- 19 Eylül 2019
- 1.559
- 2.647
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #221.001
Geldim geldim çok özledim kuzum sizleri buraları. Sohbetlerimizi@Akmerim çok özledim
Kiraz cicegi5388 güzel kuzum
@Sns34 vefalım
@Okyanusbulut nerelerdesin
@serrabk minnoş nasıl
@z e y n o m huuuu kız cadııııı
Saron abla minnoşlar naıl nerelerdesin
@Balkiz94
Matmazella 2 taze anne nerelerdesiniz
Ne yerdeyim ne göktee büyün gün ayaktayııım@Akmerim çok özledim
@Sns34 vefalım
@serrabk minnoş nasıl
Saron abla minnoşlar naasıl nerelerdesin
@Balkiz94
Hoc bir fikrim yokanammm 11 yıl sonra felan bu annelerimiz nasıl doğuruo helal valla
Yok ben almiyim benimki ilk cocugunu 18de dogurdu kardesimde 30yasinda dogurdu. Ben ilk bebeyi 31de dogurdum 11 sene sonrasini dusunmek istemiyorumÖyle valla tekne kazıntısıöğrendiğim de liseye gidiyordum.kızmışım baya arkadaşlarım duysa rezil olurum bu yaşta ne kardeşi demişim
Oo sizin de baya varmışanneleri gibi oluyoruz dimi
Aynen oyle evimizdeyiz iyiyizah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındımnasılsın pekı, kendını nasıl hıssedıyorsun?
ahahahaha cok ozledım cooook, asırı ozledım ehıuehıhe. saka bır yana valla ozledım, ınanmazsın ama ahhahaha
yıaaa kocaman olmus bebukkkk yerım onun totısınııı. alısverıs yapıyon muuuu?
amin canım cok sag ol2. çocuk derken
paremınkı mınnos ve nazlı bır premses olacagı ıcın hemen gelmıyor, ondan bekletıyor bızıParesilaaa kuzummm nasılsınnnn
KirazımmmmmmGeldim geldim çok özledim kuzum sizleri buraları. Sohbetlerimizi
Neynnn var guzummmNe yerdeyim ne göktee büyün gün ayaktayııım
Huysuz yavrum oturtmuyor beni. Evi gezmek istiyor bütün gün. Ev aynı ev ne anlıyor bilmiyorumKirazımmmmmm
2yi yapcenmiiiiiii
Neynnn var guzummm
Ay kizceler ne yapalim ya iki cocuk cildirmalar@Akmerim çok özledim
@Sns34 vefalım
@serrabk minnoş nasıl
Saron abla minnoşlar naasıl nerelerdesin
@Balkiz94
Yoğunum fazlasiyla canım... Sen nasılsın? Nasıl oldun? Bebiş nasıl?ah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındımnasılsın pekı, kendını nasıl hıssedıyorsun?
ahahahaha cok ozledım cooook, asırı ozledım ehıuehıhe. saka bır yana valla ozledım, ınanmazsın ama ahhahaha
paremınkı mınnos ve nazlı bır premses olacagı ıcın hemen gelmıyor, ondan bekletıyor bızıParesilaaa kuzummm nasılsınnnn
Ay çok sevindim yaa, haklisin o surecte en guvenilir yer hastane, e bir de kosturmaca vs yok, iyi olmuş canımHoc bir fikrim yok
Yok ben almiyim benimki ilk cocugunu 18de dogurdu kardesimde 30yasinda dogurdu. Ben ilk bebeyi 31de dogurdum 11 sene sonrasini dusunmek istemiyorum
Aynen oyle evimizdeyiz iyiyiz
Bende cok iyiyim hastanede kalmamiz iyi oldu bi yandan baya toparlanmis bir sekilde evime geldim simdi bebisime bol bol zaman ayirabiliyorum
Oyy, ayni durum canim, yuksek lisans, ingilizce kursu, okul, ev kosturmaca içindeyim. Benim ara ara agri ataklarim devam ediyor. Ameliyat icin gün bekliyorum arasinlar diye. Bebiş iyi ya, 1 yasinda oldu bile, anlamadan geçiyor zaman. Sen neler yapiyorsun, iste mi var cok yogunluk?Yoğunum fazlasiyla canım... Sen nasılsın? Nasıl oldun? Bebiş nasıl?
