- 48
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.741
Kızlaarrr yeni bir sayfa açtım kendime biraz kafa dağıtmak için takip ederseniz sevinirim İnstagramda macrome.f
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha ilk defa yapıyorum canim vajinimustum yendim bıraktık14 kasım benimde daha var. Yumurtlama zamani nasil gecti canim ovu yapıyor musun
Senin durum baya karisik canim testlere devam et belki adetten hemen omce yumurtlarsinBu ay 2. defa ovu yapıyorum. Geçen ay 5 inde adet olmam gerekiyordu. 10 aydır falan neredeyse 5inde adet oluyordum.
Geçen ay BAT günümden 2 gün önce(yani 5inden önce) ovu yaptım Pik yakaladım 3 günü değerlendirdim .9ında gebelik testinde 2 silik çizgi gördüm . Sevindim ama kanda Negatif çıktı ((
Bu ayda geçen ay gibi 1 hafta geç yumurtlarsam adet tarihim 1 hafta sarkıcak sanırım 1 değilde - 15 'inde falan adet olabilirim.
Tabi inşalllahhhhhh adet olmamda gebelik haberini veririm size .
Daha önce peapp diye telefonda programdan takip ediyordum ama onunla hiç alakası yok şuan benim yumurtlamamın.
Ovu testi güvenilirdir umarım.
Tabiko canim batin nezamanD1DEM canım beni de ekler misin
Ay canım hayırlı olsun maşallah ya çok mutlu oldum yaÇok mutluyuuummmm kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
13 kasım canımTabiko canim batin nezaman
Hiç sorma bir saat uyumuşum sadeceYuhhh, sadece yarım saat kadar giremedim topiğe neler konuştunuz öyle 15-16 sayfa ilerlemiş
Tamm canim ekliyorum13 kasım canım
Benim beyaz renkte sut kesigi gorunumunde bi akintim olmustu camasirimda 3-4 cm boyutundaydi. Hatta onu gordugumde acaba demistim ilk olarakKızlar hamileliğin başında akıntınız oldu mu?? Nasıldı?
Bende de olmuştu öyle bişey daha önce ama maalesef bebiş yoktuBenim beyaz renkte sut kesigi gorunumunde bi akintim olmustu camasirimda 3-4 cm boyutundaydi. Hatta onu gordugumde acaba demistim ilk olarak
Gozun aydin canm darisi kalanlarin basina en +benÇok mutluyuuummmm kan tahlili yaptırdım 1161.886 çıktı acaba kaç haftalık çok merak ediyorum
Ayy darısı herkesin başına gerçekten yaaa ne güzel olur o ilk sayfadaki herkesin yanına koysakGozun aydin canm darisi kalanlarin basina en +ben
Evet ya ne guzel olur o liste de beklenen tarih dogumumuz olsaaa insallahAyy darısı herkesin başına gerçekten yaaa ne güzel olur o ilk sayfadaki herkesin yanına koysak
Bende işik yandı kızlar wc gittim kırmızımsi acık renkte kan geliyor benim ki
Bilmiyorum ama cok az az toplasan 2 noktaErken mi oluyor
Devamı gelmez inşallah canım yerleşmedir belkiBilmiyorum ama cok az az toplasan 2 nokta