• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne asığı be aaaa sende asıksan :KK70:
ama bence cok benzio
Kız sen beni bir de çalıştığım yerde gör 🤭🤭
Hakim beş bilirkisiyide istedi. Virvir yaptilar hepsinin payını verdim bugün tıpış tıpış geldiler🤣🤣🤣
Başka dosyada duruşma gününü öne aldık avukatlar virvir yaptı. Kuşadası'nda ki tüm avukatları getirttim🙈🙈🙈
Çok pisim iş konuşunda🙈🙈🙈
Belki güzel haberler veririm bu kandil duam kabul olur belki🤲🏻

Kız sen beni bir de çalıştığım yerde gör 🤭🤭
Hakim beş bilirkisiyide istedi. Virvir yaptilar hepsinin payını verdim bugün tıpış tıpış geldiler🤣🤣🤣
Başka dosyada duruşma gününü öne aldık avukatlar virvir yaptı. Kuşadası'nda ki tüm avukatları getirttim🙈🙈🙈
Çok pisim iş konuşunda🙈🙈🙈
Belki güzel haberler veririm bu kandil duam kabul olur belki🤲🏻
iş yerinde bende böyleyim
dışarıda gören size ne olmuş diyor :D
ya kıyamam sana
dualarım senin için güzel kalplim
dert ortağım en kötü gün dostum

18aylık oldu teyzesi
İyiyiz düşe kalka büyüyoruz
Siz neler yapıosnz
Ahhh kuzum kocaman olmuş maşallah bizde 25 aylık olduk vallahi büyüdü hatta büyüdüler yaaaa. Aşı zamanın geldi o zamn senin Allah yardımcın olsun canım. Ates değilde alerji yaptı benim kıza 18 ay aşısı

Ahhh kuzum kocaman olmuş maşallah bizde 25 aylık olduk vallahi büyüdü hatta büyüdüler yaaaa. Aşı zamanın geldi o zamn senin Allah yardımcın olsun canım. Ates değilde alerji yaptı benim kıza 18 ay aşısı
Maşallah kocaman olmuşsnz
Biz cok hafif atlatk valla teyzesi

Maşallah kocaman olmuşsnz
Biz cok hafif atlatk valla teyzesi
Bana diyene bak imkansızı başardın sen unutma bunu asla. Valla benim kiz herseye bi durumu var mimli galiba biraz :)). Bizim ekip dağıldı sanırım dayler dayler onunda mı oldu bebegi ya. Öyle fark ettim yanlış okumadimsa çok sevindim

Bana diyene bak imkansızı başardın sen unutma bunu asla. Valla benim kiz herseye bi durumu var mimli galiba biraz :)). Bizim ekip dağıldı sanırım dayler dayler onunda mı oldu bebegi ya. Öyle fark ettim yanlış okumadimsa çok sevindim
Evet bir oglum oldu, 15 aylik oldu bile 🥰 buyuduler yahu saka gibi 🥲🥲
dayler dayler dayler dayler ooo ikiyi ypcak bize :KK70:

Bulutum hoşgelmişen
Tuneldeyim canim cekmiyor shdhdhdhd
N Neal ve dayler dayler dayler dayler bana sataşmanızı Özledim
Birlik olsanıza :KK70:
Biraz malzeme vermen lazim, durduk yere konu bulamam simdi 🤪🤪
N Neal immm, napiyosunnnnn

Back