- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.321
Aahhahaha baluş ya çok güzel adlandırdın mod mecburen oBırak pok götürsün moduna hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aahhahaha baluş ya çok güzel adlandırdın mod mecburen oBırak pok götürsün moduna hoşgeldiniz
Ayyy ne b.kum virus bilmiyorum ama hala bir sol bir sag bademcigim acıyıp duruyor, kulaklarim tikali. KBB gormeden olmayacak anlasildi kesinlikle cooook gucluyuzzzz, topigin uguruBuldum adını adenovirus çocuklarda çok salgın çok şükür atlattiniz ameliyat ile ilgili hızla iyilesmene toparlanmana çok sevindim canım. Buradaki kadınlar gerçekten çok güçlü
Sorma balus neler oldu neler cok gecmis olsun sen de kapilmissin o sacma dalgaya smdi nasilsin, lenosa geçmedi dimi?saol kuzum cok daha iyiyim
ara ara öksürük kaldı
saol cukom
amanın neler olmuş böyle
dayloşum şimdi görüorum hastaydım ölüodum kefeni yırttım
geçmiş olsun
daha iyimisi-niz
Aynen oyle canim cok teşekkür ederimBaya üst üste gelmiş her şey çok geçmiş olsun
Sonra da kafayı yemeceler bir dakika poposunun üstüne oturmayan bebe.sürekli yerlere atılan mutfak eşyaları.nerde pislik çöp bulsa ağzına atmalar.sürekli çıkan çoraplar ev ayakkabıları.telefonu eline almana izin vermemeler bugün makineden arta kalan erimemiş bulaşık tabletini ağzına atıyordu.kendine zarar vermesin diye sürekli peşine koşmak lazım.başım ağrıdı biraz daha büyüse belki rahat ederiz dicem ama ikinci çocuk düşününce bunun uzun bir süre gerçek olamayacağını biliyorum
ooo nur hanımcımmmmmmmmmmmmmmmmmmGunaydinlarrr
iyiyiz gelin hanım sen nasılsın,Nasılsınız millet?
aynen dayloş bizdeden geldi geçti cok şükürSorma balus neler oldu neler cok gecmis olsun sen de kapilmissin o sacma dalgaya smdi nasilsin, lenosa geçmedi dimi?
abooo besle kargayı oysun gözünü olmuş kız buAynı be ya.
Geçen apartmanın önündeki kedi çetesinin bi üyesi tırmaladı. Kuduz aşısı oluyorum, dört doza çıkarmışlar geçen sefer üç olmuştum.
Bı de aşı yapılan yer kızardı. Ağrıyo da yapılınca kolum. Durduk yere iş çıktı başıma. Allah beterinden korusun napalim.abooo besle kargayı oysun gözünü olmuş kız bu
geçmiş olsun cnmBı de aşı yapılan yer kızardı. Ağrıyo da yapılınca kolum. Durduk yere iş çıktı başıma. Allah beterinden korusun napalim.
Yaa kiyamam benim ust solunum berbatti, bademciklerim, kulaklarim vs. Onun dışında bsy olmadı çok sukur ama onlar cidden yetti canima. Oğlumda da bademcik, ateş fenaydı ( ay yaa hastaliklar gelip gecici olsun, geri kalan her sey hallolur insallahooo nur hanımcımmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyiz gelin hanım sen nasılsın,
aynen dayloş bizdeden geldi geçti cok şükür
ben kötüydüm lenadan cok... valla ayaklarımı vs hiç hissetmiodum
tek kaldım dayloşYaa kiyamam benim ust solunum berbatti, bademciklerim, kulaklarim vs. Onun dışında bsy olmadı çok sukur ama onlar cidden yetti canima. Oğlumda da bademcik, ateş fenaydı ( ay yaa hastaliklar gelip gecici olsun, geri kalan her sey hallolur insallah
Kissslarrr, naaabeerr???
Ahahahah kiyamisssss, kmsecikler yok miiiiitek kaldım dayloş
Nasiiil, sen misin bu yoksa bir program mi yaptıKızım olur ve bana benzer ise ortaya bu prenses çıkacakmış
Ben değilim canım. Şu an ki fotoğrafımdan yola çıkarak program yaptıAhahahah kiyamisssss, kmsecikler yok miiiii
Nasiiil, sen misin bu yoksa bir program mi yaptı
yaaaaaaaaaaaaKızım olur ve bana benzer ise ortaya bu prenses çıkacakmış
yok dayloşum bühüüüAhahahah kiyamisssss, kmsecikler yok miiiii
Nasiiil, sen misin bu yoksa bir program mi yaptı
Benziyor mu banayaaaaaaaaaaaa
yok dayloşum bühüüü
Hayırlı kandiller canım Allah hepimizin dualarını kabul etsinHayırlı Kandiller
tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
ne asığı be aaaa sende asıksanBenziyor mu bana
Asık suratlı bence benziyor bana
Hayırlı kandiller canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin