• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Detaylı ayrıntılı planlı uğraşıyoruz! Resmen proje çocuk bu bizim yapmaya uğraştıklarımız :KK70: :KK70:
valla biz dün akşam eşimle konuştuk çok stres yaptığımızı farkettik.. artık çocuk mevzusunu açmıycaz.. yumurtlama günü falan hiç takip etmiycez , çok geriliyorum sen öyle dedikçe kasılıp kalıyorum dedi haklıda adam. hiç çocuk yapmak istiyormuş gibi olmuycaz artık. bakalım bide böyle deneyelim :KK45:

valla biz dün akşam eşimle konuştuk çok stres yaptığımızı farkettik.. artık çocuk mevzusunu açmıycaz.. yumurtlama günü falan hiç takip etmiycez , çok geriliyorum sen öyle dedikçe kasılıp kalıyorum dedi haklıda adam. hiç çocuk yapmak istiyormuş gibi olmuycaz artık. bakalım bide böyle deneyelim :KK45:
Hadi insallah bi de öyle deneyin bakalım kuzum !!! Bu ay güzel sonuçlar getirir umarım 💕💕💕

Hepimizin yapmak isteyip hic birimizin yapamadigi 😂insallah siz basarirsiniz cnm

Back