• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
her ilacın başka bi b planı mutlaka vardır
ama sen istemiosan bilemem tabe :KK43:
Onceden heycanla regl bekliyordum doktora gideyim diye, şimdi yok bilmiyorum neden. Gecen kp dedi bir dr onermisler gidin gorunun diye, gitmek istemedim. Cidden hazir degilim ilac igne kullanmaya suan. Saldik her seyi esimle, kafamiza gore yasiyoruz

Onceden heycanla regl bekliyordum doktora gideyim diye, şimdi yok bilmiyorum neden. Gecen kp dedi bir dr onermisler gidin gorunun diye, gitmek istemedim. Cidden hazir degilim ilac igne kullanmaya suan. Saldik her seyi esimle, kafamiza gore yasiyoruz
bazen salmakta en iyisi oluyor ama
hadi inşallah

İyileşmeyi ve parayı 🙄
para hiç olmaz onu geçte
siz nie iyileşmiosunuz dövecem ha
biri biter diğeri başlar

bazen salmakta en iyisi oluyor ama
hadi inşallah

para hiç olmaz onu geçte
siz nie iyileşmiosunuz dövecem ha
biri biter diğeri başlar
Kız hala sesim borazan gibi😔 aldığım ilaçlardan regl bile 3,5 gün sürdü 😔adliyeye çağırdılar devir işlemleri yüzünden 😔 bıktım valla😔
Eşimde lenf bezleri için bugün kontrolü vardı. Yoğun çalıştığı için yarına randevu aldı.
Benim gribi bosverde önemli olan eşimin lenflerinde sıkıntı çıkmasın 🤲🏻🤲🏻 diğer KBB doktoru tövbe yarabbim kanser için de tahlil vermiş. O yüzden doktoru degistirdi. Sonuca göre hareket edecek😔

Kız hala sesim borazan gibi😔 aldığım ilaçlardan regl bile 3,5 gün sürdü 😔adliyeye çağırdılar devir işlemleri yüzünden 😔 bıktım valla😔
Eşimde lenf bezleri için bugün kontrolü vardı. Yoğun çalıştığı için yarına randevu aldı.
Benim gribi bosverde önemli olan eşimin lenflerinde sıkıntı çıkmasın 🤲🏻🤲🏻 diğer KBB doktoru tövbe yarabbim kanser için de tahlil vermiş. O yüzden doktoru degistirdi. Sonuca göre hareket edecek😔
ay Allah korusun
iyi haberlerle inşallah parem :(

günaydın

nasıl oldun cnm

hastalık benide vurdu ama sıyırdım sayılır
Burnum tıkalı ve hala sesim kötü canım
Tek sevindirici haber şimdilik eşimin sinüzitlerinde problem var. Bir de alerjisi varmış. Onlarls ilgili ilaç verdi💃💃💃💃
Sana da çok geçmiş olsun nerdeyse 3 haftadır gribim. Umarım sen benim kadar olmazsın canım🤲🏻

Burnum tıkalı ve hala sesim kötü canım
Tek sevindirici haber şimdilik eşimin sinüzitlerinde problem var. Bir de alerjisi varmış. Onlarls ilgili ilaç verdi💃💃💃💃
Sana da çok geçmiş olsun nerdeyse 3 haftadır gribim. Umarım sen benim kadar olmazsın canım🤲🏻
geçmiş olsun kuzucum ya bi kurtulamadınız :(
bendekide kuru öksürük :(

Back