• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buldum adını adenovirus😔 çocuklarda çok salgın 😔 çok şükür atlattiniz🤲🏻🤲🏻 ameliyat ile ilgili hızla iyilesmene toparlanmana çok sevindim canım. Buradaki kadınlar gerçekten çok güçlü 💪🏻💪🏻💪🏻
Ayyy ne b.kum virus bilmiyorum ama hala bir sol bir sag bademcigim acıyıp duruyor, kulaklarim tikali. KBB gormeden olmayacak anlasildi 😏 kesinlikle cooook gucluyuzzzz, topigin uguru 😍😍
saol kuzum cok daha iyiyim
ara ara öksürük kaldı

saol cukom

amanın neler olmuş böyle :KK43:
dayloşum şimdi görüorum hastaydım ölüodum kefeni yırttım :KK70:
geçmiş olsun :KK43:
daha iyimisi-niz :KK43:
Sorma balus neler oldu neler 🥴 cok gecmis olsun sen de kapilmissin o sacma dalgaya :( smdi nasilsin, lenosa geçmedi dimi?
Baya üst üste gelmiş her şey çok geçmiş olsun 🤲🏻💛

Sonra da kafayı yemeceler 🤣 bir dakika poposunun üstüne oturmayan bebe.sürekli yerlere atılan mutfak eşyaları.nerde pislik çöp bulsa ağzına atmalar.sürekli çıkan çoraplar ev ayakkabıları.telefonu eline almana izin vermemeler 🙈 bugün makineden arta kalan erimemiş bulaşık tabletini ağzına atıyordu.kendine zarar vermesin diye sürekli peşine koşmak lazım.başım ağrıdı biraz daha büyüse belki rahat ederiz dicem ama ikinci çocuk düşününce bunun uzun bir süre gerçek olamayacağını biliyorum 🙈
Aynen oyle canim :( cok teşekkür ederim 🙏❤️

ooo nur hanımcımmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyiyiz gelin hanım sen nasılsın,

aynen dayloş bizdeden geldi geçti cok şükür
ben kötüydüm lenadan cok... valla ayaklarımı vs hiç hissetmiodum
Yaa kiyamam :( benim ust solunum berbatti, bademciklerim, kulaklarim vs. Onun dışında bsy olmadı çok sukur ama onlar cidden yetti canima. Oğlumda da bademcik, ateş fenaydı :(( ay yaa hastaliklar gelip gecici olsun, geri kalan her sey hallolur insallah 🙏🙏

Kissslarrr, naaabeerr??? 🥰

Yaa kiyamam :KK43: benim ust solunum berbatti, bademciklerim, kulaklarim vs. Onun dışında bsy olmadı çok sukur ama onlar cidden yetti canima. Oğlumda da bademcik, ateş fenaydı :KK43:( ay yaa hastaliklar gelip gecici olsun, geri kalan her sey hallolur insallah 🙏🙏

Kissslarrr, naaabeerr??? 🥰
tek kaldım dayloş :D

Kızım olur ve bana benzer ise ortaya bu prenses çıkacakmış 🙈🙈💃💃💃

Eklentiler

• IMG_20230125_145948.jpg
    IMG_20230125_145948.jpg
    164,5 KB · Görüntüleme: 47
Back