- 31 Ekim 2019
- 49
- 50
- 38
- 36
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.241
Günaydın kızlar benimde beklemediğim adet tarihim 3 kasım
Umarım gebe kalmışımdır, şuan hiçbir adet belirtim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah gerçeğini de tez zamanda alırsın kuzumBen aldim o haberi bugun ama ruyamda kan tahlili yaptırmışım sonuc 89 du
evet orasıda doğru.. her türlü stres yapıyoruzBilemedim canim ya o testler sayesinde iliskiye girmemiz gereken zamani biliyoruz sonucta. Diger turlu kacirabiliriz tarihi
İnşallah canmBende öyle yapmayı düşünüyorum o yüzden 2 ayrı marka aldım. İse yarar insallah
İnsallah canim , bekliyoruz güzel haberlerini paylaş bizimleGünaydın kızlar benimde beklemediğim adet tarihim 3 kasım
Günaydın kızlar benimde beklemediğim adet tarihim 3 kasım
İnşallah canm
valla biz dün akşam eşimle konuştuk çok stres yaptığımızı farkettik.. artık çocuk mevzusunu açmıycaz.. yumurtlama günü falan hiç takip etmiycez , çok geriliyorum sen öyle dedikçe kasılıp kalıyorum dedi haklıda adam. hiç çocuk yapmak istiyormuş gibi olmuycaz artık. bakalım bide böyle deneyelimDetaylı ayrıntılı planlı uğraşıyoruz! Resmen proje çocuk bu bizim yapmaya uğraştıklarımız
Hadi insallah bi de öyle deneyin bakalım kuzum !!! Bu ay güzel sonuçlar getirir umarımvalla biz dün akşam eşimle konuştuk çok stres yaptığımızı farkettik.. artık çocuk mevzusunu açmıycaz.. yumurtlama günü falan hiç takip etmiycez , çok geriliyorum sen öyle dedikçe kasılıp kalıyorum dedi haklıda adam. hiç çocuk yapmak istiyormuş gibi olmuycaz artık. bakalım bide böyle deneyelim
Hiç sorma canım ama ben gece kuşuyum gecelri daha çok seviyomArada saat farki var ben eve gelene kadar herkes kayboluyo kiz
Ben napiiim ya!?!? Sizin 2 saat fark benim 10 saat! Ben gelinceye kadar kimse kalmıyor seli gibi kendim yazıyorum kendim okuyorumArada saat farki var ben eve gelene kadar herkes kayboluyo kiz
Ben napiiim ya!?!? Sizin 2 saat fark benim 10 saat! Ben gelinceye kadar kimse kalmıyor seli gibi kendim yazıyorum kendim okuyorum
Günaydın tatlımGünaydın kızlar
Günaydın güzellikGünaydınn kızlar
Evet canım geç döllenmeyse olabilirKızlar adetten önce gabelık testinde cıkmayıp snra adettı gecikince cıkan varmı olablırmı acaba
Hepimizin yapmak isteyip hic birimizin yapamadigi insallah siz basarirsiniz cnmvalla biz dün akşam eşimle konuştuk çok stres yaptığımızı farkettik.. artık çocuk mevzusunu açmıycaz.. yumurtlama günü falan hiç takip etmiycez , çok geriliyorum sen öyle dedikçe kasılıp kalıyorum dedi haklıda adam. hiç çocuk yapmak istiyormuş gibi olmuycaz artık. bakalım bide böyle deneyelim
Yok canım bende bu ay ilk defa yaptım ama stres olacak birsey yok rahat olOf ya bu yumurtlama takibi sıkıntılı stresli biseye benziyor, ben daha yeni başlıcam iki uç güne şimdiden stres oldu ya!
eşim yapabilir ama ben yapamıyorum aklımda hep yumurtlama günüHepimizin yapmak isteyip hic birimizin yapamadigi insallah siz basarirsiniz cnm
Ah biz kadinlar erkekler kadar gamsiz olabilseydik onlardan once yaslanmazdikeşim yapabilir ama ben yapamıyorum aklımda hep yumurtlama günü