- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.310
- 598
- 30
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.261
Ah biz kadinlar erkekler kadar gamsiz olabilseydik onlardan once yaslanmazdik
kesinlikleeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah biz kadinlar erkekler kadar gamsiz olabilseydik onlardan once yaslanmazdik
Kesin bilgi !!!Ah biz kadinlar erkekler kadar gamsiz olabilseydik onlardan once yaslanmazdik
vallahi doğru canımm keşke gamsız olabilsemmmAh biz kadinlar erkekler kadar gamsiz olabilseydik onlardan once yaslanmazdik
Ya insallah bakalım böyle seyleri duyunca stres katsayım artıyor resmenYok canım bende bu ay ilk defa yaptım ama stres olacak birsey yok rahat ol
Sanırım bende haftasonunu bekliyorum, işlerin yoğun olması sebebiyle çok yoruldum bu hafta.Merhaba Kardelen, haftanın son günü olması sebebi ile iyiyim :)
Sen nasılsın ?
Evet geldi. '8 adet muayene, tüm tetkikler, doğum' bunları karşılıyor. Beğendiğim tüm hastanelerde de anlaşması var.
Tek şartları 2.000 kişi istiyorlar doğum teminatı alacak. Bu sayıya ulaşır mı bilemiyorum :)
ya kızlar folik asit kullanıp yan etki yapan oldumu hiç
Ben kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadımya kızlar folik asit kullanıp yan etki yapan oldumu hiç
Bnde kullaniyorum kiloyla alakali bisey sezmedim henuzBen kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
ateş yaptı sanki bana kıpkırmızı geziyorumBnde kullaniyorum kiloyla alakali bisey sezmedim henuz
Omunla alakalı olduğunu sanmıyorumateş yaptı sanki bana kıpkırmızı geziyorum
Sanmiyorum cnm bende de oyle bi etkisi olmadiOmunla alakalı olduğunu sanmıyorum
İnsallah canim AminGünaydın kızlar benimde beklemediğim adet tarihim 3 kasım
Umarım gebe kalmışımdır, şuan hiçbir adet belirtim yok
Bilmiyorum canım ilk bir iki gün stres oluyor ama oda şundan hergun aynı saat aralıklarında yapın dedikleri için insan da hep aynı saate musaıt olmiyor eğer onları ayarlrsan sıkıntı olmaz mecbur bebise giden her yol güzeldirYa insallah bakalım böyle seyleri duyunca stres katsayım artıyor resmen
Ben folbiol kullaniyorum cnmKızlar hangi folik astı kullanıyorsunuz ben folıbol kullandım ve folıcede dıye sizce iyi hangısı
Cok teşekkür ederim canım , doğru haklısın. Bu ay öyle yapicam insallah güzel haberler alırım bat falan görmem bu ayBilmiyorum canım ilk bir iki gün stres oluyor ama oda şundan hergun aynı saat aralıklarında yapın dedikleri için insan da hep aynı saate musaıt olmiyor eğer onları ayarlrsan sıkıntı olmaz mecbur bebise giden her yol güzeldir
diofol kullanıyorum canımKızlar hangi folik astı kullanıyorsunuz ben folıbol kullandım ve folıcede dıye sizce iyi hangısı
canım mutlaka kullan depoların dolsun allah korusun bebek gelişiminde folik asit azlığı ilk 3 ayda otizme neden olabiliyor ispatlanmış bilgiben daha hiç kullanmadım kuzum kilo yapar diye korktum ama yapmıyormuş
büyük ihtimalle bu ay bende kullancam, yazsınlar bakalım sanmıyorum pek yan etkisi olacağını ama