• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben oyun arkadası, baba uyutma patronu ashdashdhasdh
Oyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirim

Yok yok o zaman bırakır isemeyi 🤣🤣🤣🤣🤣
ıcımı rahatlattın bee ajshdka

eşime diorumki bak sen burda değilsin ve bu kız örneğin, neye dokunup dokunmaması gerektiğini biliyor
ama sen gidip yaptırıosun istediğinde bu küçük bir örnek..
alıştığı bildiği kuralları bozma..
bişi olmaz zaten 2 gün görüorum dior...
o teraziyi dengeleyemiorum

eşime diorumki bak sen burda değilsin ve bu kız örneğin, neye dokunup dokunmaması gerektiğini biliyor
ama sen gidip yaptırıosun istediğinde bu küçük bir örnek..
alıştığı bildiği kuralları bozma..
bişi olmaz zaten 2 gün görüorum dior...
o teraziyi dengeleyemiorum
haklısın, kuralları esnetme durumu bızım bıraz takık oldugumuz bır konu, ondan dolayı uzerınde duruyoruz. bır de benım alanım olunca cocuk, cok zorlamıyor. kendısı benden daha kuralcı zaten ahsjdkhaskd

haklısın, kuralları esnetme durumu bızım bıraz takık oldugumuz bır konu, ondan dolayı uzerınde duruyoruz. bır de benım alanım olunca cocuk, cok zorlamıyor. kendısı benden daha kuralcı zaten ahsjdkhaskd
benmkinin hayat felsefesinde kural yok :D
kendinede yok banada yok kmseye yk
herkes herşeyi yapabilir :D

Hemsirecik Hemsirecik yumurtlama günlerini hissedenlerdenmisin
Evet bu ay erken yumurtladigimi dusunuyorum, reglimden 1 hafta sonra lekelenmem oldu.o tarihi baz alirsam reglim gecikti ama normal regl duzenime gore 3 gun var
dayloş bu konudan çok müzdaribim ciddi anlamda
gerçekten bak yarama tuz bastın

sebep peki kuzum ?
Bir sebebi yok askom 3 senedir bekliyoruz sebepsiz, dr da beklemeyin artik diyor
2 gece once babası altını alırken, yanımda yatıyorken, suratımda bır sıcaklık. bıl bakalım neaasdasşdjsjdşljda
Omen tonrem zjscksbssjsb, neyseki kediler yuzumuze isemiyor ahahsgscs

Evet bu ay erken yumurtladigimi dusunuyorum, reglimden 1 hafta sonra lekelenmem oldu.o tarihi baz alirsam reglim gecikti ama normal regl duzenime gore 3 gun var

Bir sebebi yok askom 3 senedir bekliyoruz sebepsiz, dr da beklemeyin artik diyor

ahsdahsdhkas kedi gibi kedi behh jdkajshd

bu sefer olcak :halay::halay::halay:

Back