- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.261
her ilacın başka bi b planı mutlaka vardırBiliyorsunki suan ilac sıkıntısı var, onun stresini falanda kaldiramam. Birde istemiyorum cidden suan ya bilmiyorum neden.
Onceden heycanla regl bekliyordum doktora gideyim diye, şimdi yok bilmiyorum neden. Gecen kp dedi bir dr onermisler gidin gorunun diye, gitmek istemedim. Cidden hazir degilim ilac igne kullanmaya suan. Saldik her seyi esimle, kafamiza gore yasiyoruzher ilacın başka bi b planı mutlaka vardır
ama sen istemiosan bilemem tabe
yes seneye kısmet olursa
fikrim felan değişmezse
ekim-kasım-aralık artık uygun bi zamanda transfer olacam bidaha
o doğana kadar lena 3 yaşında olur
İyileşmeyi ve parayı
bazen salmakta en iyisi oluyor amaOnceden heycanla regl bekliyordum doktora gideyim diye, şimdi yok bilmiyorum neden. Gecen kp dedi bir dr onermisler gidin gorunun diye, gitmek istemedim. Cidden hazir degilim ilac igne kullanmaya suan. Saldik her seyi esimle, kafamiza gore yasiyoruz
para hiç olmaz onu geçteİyileşmeyi ve parayı
Kız hala sesim borazan gibibazen salmakta en iyisi oluyor ama
hadi inşallah
para hiç olmaz onu geçte
siz nie iyileşmiosunuz dövecem ha
biri biter diğeri başlar
ay Allah korusunKız hala sesim borazan gibialdığım ilaçlardan regl bile 3,5 gün sürdü adliyeye çağırdılar devir işlemleri yüzünden bıktım valla
Eşimde lenf bezleri için bugün kontrolü vardı. Yoğun çalıştığı için yarına randevu aldı.
Benim gribi bosverde önemli olan eşimin lenflerinde sıkıntı çıkmasındiğer KBB doktoru tövbe yarabbim kanser için de tahlil vermiş. O yüzden doktoru degistirdi. Sonuca göre hareket edecek
günaydınTünaydınnnnnnnnn
Burnum tıkalı ve hala sesim kötü canımgünaydın
nasıl oldun cnm
hastalık benide vurdu ama sıyırdım sayılır
geçmiş olsun kuzucum ya bi kurtulamadınızBurnum tıkalı ve hala sesim kötü canım
Tek sevindirici haber şimdilik eşimin sinüzitlerinde problem var. Bir de alerjisi varmış. Onlarls ilgili ilaç verdi
Sana da çok geçmiş olsun nerdeyse 3 haftadır gribim. Umarım sen benim kadar olmazsın canım
İlk kuru öksürük ile geliyorgeçmiş olsun kuzucum ya bi kurtulamadınız
bendekide kuru öksürük
önemsiyorumda gerçekten çekilmez bir hal aldıİlk kuru öksürük ile geliyorben onemsememistim sen önemse nolur
Dur eve gidince sana bir karışım yollayacağım. Komşum eşime yollamış. Eşin çok öksürüyor iyi gelir diyeönemsiyorumda gerçekten çekilmez bir hal aldı
Dur eve gidince sana bir karışım yollayacağım. Komşum eşime yollamış. Eşin çok öksürüyor iyi gelir diyedüşün komşulara gitmiş sesim o karışım iyi geldi unutursam yaz bana hatirlim canım.
İşte kendinden pay biç
Ama ben gripimİşte kendinden pay biç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?