- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #221.081
Ayy sanki daha dun dogurdun yaa masallah yirim o dötunuMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Zaman nasilda geciyor ne ara dogdu ne ara gecti 1 ay hic anlamadik
Eki Görüntüle 3178015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sanki daha dun dogurdun yaa masallah yirim o dötunuMerhaba teyzoslar 1 aylik olduk biz
Zaman nasilda geciyor ne ara dogdu ne ara gecti 1 ay hic anlamadik
Eki Görüntüle 3178015
adaletin bumu dünyaGunooo ben yatmaya gidiyom geri
Madem bebem yok uykumu bari aliyimadaletin bumu dünya
Allah sana ikiz vereMadem bebem yok uykumu bari aliyim
Amin amin Çok sağol canısı sana da geçmiş olsun Bal0ncukYaa herkes hasta( cok gecmis olsun ben de sitma ates mide bulantisi idrar yaparken agri pembe leke vs idrar yolu enfeksiyonu olmus, sonra antibiyotik kullandim yine cok kotu oldum yne antibiyotik dokundu, yarida biraktim vs sacma sapan döngüye girdim gecen ay da mide icin kullandigim antibiyotiklerden ciddi sıkıntı yaşamıştım...
Ya bu tosirik ne boyleeeee yeycemmmmm oyyyy, maasallah kuzuma beee nice BİN aylariniz olsun insallahh
Ah gecmis olsun yavruya baslangicinda yakalamissiniz en azindan, insallah hic ilerlemeden bitecek gidecek cok gecmis olsun tekrar, yavrular hasta olmasin insallah
tşkler bulutum şifayı tam kapmadan toparladım limonlarlaAmin amin Çok sağol canısı sana da geçmiş olsun Bal0ncuk
Aminn balusumAllah sana ikiz vere
Bu var ya aşırı mantıklı bir işMadem bebem yok uykumu bari aliyim
Oh iyi çok şükür ben iyiyim ama kafam dolu.Ece nin biraz burun akıntısı ile azcık hırıltı kaldı 2 gün daha ilaçları kullanıp doktora gidicez.kafama takılan hastalık çok davranışları.son birkaç gündür istedikleri olmayınca ya da elinden bir şey alınca sinirlenip eliyle vurmaya başladı umarım bu huyundan vazgeçer.geçen bulaşık tabletini makineden ağzına atmaya çalışıyordu hafifçe ağzına vurdum ondan mı öğrendi benim suçum mu diye düşünüyorumtşkler bulutum şifayı tam kapmadan toparladım limonlarla
inşallah geri gelmez
sen nasılsınm
minnoş nasıl oldu
Tamam işte en çok analar uykulu olur ben de ana olduğumdan mütevellit buralarda uykumla dolaşıyorum
cukulatam seni de beklerim canım gece nöbetlerine
cukulatam dünyayı tersten yaşayacak
çabucak geçsin inşallahOh iyi çok şükür ben iyiyim ama kafam dolu.Ece nin biraz burun akıntısı ile azcık hırıltı kaldı 2 gün daha ilaçları kullanıp doktora gidicez.kafama takılan hastalık çok davranışları.son birkaç gündür istedikleri olmayınca ya da elinden bir şey alınca sinirlenip eliyle vurmaya başladı umarım bu huyundan vazgeçer.geçen bulaşık tabletini makineden ağzına atmaya çalışıyordu hafifçe ağzına vurdum ondan mı öğrendi benim suçum mu diye düşünüyorum
sen kendin fıldır fıldır geziosun tabiki uyutmazBu bebe bana şimdi bile uyku uyutmuyor geceleri gahshshs
hellööööööööööööö kızlar
Ayy hic sormaAyy sanki daha dun dogurdun yaa masallah yirim o dötunu
nabıon cnm
Ayy hic sorma
Tahmini dogum tarihim bugun aslinda ama minik bey 5haftalik olacak yarin
Valla habire geciyom zaten, ultrason, rontgen, kan idrar tahlillleri, ekg.. bugun uzun suredir ilk kez kendimi cok iyi hssettim, saskinimDayloş sen sıkı bir tetkiktenmi geçsen
Ne bu hiç bişi peşini bırakmıo
Cok seviyorum kizanciklarimiNasıı yaa nasıı oluyooo hhahahah
dilini ısır totonu kaşıValla habire geciyom zaten, ultrason, rontgen, kan idrar tahlillleri, ekg.. bugun uzun suredir ilk kez kendimi cok iyi hssettim, saskinim
Cok seviyorum kizanciklarimi