Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Biz burdayiz Paresilaaa teyzesii ama bi turlu yazamadik gelen giden oluyor iste yedir icir temizle derken firsat bulamadik

Tontisim buyuyor az once kucuk gelen elbiselerini topladim bi baktim minicikler 44 beden vardi aralarinda
Duygulanmam normal mi? Normal degilse bile ben duygulandim
44 bedenle basladik simdi 62ye geciyoruz ve zaman ucup gidiyor iki ay sonra 80 giyinir
bazen diyorum ki zaman dursun boyle minicik kalsin ama hangimiz oyle kaldik ki o da kalsin

Sizler nasilsiniz napiyorsunuz?

öksürüğün devamı geldi parem
heryerim kırık dökük
salya sümük
bende işe gitmiecem 2 gün
Çok çok geçmiş olsun canım
nasıl bir virüsse zor geçiyor . Umarım çok çabuk toparlarsin tatlım
Teyzesi onun o minnak parmaklarını yer yer bitirir.
Maşallah kuzuya
Sağlıkla sihhatle büyüsün annesi
Ben hala Gripim geçmiyor bir türlü keyif kalmadi grip yüzünden

Kiyamam yaa cok gecmis olsun canim
Bu nasil bi virus dolasiyor etrafta herkes hasta kimsr iyilesemiyor

Yiaaa, gec kaldim ama mutlu yeni yillar beybisuuuuuu
Canimmm cok mutlu olalim bu yil, nasil dua ettigimi biliyorsun bence, hem de eeeen ictennnn
Ahhh ben mi yeni yila girdim, yeni yil mi bana bilmiyorm anlatcam birazdan.
Bu nasil lanet ya, kurtulamadim ben de 2 haftayı geçecek cok gecmis olsn kuzummmm
Ya daha az once esimle konuştuk, bizim minnosko buna benzer uyuyordu ve dedim ki bayılıyorum bu yatis tarzına diye, simdi ustune bunu gorunce nasil erimez insan yaaaa maasallahhhh

Kızlar ben 29 Aralık'ta safra kesesi ameliyatı oldum. Haber bekliyordum bir suredir hastaneden, 1 hafta onceden arayip soyleyeceklerdi ona gore hazırlanacaktim sozde ama 2 gun onceden aramasinlar mi aniden. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilemedim, 7 ocakta sinavlarim var dedim iyilesirsin, o tarihten sonraya atarsak cok sonraya kalir cok hasta var sirada dediler. Yılbaşında arkadaşlarla uzak mesafeli plan yapmstk hepsi iptal oldu tabii ama iyi ki de olmus. Çünkü ameliyatin yogunlugunu yaşayamadım bile, once oglum, sonra ben çok hasta olduk. Oğlum şükür iyileşti, cok zorlandi, burnu gözleri hep yesil yesil akti, oksurdu, ateşlendi, ilaclari 2 gun kullandi sonra hep kustu, hic bsy tek lokma yiyemedi. Sürekli kucagimda tasimami istedi, geceleri uyuyamadi, odadan cikmama bile musade etmedi ama Ayni zamanda ben ameliyatli, bir de üstüne hasta oldum bogazlarim berbat, kulagim kapandi vs vs. Ay cok zordu.. dünden beri daha iyiyim diyebilirim. Ama hala devam ediyor hastalığım. Ne berbat bsymis...

Hic sorma oyle guzel uyuyorki durup izliyorum
Cok gecmis olsun
daha iyi olmana sevindim
Oglusub nasil oldu?

Kiyamam yaa cok gecmis olsun canim
Bu nasil bi virus dolasiyor etrafta herkes hasta kimsr iyilesemiyor
Sağol canım benim
değişik bir virüs var geçmiyor hala burnum tıkalı ama çok şükür sesim düzeldi.
Canımın içi biliyorum bilmez miyim.
Ben de buradaki herkes için dua ediyorum. Yegenlerim içinde ediyorum sağlıkla sihhatle büyüsünler
Bak üç haftayı geçti hala burnum tıkalı ama çok şükür sesim düzeldi sana da çok geçmiş olsun tatlım.

Aaa ameliyat mı oldun. Çok geçmiş olsun. Umarım çok çok iyisindir şimdi.
Kuzuma da çok geçmiş olsun. Bir değişik virüs daha var. İsmini unuttum. Gözlere vuruyor. Ve gerçekten önlem alınmazsa göz kaybına sebep oluyormuş. Bulasiciymis. Solunum yolu ile bile bulasiyormus. Çok şükür atlatmissiniz çok sevindim.
Üst üste gelmiş herşey annelik işte evladın hasta olunca kendini unutuyorsun.
İkinizede çok geçmiş olsun. Bir daha hastalık uğramasın

Hic sorma oyle guzel uyuyorki durup izliyorum

Cok gecmis olsun
daha iyi olmana sevindim
Oglusub nasil oldu?
Sağ ol canım cok sukur iyi, toparladi gecti gitti, daha da gelmesin insallah hicbir kuzucuga
Hadi yaa nasıl bir virusmus o, off ucuz atlatmisiz desene ((( vallahi oyle oldu canm ust uste geldi ve cok zorlandım gercekten. Gecmeyecek sandim o günler ama cok şükür
Hicbirimize ugramasin hicbir illet. Gerçekten son yıllarda bu hastaliklar virusler o kadar artti ki. Ne olacağız hiç kestiremiyorum artık
Ameliyat açısından da gayet iyiym, cok hızlı toparladim o konuda.

Buldum adını adenovirus çocuklarda çok salgın çok şükür atlattiniz ameliyat ile ilgili hızla iyilesmene toparlanmana çok sevindim canım. Buradaki kadınlar gerçekten çok güçlü

Çok çok geçmiş olsun canım
nasıl bir virüsse zor geçiyor . Umarım çok çabuk toparlarsin tatlım
saol kuzum cok daha iyiyim
ara ara öksürük kaldı

Geçmiş olsun kızlaaar
saol cukom

amanın neler olmuş böyle
dayloşum şimdi görüorum hastaydım ölüodum kefeni yırttım
geçmiş olsun
daha iyimisi-niz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…