- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.266
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.021
Sil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versinhereksin temennisi tuvalet eğitimi
ben tam verip yeni bebeye başlıacam ona ne demeli
bu arada biz hala 5 no kullanıyoruz
ve bence 6ya hiç geçmiecez
maşallah ona öyle yapması bile adımdırBaby turco, 5 no ikisinde de küçük geliyor, bir de sleepy ile sorun yasadik birkaç kere, ondan turcodan devam ediyorum. Şimdiye kadar tanesi 2tlye geliyordu, artik 2.5 tl
Kayınvalidem lazimliga yonlendiriyor onu, en azindan beziyle de olsa oturup kitapla vs oyalanip yapıyormuş, o da bir baslangic iste bakalim daha cok var bence ama epey bir sinyal vermesi ve bez istememe durumu var. Hayirlisi artik napalim
Enerji var da, para yoh ahdhshdhd
erkek bebeklerde 6 bulabiliyor cnmSil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versinay gülüyorum da benim de başıma gelir 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numarada
maşallah ona öyle yapması bile adımdırben de klozetin kapağını kapatıp üstüne oturtuyorum arada ama anlamıyor gülüyor lazımlık yerine klozet adaptörü ve tabure alıcam bu yaz olmasa bile seneye artık
Para aslında iki kişi çalışıyorsunuz yinede yok mubizde de öyle çok yok ama çocuk gerçekten bereketiyle geliyor buna inanıyorum.kızım doğumca eşim terfi aldı her işimiz kolaylaştı çok şükür 2 yıl giyeceği kıyafet hediye geldi.takılan takıları söylemiyorum ikinci de hiçbir şey olmazsa çalışırım diyorum
Maasallah gercekten bebek bereketiyle geliyorSil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versinay gülüyorum da benim de başıma gelir 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numarada
maşallah ona öyle yapması bile adımdırben de klozetin kapağını kapatıp üstüne oturtuyorum arada ama anlamıyor gülüyor lazımlık yerine klozet adaptörü ve tabure alıcam bu yaz olmasa bile seneye artık
Para aslında iki kişi çalışıyorsunuz yinede yok mubizde de öyle çok yok ama çocuk gerçekten bereketiyle geliyor buna inanıyorum.kızım doğumca eşim terfi aldı her işimiz kolaylaştı çok şükür 2 yıl giyeceği kıyafet hediye geldi.takılan takıları söylemiyorum ikinci de hiçbir şey olmazsa çalışırım diyorum
Yok kuzum, devlette olacagim, tek genel cerrah kalınca ben hala sıra bekliyorum. Bu kadar zaman anca listeye alinabildim anlayacağınya kıyamam, seni orasi çok yıpratıyor keske baska cozumun olsa.. vallahi ben de anlamadım zamanin nasil gectigini. İlk aylar cok zordu, sonra zink diye geciverdi cidden ay sag olsun ya kusura bakma diyomus bi de ne derdi varmis pazar pazar saat 10da acabaaaa
Yaaa super olmus, iyi yapmissin. Hem agirlasma, hem de her gecen gun yasanan pahalılık, zam vs... Cok iyi olmus. Biz cocuk odasini dogmadan once 10bin civarına almistik, en son birkac ay once baktığımda 23bine geliyordu, smdi kimbilir ne kadar, bakmak bile istemiyorum. Benim maasim 3 kat zamlanmadi ama! İyice dibe batiyoruz
Beendim aşkooommmgezdir annesi
işin ne
ayy cok fenalar ya
evet abla dondurulmuş embriyolarm var
seneye bu zamanda transfer olmayı düşünüyorum
doğurana kadar 3 yaş olacak aralarında
cukom bizi beğendinmi yavrum
normal insanlar öğle arasına girior cukomGunaydııııın
normal insanlar öğle arasına girior cukom
pardonda biz çalışmıyormuyuz şekerimBen de çalışan bir kadınım unuttun sanırım baluş
Anca girebildim napiim
pardonda biz çalışmıyormuyuz şekerim
le olem daha yeni başladınSen bu hayata adapte olabilmişsin, ben hala olamadım37’im gelse de şöyle bi 9-10 ay kaybolsam iş hayatından sbdndnjd
Hamilelikle birlikte başladığım için zor geliyole olem daha yeni başladın
yavrim sakalı beğenmionHamilelikle birlikte başladığım için zor geliyo
Evet cnm, sanıyorum bseylrde degisiklik yaptilar, artik kulot bezden de cok memnunumbaby turco memnunmusun
Bizimki de bakma oturuyor ama tabii yaptigindan vs degil. Maksat alışsın isteSil baştan başlıcan Allah kolay kolaylık versinay gülüyorum da benim de başıma gelir 5 numara büyük oluyor zaten 2,5 yaşındaki akrabamız da hala 5 numarada
benki prima zedeEvet cnm, sanıyorum bseylrde degisiklik yaptilar, artik kulot bezden de cok memnunum
Bizimki de bakma oturuyor ama tabii yaptigindan vs degil. Maksat alışsın isteama kaka yapmadan once soylyor, bugun de söyledi e e, e e diye, bir de gösterdi. Sonra da yapti.
Ya cocugu giydirip yedirip icirecek kadar elbette var ama, guzel bir sosyal hayat, rahat bir egitim ogretim donemi, saglam bir gelecek için yeterli bir meblag değil. Hep idare etmek zorunda kalmak, kiti kitina gitmek, hep düşünmek, gelecegi kestirememek çok kotu. Yurtdışında okumak istese, aylik 1000euro verecek olsak, ikimizin maasina tekabül ediyor mesela
Sleepy ile benim de asiri kötü tecrubelerim oldubenki prima zede
sleppy deneyip iğrenç demiştim ki hala aynı fikirdeyim
molfixe geçtim aylardır memnunum
geceleri prima stoğunu bitiriyorum
ama baby turco hiç denemedm
Bilmiyordumerkek bebeklerde 6 bulabiliyor cnm
Yapmasa da söylüyor maşallah darısı kızımaEvet cnm, sanıyorum bseylrde degisiklik yaptilar, artik kulot bezden de cok memnunum
Bizimki de bakma oturuyor ama tabii yaptigindan vs degil. Maksat alışsın isteama kaka yapmadan once soylyor, bugun de söyledi e e, e e diye, bir de gösterdi. Sonra da yapti.
Ya cocugu giydirip yedirip icirecek kadar elbette var ama, guzel bir sosyal hayat, rahat bir egitim ogretim donemi, saglam bir gelecek için yeterli bir meblag değil. Hep idare etmek zorunda kalmak, kiti kitina gitmek, hep düşünmek, gelecegi kestirememek çok kotu. Yurtdışında okumak istese, aylik 1000euro verecek olsak, ikimizin maasina tekabül ediyor mesela
25 bin falan olması lazım.çok değil aslında ama buna da şükürMaasallah gercekten bebek bereketiyle geliyorNeler takildi kizz merak ettim burda kimse kimseyi tanimiyo nasil olsa hava atmak gibi olmaz bizim ikinci.cocuk pek bisi takan olmadi valla. hatta bazi arkadaslarim su an bana borclular canlari sagolsun
Yapcam yapcam nedense içime ikiz olacakmış gibi doğuyorKirazımmmmmm
2yi yapcenmiiiiiii
Neynnn var guzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?