Kızlar ben 29 Aralık'ta safra kesesi ameliyatı oldum. Haber bekliyordum bir suredir hastaneden, 1 hafta onceden arayip soyleyeceklerdi ona gore hazırlanacaktim sozde ama 2 gun onceden aramasinlar mi aniden. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilemedim, 7 ocakta sinavlarim var dedim iyilesirsin, o tarihten sonraya atarsak cok sonraya kalir cok hasta var sirada dediler. Yılbaşında arkadaşlarla uzak mesafeli plan yapmstk hepsi iptal oldu tabii ama iyi ki de olmus. Çünkü ameliyatin yogunlugunu yaşayamadım bile, once oglum, sonra ben çok hasta olduk. Oğlum şükür iyileşti, cok zorlandi, burnu gözleri hep yesil yesil akti, oksurdu, ateşlendi, ilaclari 2 gun kullandi sonra hep kustu, hic bsy tek lokma yiyemedi. Sürekli kucagimda tasimami istedi, geceleri uyuyamadi, odadan cikmama bile musade etmedi ama Ayni zamanda ben ameliyatli, bir de üstüne hasta oldum bogazlarim berbat, kulagim kapandi vs vs. Ay cok zordu.. dünden beri daha iyiyim diyebilirim. Ama hala devam ediyor hastalığım. Ne berbat bsymis...