• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Kardelen, haftanın son günü olması sebebi ile iyiyim :)
Sen nasılsın ?

Evet geldi. '8 adet muayene, tüm tetkikler, doğum' bunları karşılıyor. Beğendiğim tüm hastanelerde de anlaşması var.
Tek şartları 2.000 kişi istiyorlar doğum teminatı alacak. Bu sayıya ulaşır mı bilemiyorum :)
Sanırım bende haftasonunu bekliyorum, işlerin yoğun olması sebebiyle çok yoruldum bu hafta.

İçeriği iyiymiş eğer reklamlarını iyi yaparlarsa ulaşacağını düşünüyorum. Gerçi bir çok kişi böyle bir sigortadan habersiz.
Eşimle konuştum bu konuyu, pek yanaşmıyor sigorta işine.
Ne zaman olacağı ne olacağı belirsiz olduğu için sanırım gereksiz görüyor şuan, bende üstelemedim.

Kilo yapmıyor , aksi halde çok faydalı, sadece hamilelik icin değil. Vücuttaki hücreleri yeniliyor. DNA yapısını koruyor, cilde saça kurbanlara iyi geliyor, sindirim sistemini düzenliyor, kandolasimina yardımcı, beyindeki hücreleri yeniliyor ... falan falan. Kesinlikle kullanın. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼❤️

Ya insallah bakalım böyle seyleri duyunca stres katsayım artıyor resmen 🤦‍♀️
Bilmiyorum canım ilk bir iki gün stres oluyor ama oda şundan hergun aynı saat aralıklarında yapın dedikleri için insan da hep aynı saate musaıt olmiyor eğer onları ayarlrsan sıkıntı olmaz mecbur bebise giden her yol güzeldir 🥰🥰

Bilmiyorum canım ilk bir iki gün stres oluyor ama oda şundan hergun aynı saat aralıklarında yapın dedikleri için insan da hep aynı saate musaıt olmiyor eğer onları ayarlrsan sıkıntı olmaz mecbur bebise giden her yol güzeldir 🥰🥰
Cok teşekkür ederim canım , doğru haklısın. Bu ay öyle yapicam insallah güzel haberler alırım bat falan görmem bu ay 🤲🤲🤲🤲💕💕🥰🥰

ben daha hiç kullanmadım kuzum kilo yapar diye korktum ama yapmıyormuş :KK70:
büyük ihtimalle bu ay bende kullancam, yazsınlar bakalım sanmıyorum pek yan etkisi olacağını ama
canım mutlaka kullan depoların dolsun allah korusun bebek gelişiminde folik asit azlığı ilk 3 ayda otizme neden olabiliyor ispatlanmış bilgi:KK43:

Back