• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyordum 😮

Yapmasa da söylüyor maşallah darısı kızıma 🥰 🧿 güzel düşünüyorsun inşallah gerçekleştirirsiniz.evlatlarınız şanslı ☺️

25 bin falan olması lazım.çok değil aslında ama buna da şükür ☺️ Arkadaşlarınız da inşallah borçları yakında verirler 🙈
Amin canim, kızlar daha da cabuk öğreniyor, bi bakmissin pat diye baslamis bile ☺️
İnsallah canim, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iste hepimiz. Tum gelecegini önüne elbette sunamayiz ama ne kadar yapabilirsek iste 😍
neyse ikinci bebeme turco denerim :KK70:

aynen bulutum

ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :dua::dua::dua::dua:

kız yoksun
geliosun efendm diosun :KK70:
özledik tabikisi :KK70:
3.ye? Hshdhfhdh
İşe çok severek gidiyorum diyen var mıdır? Yoktur bence aghshshdh
Çıkıntılık yapmak istemiyorum ama BEN 🤣🤣🤣

varsada bizden değildir cukom :KK70:

aleyküm selam

DusunceBulutu DusunceBulutu nabıon beybi
Ne yani sizden diil miyim ben simdi hdhdhhddh
Sağol canısı.aynen çevremden duyduklarım da hep hasta.bugün çocuk doktoruna gidicem.sağlık ocağının yazdığı ilaç işe yaramadı.gece öksürmeye başladı burnu da hiç durmuyor
Cok geçmiş olsun kuzuya, nasil smdi??

paremmmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK60::KK60::KK60:

Amin canim, kızlar daha da cabuk öğreniyor, bi bakmissin pat diye baslamis bile ☺️
İnsallah canim, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz iste hepimiz. Tum gelecegini önüne elbette sunamayiz ama ne kadar yapabilirsek iste 😍

3.ye? Hshdhfhdh

yine geldi muhalefet :D bi kerede bizden ol arkadaşım
ruhumuzu vs okşa ne yani
3.ye kumaşçıdan bez alıp bağlayacam :D :D :D :D

paremmmmmmm :KK42::KK42::KK42::KK60::KK60::KK60:

yine geldi muhalefet :KK70: bi kerede bizden ol arkadaşım
ruhumuzu vs okşa ne yani
3.ye kumaşçıdan bez alıp bağlayacam :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahhdhshdhs nabim şimdi yalandan evet ya ise gitmek cok kotu mu diyeyim, ben isimi is olarak da görmüyom ki, okula gidiyom ben hahdhshdhsbd

Hahahahaha bez çok mantıklı 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Merhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz 👶🏻
Zaman nasilda geciyor ne ara dogdu ne ara gecti 1 ay hic anlamadik 🤷🏻‍♀️

3BF4C4A5-071E-4A10-A45B-33B65E6EEB7F.jpeg

3.ye? Hshdhfhdh

Bakalım görücez artık 🙈 olsun elinizden geleni yapmanız bile çok güzel 💕
sağolasın şimdi daha iyi.bronşit başlangıcı dendi hastanede soğuk buhar verip burnunu yıkadılar.bir sürü ilaç kullandık anca toparlandı hala hırıltı burun akıntısı devam ediyor o da geçer inşallah

Eki Görüntüle 3178015
oyy minicik ellere bak maşallah 😍 bir bakmışsın bir yaşında 🙈

boğazım ağriiyiiiii :KK43:
Yaa herkes hasta:(( cok gecmis olsun ❤️ ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim:( gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...

Eki Görüntüle 3178015
Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beee 🥰🥰🥰🥰 nice BİN aylariniz olsun insallahh 😍😍🌺
sağolasın şimdi daha iyi.bronşit başlangıcı dendi hastanede soğuk buhar verip burnunu yıkadılar.bir sürü ilaç kullandık anca toparlandı hala hırıltı burun akıntısı devam ediyor o da geçer inşallah

Ah gecmis olsun yavruya 😔 baslangicinda yakalamissiniz en azindan, insallah hic ilerlemeden bitecek gidecek 🙏🙏 cok gecmis olsun tekrar, yavrular hasta olmasin insallah ❤️

Zalimsin zamannnn

Maşallah benm tontişime yaaa
Datluluğa bak ♥️♥️♥️

Yaa herkes hasta:KK43:( cok gecmis olsun ❤️ ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim:KK43: gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...

Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beee 🥰🥰🥰🥰 nice BİN aylariniz olsun insallahh 😍😍🌺

Ah gecmis olsun yavruya 😔 baslangicinda yakalamissiniz en azindan, insallah hic ilerlemeden bitecek gidecek 🙏🙏 cok gecmis olsun tekrar, yavrular hasta olmasin insallah ❤️
Hepinize cok cok cok kalp gonderiyoruz ❤️❤️❤️🥰🥰🥰

Yaa herkes hasta:KK43:( cok gecmis olsun ❤️ ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim:KK43: gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...

Dayloş sen sıkı bir tetkiktenmi geçsen
Ne bu hiç bişi peşini bırakmıo :(

Back