- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.266
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.021
Sil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versin ay gülüyorum da benim de başıma gelir 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numaradahereksin temennisi tuvalet eğitimi
ben tam verip yeni bebeye başlıacam ona ne demeli
bu arada biz hala 5 no kullanıyoruz
ve bence 6ya hiç geçmiecez
maşallah ona öyle yapması bile adımdır ben de klozetin kapağını kapatıp üstüne oturtuyorum arada ama anlamıyor gülüyor lazımlık yerine klozet adaptörü ve tabure alıcam bu yaz olmasa bile seneye artıkBaby turco, 5 no ikisinde de küçük geliyor, bir de sleepy ile sorun yasadik birkaç kere, ondan turcodan devam ediyorum. Şimdiye kadar tanesi 2tlye geliyordu, artik 2.5 tl
Kayınvalidem lazimliga yonlendiriyor onu, en azindan beziyle de olsa oturup kitapla vs oyalanip yapıyormuş, o da bir baslangic iste bakalim daha cok var bence ama epey bir sinyal vermesi ve bez istememe durumu var. Hayirlisi artik napalim
Enerji var da, para yoh ahdhshdhd
Para aslında iki kişi çalışıyorsunuz yinede yok mu bizde de öyle çok yok ama çocuk gerçekten bereketiyle geliyor buna inanıyorum.kızım doğumca eşim terfi aldı her işimiz kolaylaştı çok şükür 2 yıl giyeceği kıyafet hediye geldi.takılan takıları söylemiyorum ikinci de hiçbir şey olmazsa çalışırım diyorum