- Konu Sahibi Paresilaaa
- #3.221
Ay insallah bu ay hepimiz icin son ay olur ya su haberi alıyım valla büyük harflerle yazicam HAMİLEYİM KİZLAAAAAR diye.kızlar Didoşla bende 3 aydır deniyoruz, inşallah bu son ayımız olur da tutar hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insallah bu ay hepimiz icin son ay olur ya su haberi alıyım valla büyük harflerle yazicam HAMİLEYİM KİZLAAAAAR diye.kızlar Didoşla bende 3 aydır deniyoruz, inşallah bu son ayımız olur da tutar hepimizin
Çok çok amiiiiiinİnşallah canım , Kasım ayı bize uğurlu gelir de güzel haberler veririz birbirimize ☺
Yav nerde senin didos söyleyin beni de eklesin toteme , benim yazdıklarımı görmüyor sanırım kadının işi gücü var zaman farkı var benimkileri atlıyor sanırım haber ver eklesin bat 29 Kasım. Artık herseyde medet umuyorum totem tutarsa ya !!kızlar Didoşla bende 3 aydır deniyoruz, inşallah bu son ayımız olur da tutar hepimizin
Yav nerde senin didos söyleyin beni de eklesin toteme , benim yazdıklarımı görmüyor sanırım kadının işi gücü var zaman farkı var benimkileri atlıyor sanırım haber ver eklesin bat 29 Kasım. Artık herseyde medet umuyorum totem tutarsa ya !!
Ay evet ya bizim kapı da susmadı bugün artık son çalana eşime dedim açma çikolata falan kalmadı açarsan küp şeker vericem diye adam yatak odasında kendini pubg ye verdi ne alaka küp şeker onu anlamaya çalıştı sanırım açmadık çikolatalar bitince
Çok çok amiiiiiin
Yav nerde senin didos söyleyin beni de eklesin toteme , benim yazdıklarımı görmüyor sanırım kadının işi gücü var zaman farkı var benimkileri atlıyor sanırım haber ver eklesin bat 29 Kasım. Artık herseyde medet umuyorum totem tutarsa ya !!
Ay hadi insallah allah bize göstermez bat mat , hamiş haberlerimizi veririz!!!!Bizim bat tarihlerimiz aynı canım ☺ Benim de bat 29 Kasım
8 KasimMerhabalar hanımlar, gebe kalmak isteyenler, gebe olanlar, yumurtlama dönemini takip etmek isteyenler, yumurtlama testleri, gebelik testleri burada her konuyu birlikte konuşup birlikte tartışacağız, birbirimize destek olup birbirimizi takip edeceğiz
Sizde gebelik istiyorsanız son adet tarihinizi (sat), beklenen adet tarihinizi (bat), ve aşağı yukarı adet döngünüzü yazarak gruba katılabilirsiniz.( Not: sayfamızda aktif olmayalar bat listesine giremeyecek ve silineceklerdir)
GÜZELLER GÜZELI HAMİŞ ADAYLARIMIZ❤ ve beklenmeyen bat listemiz
❤ D1DEM bat 5 Kasım
❤ B BUSR4 (heycanla bekliyoruz)
❤ @peripellas
❤@Rainbow3461 bat 7 Kasım
❤ B blossom- bat 15 Kasım
❤ mayasiz bat 16 Kasım
❤@Cgdm2537 bat 10 Kasım
❤@Seker2181 bat 13 Kasım
❤@nejlaa 86 bat 29 Ekim
❤ @Mrs terazi bat 30 Ekim
❤ @essram bat 8 Kasım
❤ @Haticehakance3567 bat 7 Kasım
❤ @Nrarslnn bat 7 Kasım
❤ @didima0135 bat 19 Kasım
❤ @sardunya58 bat 10 Kasım
❤ @Ipek8006 bat 12 Kasım
❤ @gizsiz bat 13 Kasım
❤ @mrlekn888 bat 23 Kasım
❤ @RSHN bat 20 Kasım
❤ @Derya Leia bat 6 Kasım
❤ @Masalsu01 bat 8 Kasım
❤ @m_aslicim bat 13 Kasım
❤ @Derya calbay bat 28 Ekim
❤ @Esel circassian bat 13 Kasim
❤ @Yildem bat 20 Kasım
❤ @Hilal244 bat 5 Kasım
❤ @Karadenizkizi1982 bat 15 Kasım
❤ @seniseviyorum- bat 12 Kasım
Amiiin inşallah , bugün Cuma mübarek gün rabbim duyar sesimizi inşallahAy hadi insallah allah bize göstermez bat mat , hamiş haberlerimizi veririz!!!!
kızlar günaydın.. dün bi video izledim ovu testiyle alakalı , videonun sonunda şöyle bişey söyledi doktor.. bu testler stres yapıp hamile kalma sürecini uzatabiliyor.. kafam karıştı önümüzdeki ay bende ovu testi almayı plalıyordum ama bilemedim şimdi
Hah bi o eksikti, Zaten olmuyor diye stres yapıp durdum ondan aldım bu ay iki tane birden medet umut, 2-3 güne başlıcam diye seviniyorum şimdi bilemedim bak! Karışık duygular içindeyimkızlar günaydın.. dün bi video izledim ovu testiyle alakalı , videonun sonunda şöyle bişey söyledi doktor.. bu testler stres yapıp hamile kalma sürecini uzatabiliyor.. kafam karıştı önümüzdeki ay bende ovu testi almayı plalıyordum ama bilemedim şimdi
D1DEM Bİ 29 KASIM da @Muallimehanimmm ' a kuzucum
kesinlikle canım.. bu şekilde şartlanarak kötü etkilediğini söyledi doktor.. bilmiyorum bende bi çıkış yolu arıyoruz iştestres zaten etkili bişey ya kuzum testlerin daha da stres yapması gerçekten doğru, ben bu ay ekstra birde ona stres oldum yani
Ay hadi insallah Amiiiiin ! Allahım yüzümü güldürdün bu ayAmiiin inşallah , bugün Cuma mübarek gün rabbim duyar sesimizi inşallah
Merhaba Kardelen, haftanın son günü olması sebebi ile iyiyim :)Günaydın herkese
Audreyhorne canım merhaba, nasılsın?
Mail geldi mi şu doğum sigortasıyla ilgili onu merak ettim.
Ben aldim o haberi bugun ama ruyamda kan tahlili yaptırmışım sonuc 89 duAy insallah bu ay hepimiz icin son ay olur ya su haberi alıyım valla büyük harflerle yazicam HAMİLEYİM KİZLAAAAAR diye.
kızlar günaydın.. dün bi video izledim ovu testiyle alakalı , videonun sonunda şöyle bişey söyledi doktor.. bu testler stres yapıp hamile kalma sürecini uzatabiliyor.. kafam karıştı önümüzdeki ay bende ovu testi almayı plalıyordum ama bilemedim şimdi