- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.041
Efendim yavrukumNurzfr hayırdır gardaşşş
neyse ikinci bebeme turco denerimSleepy ile benim de asiri kötü tecrubelerim oldumolfix kullanan arkadaşlarım da memnun oldgnu soylyor. Ama ben prima da molfix de kullanmadim, turcodan cok memnunum şuan. Bir ara bi tuhaflik vardı ama artık duzeltmisler.
aynen bulutumBilmiyordum
ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhYapcam yapcam nedense içime ikiz olacakmış gibi doğuyor
kız yoksunEfendim yavrukum
Good morning babyhellloooooğğğğğğğğğğğğğğ
yavrim sakalı beğenmion
bıyığı beğenmion
varsada bizden değildir cukomİşe çok severek gidiyorum diyen var mıdır? Yoktur bence aghshshdh
aleyküm selamSelammmmmmmm
Kızıma kahvaltı hazırlıyorum
yaa kıyamamKızıma kahvaltı hazırlıyorumSen ne yapıyorsun
Şuan hasta hiçbir şey yemiyor.omlet yaptım yemedi pankek yaptım yemedi.şimdi yumurta haşlıyorum bebe büskivisiyle ezip yedircem böyle yiyor genelde bakalımyaa kıyamam
neler yiyor
off geçmiş olsunŞuan hasta hiçbir şey yemiyor.omlet yaptım yemedi pankek yaptım yemedi.şimdi yumurta haşlıyorum bebe büskivisiyle ezip yedircem böyle yiyor genelde bakalım
Sağol canısı.aynen çevremden duyduklarım da hep hasta.bugün çocuk doktoruna gidicem.sağlık ocağının yazdığı ilaç işe yaramadı.gece öksürmeye başladı burnu da hiç durmuyoroff geçmiş olsun
salgın var bebelerde ya
aslında bu devirde en iyi ilaçları sağlık ocağının yazması lazımSağol canısı.aynen çevremden duyduklarım da hep hasta.bugün çocuk doktoruna gidicem.sağlık ocağının yazdığı ilaç işe yaramadı.gece öksürmeye başladı burnu da hiç durmuyor
Keşke öyle olsa.bu yağmurda hastaneye gitmek zorunda kalmazdım.yetersiz kalıyorlaraslında bu devirde en iyi ilaçları sağlık ocağının yazması lazım
ekonomi malum
Çok mu sıkıldın sen
Ben zaten kurtlar sofrasında yeniliorm paremÇok mu sıkıldın sen
Yanıma gelip adliyede bana yardım etmek ister misin
Kız burası da pek farksız değil hiç yabancılik çekmezsin...Ben zaten kurtlar sofrasında yeniliorm parem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?