- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.301
Resmen süründürüyorsaol kuzum cok daha iyiyim
ara ara öksürük kaldı
saol cukom
amanın neler olmuş böyle
dayloşum şimdi görüorum hastaydım ölüodum kefeni yırttım
geçmiş olsun
daha iyimisi-niz
bişi düşünme bol bol uyu benceAy sorma cok heyecanlıyım kalbim küt küt atıyor sürekli aghshshs başka hiçbişey düşünemiyorum
Resmen süründürüyor
Daha iyi olmana sevindim canım
Calısıyom hala uykular haram oldubişi düşünme bol bol uyu bence
neyse şimdiden alıştırma oluo işteCalısıyom hala uykular haram oldu
Ahhahahah aynen çiçeğiim, gelsinde uykusuz kalayımneyse şimdiden alıştırma oluo işte
evet ilk başta böyle başlıosunAhhahahah aynen çiçeğiim, gelsinde uykusuz kalayımgelsinde mıncırayımmm istiyorum
Baya üst üste gelmiş her şey çok geçmiş olsunKızlar ben 29 Aralık'ta safra kesesi ameliyatı oldum. Haber bekliyordum bir suredir hastaneden, 1 hafta onceden arayip soyleyeceklerdi ona gore hazırlanacaktim sozde ama 2 gun onceden aramasinlar mi aniden. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilemedim, 7 ocakta sinavlarim var dedim iyilesirsin, o tarihten sonraya atarsak cok sonraya kalir cok hasta var sirada dediler. Yılbaşında arkadaşlarla uzak mesafeli plan yapmstk hepsi iptal oldu tabii ama iyi ki de olmus. Çünkü ameliyatin yogunlugunu yaşayamadım bile, once oglum, sonra ben çok hasta olduk. Oğlum şükür iyileşti, cok zorlandi, burnu gözleri hep yesil yesil akti, oksurdu, ateşlendi, ilaclari 2 gun kullandi sonra hep kustu, hic bsy tek lokma yiyemedi. Sürekli kucagimda tasimami istedi, geceleri uyuyamadi, odadan cikmama bile musade etmedi ama Ayni zamanda ben ameliyatli, bir de üstüne hasta oldum bogazlarim berbat, kulagim kapandi vs vs. Ay cok zordu.. dünden beri daha iyiyim diyebilirim. Ama hala devam ediyor hastalığım. Ne berbat bsymis...
Sonra da kafayı yemecelerevet ilk başta böyle başlıosun
2yi ne zaman yapıosun bulutumBaya üst üste gelmiş her şey çok geçmiş olsun
Sonra da kafayı yemecelerbir dakika poposunun üstüne oturmayan bebe.sürekli yerlere atılan mutfak eşyaları.nerde pislik çöp bulsa ağzına atmalar.sürekli çıkan çoraplar ev ayakkabıları.telefonu eline almana izin vermemeler bugün makineden arta kalan erimemiş bulaşık tabletini ağzına atıyordu.kendine zarar vermesin diye sürekli peşine koşmak lazım.başım ağrıdı biraz daha büyüse belki rahat ederiz dicem ama ikinci çocuk düşününce bunun uzun bir süre gerçek olamayacağını biliyorum
2 sene sonra diye düşünüyorum.ama geçen çok dikkatsizdik umarım şuan öyle bir şey olmaz.Allah isteyene versin iki ufak bebeyle kafayı yerim galiba2yi ne zaman yapıosun bulutum
yapın gitsin ya amağğnn2 sene sonra diye düşünüyorum.ama geçen çok dikkatsizdik umarım şuan öyle bir şey olmaz.Allah isteyene versin iki ufak bebeyle kafayı yerim galibasen cesaretlisin maşallah
Sonra gerçeklerle mi yüzleşiyoruz hahdhjdjdevet ilk başta böyle başlıosun
yaşa ve görSonra gerçeklerle mi yüzleşiyoruz hahdhjdjd
Neyse sen doğurda biz razıyızSorma doğuran gidiyor arkadaş aghshshsh
Az kaldı çok yakındaNeyse sen doğurda biz razıyız
zamanında ve sağlıkla gelsin inşallahAz kaldı çok yakında
zamanında ve sağlıkla gelsin inşallah
yer teyzoşu onu yer
Katre bebeyle boğuşuyor
Bırak pok götürsün moduna hoşgeldinizKatre bebeyle boğuşuyorama bir yandan da bitiyor bebeye günler hem çılgıncasına sevip hem boğuşmakla geçip gidiyor evdeki işlerden bahsetmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?