- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.061
Amin canim, kızlar daha da cabuk öğreniyor, bi bakmissin pat diye baslamis bileBilmiyordum
Yapmasa da söylüyor maşallah darısı kızımagüzel düşünüyorsun inşallah gerçekleştirirsiniz.evlatlarınız şanslı
25 bin falan olması lazım.çok değil aslında ama buna da şükürArkadaşlarınız da inşallah borçları yakında verirler
3.ye? Hshdhfhdhneyse ikinci bebeme turco denerim
aynen bulutum
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız yoksun
geliosun efendm diosun
özledik tabikisi
Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama BENİşe çok severek gidiyorum diyen var mıdır? Yoktur bence aghshshdh
Ne yani sizden diil miyim ben simdi hdhdhhddh
Cok geçmiş olsun kuzuya, nasil smdi??Sağol canısı.aynen çevremden duyduklarım da hep hasta.bugün çocuk doktoruna gidicem.sağlık ocağının yazdığı ilaç işe yaramadı.gece öksürmeye başladı burnu da hiç durmuyor
paremmmmmmm
yine geldi muhalefetAmin canim, kızlar daha da cabuk öğreniyor, bi bakmissin pat diye baslamis bile
İnsallah canim, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iste hepimiz. Tum gelecegini önüne elbette sunamayiz ama ne kadar yapabilirsek iste
3.ye? Hshdhfhdh
Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama BEN
Cok geçmiş olsun kuzuya, nasil smdi??
Ahhdhshdhs nabim şimdi yalandan evet ya ise gitmek cok kotu mu diyeyim, ben isimi is olarak da görmüyom ki, okula gidiyom ben hahdhshdhsbdparemmmmmmm
yine geldi muhalefetbi kerede bizden ol arkadaşım
ruhumuzu vs okşa ne yani
3.ye kumaşçıdan bez alıp bağlayacam
Sen bebelerinle büyüyonAhhdhshdhs nabim şimdi yalandan evet ya ise gitmek cok kotu mu diyeyim, ben isimi is olarak da görmüyom ki, okula gidiyom ben hahdhshdhsbd
Hahahahaha bez çok mantıklı
İveeegggttt ahdhshfSen bebelerinle büyüyon
boğazım ağriiyiiiiiİveeegggttt ahdhshf
Zalimsin zamannnnMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Zaman nasilda geciyor ne ara dogdu ne ara gecti 1 ay hic anlamadik
Eki Görüntüle 3178015
Bakalım görücez artıkAmin canim, kızlar daha da cabuk öğreniyor, bi bakmissin pat diye baslamis bile
İnsallah canim, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iste hepimiz. Tum gelecegini önüne elbette sunamayiz ama ne kadar yapabilirsek iste
3.ye? Hshdhfhdh
Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama BEN
Cok geçmiş olsun kuzuya, nasil smdi??
oyy minicik ellere bak maşallahMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Eki Görüntüle 3178015
Yaa herkes hastaboğazım ağriiyiiiii
Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beeeMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Eki Görüntüle 3178015
Ah gecmis olsun yavruyaBakalım görücez artıkolsun elinizden geleni yapmanız bile çok güzel
sağolasın şimdi daha iyi.bronşit başlangıcı dendi hastanede soğuk buhar verip burnunu yıkadılar.bir sürü ilaç kullandık anca toparlandı hala hırıltı burun akıntısı devam ediyor o da geçer inşallah
oyy minicik ellere bak maşallahbir bakmışsın bir yaşında
Zalimsin zamannnn
Maşallah benm tontişime yaaa
Datluluğa bak
Bakalım görücez artıkolsun elinizden geleni yapmanız bile çok güzel
sağolasın şimdi daha iyi.bronşit başlangıcı dendi hastanede soğuk buhar verip burnunu yıkadılar.bir sürü ilaç kullandık anca toparlandı hala hırıltı burun akıntısı devam ediyor o da geçer inşallah
oyy minicik ellere bak maşallahbir bakmışsın bir yaşında
Hepinize cok cok cok kalp gonderiyoruzYaa herkes hasta( cok gecmis olsun ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...
Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beeenice BİN aylariniz olsun insallahh
Ah gecmis olsun yavruyabaslangicinda yakalamissiniz en azindan, insallah hic ilerlemeden bitecek gidecek cok gecmis olsun tekrar, yavrular hasta olmasin insallah
Dayloş sen sıkı bir tetkiktenmi geçsenYaa herkes hasta( cok gecmis olsun ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...
Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beeenice BİN aylariniz olsun insallahh
Ah gecmis olsun yavruyabaslangicinda yakalamissiniz en azindan, insallah hic ilerlemeden bitecek gidecek cok gecmis olsun tekrar, yavrular hasta olmasin insallah
Nasıı yaa nasıı oluyooo hhahahahÇıkıntılık yapmak istemiyorum ama BEN
Ooğğğyyyy ne cabuk büyüdü yaaaa maşallahhhhMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Eki Görüntüle 3178015
Aynen cok cabuk gecti zamanOoğğğyyyy ne cabuk büyüdü yaaaa maşallahhhh
anasın sen anaGünaydın kızçelerrr
Tamam işte en çok analar uykulu oluranasın sen ana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?