• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hereksin temennisi tuvalet eğitimi :KK70:
ben tam verip yeni bebeye başlıacam ona ne demeli :KK70:
bu arada biz hala 5 no kullanıyoruz
ve bence 6ya hiç geçmiecez :KK70:
Sil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versin 😂 ay gülüyorum da benim de başıma gelir 🙈 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numarada
Baby turco, 5 no ikisinde de küçük geliyor, bir de sleepy ile sorun yasadik birkaç kere, ondan turcodan devam ediyorum. Şimdiye kadar tanesi 2tlye geliyordu, artik 2.5 tl 😒
Kayınvalidem lazimliga yonlendiriyor onu, en azindan beziyle de olsa oturup kitapla vs oyalanip yapıyormuş, o da bir baslangic iste bakalim daha cok var bence ama epey bir sinyal vermesi ve bez istememe durumu var. Hayirlisi artik napalim 🤭

Enerji var da, para yoh ahdhshdhd
maşallah ona öyle yapması bile adımdır🥰🧿 ben de klozetin kapağını kapatıp üstüne oturtuyorum arada ama anlamıyor gülüyor 😄 lazımlık yerine klozet adaptörü ve tabure alıcam bu yaz olmasa bile seneye artık 🙈
Para aslında iki kişi çalışıyorsunuz yinede yok mu 🙈 bizde de öyle çok yok ama çocuk gerçekten bereketiyle geliyor buna inanıyorum.kızım doğumca eşim terfi aldı her işimiz kolaylaştı çok şükür 🤲🏻💕 2 yıl giyeceği kıyafet hediye geldi.takılan takıları söylemiyorum 🙈 ikinci de hiçbir şey olmazsa çalışırım diyorum

Sil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versin 😂 ay gülüyorum da benim de başıma gelir 🙈 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numarada

maşallah ona öyle yapması bile adımdır🥰🧿 ben de klozetin kapağını kapatıp üstüne oturtuyorum arada ama anlamıyor gülüyor 😄 lazımlık yerine klozet adaptörü ve tabure alıcam bu yaz olmasa bile seneye artık 🙈
Para aslında iki kişi çalışıyorsunuz yinede yok mu 🙈 bizde de öyle çok yok ama çocuk gerçekten bereketiyle geliyor buna inanıyorum.kızım doğumca eşim terfi aldı her işimiz kolaylaştı çok şükür 🤲🏻💕 2 yıl giyeceği kıyafet hediye geldi.takılan takıları söylemiyorum 🙈 ikinci de hiçbir şey olmazsa çalışırım diyorum
erkek bebeklerde 6 bulabiliyor cnm

Maasallah gercekten bebek bereketiyle geliyor🥰 Neler takildi kizz merak ettim burda kimse kimseyi tanimiyo nasil olsa hava atmak gibi olmaz😁 bizim ikinci.cocuk pek bisi takan olmadi valla. 😂 hatta bazi arkadaslarim su an bana borclular 😋 canlari sagolsun

Yok kuzum, devlette olacagim, tek genel cerrah kalınca ben hala sıra bekliyorum. Bu kadar zaman anca listeye alinabildim anlayacağın 😏😏 ya kıyamam, seni orasi çok yıpratıyor :KK43: keske baska cozumun olsa.. vallahi ben de anlamadım zamanin nasil gectigini. İlk aylar cok zordu, sonra zink diye geciverdi cidden 🥺 ay sag olsun ya kusura bakma diyomus bi de 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️ ne derdi varmis pazar pazar saat 10da acabaaaa

Yaaa super olmus, iyi yapmissin. Hem agirlasma, hem de her gecen gun yasanan pahalılık, zam vs... Cok iyi olmus. Biz cocuk odasini dogmadan once 10bin civarına almistik, en son birkac ay once baktığımda 23bine geliyordu, smdi kimbilir ne kadar, bakmak bile istemiyorum. Benim maasim 3 kat zamlanmadi ama! İyice dibe batiyoruz 😒😒😒

Ay sorma kasımda aldığım şeyler bile şuan uçtu gitti iyiki almışım hepsini, halimiz duman aman aman 🫠🫠🫠

baby turco memnunmusun
Evet cnm, sanıyorum bseylrde degisiklik yaptilar, artik kulot bezden de cok memnunum 👌👌

Bizimki de bakma oturuyor ama tabii yaptigindan vs degil. Maksat alışsın iste 🤪 ama kaka yapmadan once soylyor, bugun de söyledi e e, e e diye, bir de gösterdi. Sonra da yapti.
Ya cocugu giydirip yedirip icirecek kadar elbette var ama, guzel bir sosyal hayat, rahat bir egitim ogretim donemi, saglam bir gelecek için yeterli bir meblag değil. Hep idare etmek zorunda kalmak, kiti kitina gitmek, hep düşünmek, gelecegi kestirememek çok kotu. Yurtdışında okumak istese, aylik 1000euro verecek olsak, ikimizin maasina tekabül ediyor mesela 🥳🥳🤣🤣

Evet cnm, sanıyorum bseylrde degisiklik yaptilar, artik kulot bezden de cok memnunum 👌👌

Bizimki de bakma oturuyor ama tabii yaptigindan vs degil. Maksat alışsın iste 🤪 ama kaka yapmadan once soylyor, bugun de söyledi e e, e e diye, bir de gösterdi. Sonra da yapti.
Ya cocugu giydirip yedirip icirecek kadar elbette var ama, guzel bir sosyal hayat, rahat bir egitim ogretim donemi, saglam bir gelecek için yeterli bir meblag değil. Hep idare etmek zorunda kalmak, kiti kitina gitmek, hep düşünmek, gelecegi kestirememek çok kotu. Yurtdışında okumak istese, aylik 1000euro verecek olsak, ikimizin maasina tekabül ediyor mesela 🥳🥳🤣🤣
benki prima zede
sleppy deneyip iğrenç demiştim ki hala aynı fikirdeyim
molfixe geçtim aylardır memnunum
geceleri prima stoğunu bitiriyorum
ama baby turco hiç denemedm

benki prima zede
sleppy deneyip iğrenç demiştim ki hala aynı fikirdeyim
molfixe geçtim aylardır memnunum
geceleri prima stoğunu bitiriyorum
ama baby turco hiç denemedm
Sleepy ile benim de asiri kötü tecrubelerim oldu 😑😑 molfix kullanan arkadaşlarım da memnun oldgnu soylyor. Ama ben prima da molfix de kullanmadim, turcodan cok memnunum şuan. Bir ara bi tuhaflik vardı ama artık duzeltmisler.

erkek bebeklerde 6 bulabiliyor cnm
Bilmiyordum 😮

Yapmasa da söylüyor maşallah darısı kızıma 🥰 🧿 güzel düşünüyorsun inşallah gerçekleştirirsiniz.evlatlarınız şanslı ☺️
Maasallah gercekten bebek bereketiyle geliyor🥰 Neler takildi kizz merak ettim burda kimse kimseyi tanimiyo nasil olsa hava atmak gibi olmaz😁 bizim ikinci.cocuk pek bisi takan olmadi valla. 😂 hatta bazi arkadaslarim su an bana borclular 😋 canlari sagolsun
25 bin falan olması lazım.çok değil aslında ama buna da şükür ☺️ Arkadaşlarınız da inşallah borçları yakında verirler 🙈

Back