- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.101
Allah uzun sağlıklı omur versin minnosa
Ayy hic sorma
Tahmini dogum tarihim bugun aslinda ama minik bey 5haftalik olacak yarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah uzun sağlıklı omur versin minnosa
Ayy hic sorma
Tahmini dogum tarihim bugun aslinda ama minik bey 5haftalik olacak yarin
Bende özledim Yavrucum ama giremiyorum buraya çok fazlaneyse ikinci bebeme turco denerim
aynen bulutum
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız yoksun
geliosun efendm diosun
özledik tabikisi
Gezmelerdeyiz teyzos sen napiyorsun?nabıon cnm
nüçünnnnnnnnnnnnnnnnnBende özledim Yavrucum ama giremiyorum buraya çok fazla
kız havalar buzzzzzzzzzzzzzzzzzzGezmelerdeyiz teyzos sen napiyorsun?
Derken bugün yine agridilini ısır totonu kaşı
Hellov beybisuuuuhellöööööööö
dayloş üşütüyor olabilirmisinDerken bugün yine agri
Hellov beybisuuuu
Yok canim, mide ve safra kesesi bölgesi. Farkli bir agri. Bi de ben dikkat ederim genel olarak, usutmuyorum o kesindayloş üşütüyor olabilirmisin
taş kum felanmı var acabaYok canim, mide ve safra kesesi bölgesi. Farkli bir agri. Bi de ben dikkat ederim genel olarak, usutmuyorum o kesin
çabucak geçsin inşallah
cnm artık onlarda tepki vermeyi öğreniyorlar
sen yinede vurma
sen kendin fıldır fıldır geziosun tabiki uyutmaz
sen onu rahat bırakıormusunki o seni bıraksın
cnm nasılsınYa anılarım depreşti yıllar önce bu topikte gebe kalmaya çalışıyordum şimdi oğlum büyüdü kardeş düşünüyoruz yine zamanla olacak galiba . Geçen sefer tam bir sene denemiştik
lakin sen onu seçtin o mecbur kaldıBeni seçtiyse böyle takılcak mecbur hahahaahh
Temiz hava iyidirnüçünnnnnnnnnnnnnnnnn
kız havalar buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İyiyim cnm evet tüp bebekle Oldu cnm 17 aylk :)Bal0ncuk iyiyim canım sen nasılsın. Seninde bebeğin oldu di mi
ALLAH bağışlasın canım . Benimde 20 aylık oğlum var şimdi ben yine kardeş istiyorum.aralari yakın olsun beraber büyüsünlerİyiyim cnm evet tüp bebekle Oldu cnm 17 aylk :)
Ayyyy tam zamanı diosunALLAH bağışlasın canım . Benimde 20 aylık oğlum var şimdi ben yine kardeş istiyorum.aralari yakın olsun beraber büyüsünler
İnşallah gönlünce olsun canım . Ben yine 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı bakalım ne zaman nasip edecek Rabbim akışına biraktimAyyyy tam zamanı diosun
Bende seneye kasım gibi bidaha transfer düşünüorm
Bezdende kesilmiş olur kızım
2 yaşınıda doldurmş olur
Aralarında tam 3 yaş olur
Biliosn akıldan ckarınca cuk oluoİnşallah gönlünce olsun canım . Ben yine 2 aydır korunmuyoruz ama olmadı bakalım ne zaman nasip edecek Rabbim akışına biraktim