E ben sen ameliyat oldun sandım yaAy çok sevindim yaa, haklisin o surecte en guvenilir yer hastane, e bir de kosturmaca vs yok, iyi olmuş canım
İlk zamanlar bana en zor gelen zamanlar olmuştu, aylar geçtikçe daha iyi hissettim kendimi ve her şey daha da cok yoluna girdi
Şimdi missss kokuyordur o, ay mutlaka surekli foto video cek, sonra dönüp bakinca şok oluyor insan, hic hatirlamiyor o hallerini
Oyy, ayni durum canim, yuksek lisans, ingilizce kursu, okul, ev kosturmaca içindeyim. Benim ara ara agri ataklarim devam ediyor. Ameliyat icin gün bekliyorum arasinlar diye. Bebiş iyi ya, 1 yasinda oldu bile, anlamadan geçiyor zaman. Sen neler yapiyorsun, iste mi var cok yogunluk?
ah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındımnasılsın pekı, kendını nasıl hıssedıyorsun?
Yok kuzum, devlette olacagim, tek genel cerrah kalınca ben hala sıra bekliyorum. Bu kadar zaman anca listeye alinabildim anlayacağınE ben sen ameliyat oldun sandım yaolmadın mı daha bir mi yaş mı zaman nasıl geçti çok acımasız zaman evet iş yeri çok yoğun. Sınava bile hazırlanamiyorum bugün sabah saat 10da hakim aradı ya. Neyse ki kusura bakma diyor
Yaaa super olmus, iyi yapmissin. Hem agirlasma, hem de her gecen gun yasanan pahalılık, zam vs... Cok iyi olmus. Biz cocuk odasini dogmadan once 10bin civarına almistik, en son birkac ay once baktığımda 23bine geliyordu, smdi kimbilir ne kadar, bakmak bile istemiyorum. Benim maasim 3 kat zamlanmadi ama! İyice dibe batiyoruzAlışveriş bitti bile dayloşum, çok az eksikler kaldıağırlaşmadan halletmek istedim çoğu şeyi
Yakışıklının bir kardeşi olmasın mıah kuzucum yaa, akrep burcu o da ben ve oglum gıbı ehehhe, yeycemmm. cok sukur o gunler gecmıs ve saglıklı bır sekılde bırlıktesınız, cok sevındımnasılsın pekı, kendını nasıl hıssedıyorsun?
maşallah örümcek adam gibi hareketli desenene yapsın düz duvara tırmanmaya çalışıyor
şaka yapmıyorum cok ciddiyim..
cinnet geçirmeme ramak var
dayloşşşşşşşşşşşş biliyordum aynı duygular içinde olduğumuzu
Annen ilkinde çok küçükmüş.ben 18imde ergen ergen takılıyordumHoc bir fikrim yok
Yok ben almiyim benimki ilk cocugunu 18de dogurdu kardesimde 30yasinda dogurdu. Ben ilk bebeyi 31de dogurdum 11 sene sonrasini dusunmek istemiyorum
Aynen oyle evimizdeyiz iyiyiz
Bende cok iyiyim hastanede kalmamiz iyi oldu bi yandan baya toparlanmis bir sekilde evime geldim simdi bebisime bol bol zaman ayirabiliyorum
Şuan ekonomi boyleyken 1.yi meydana gonul rahatlığıyla cikarayim da, 2. KismetYakışıklının bir kardeşi olmasın mı
maşallah örümcek adam gibi hareketli deseneseni çok iyi anlıyorum sabır dicez napalım ayaklanınca zormuş cidden topladığım yeri saniyesinde dağıtıyor.toplamayı bırakınca da ayağım bir şeylere takılıyo düşcek oluyorum bir saniye poposunun üstüne oturmuyor
Annen ilkinde çok küçükmüş.ben 18imde ergen ergen takılıyordumbenimki de kardeşimi 40da doğurdu.ben de o yaşta düşünmek istemiyorum ama büyük konuşmuyum tabi
gezdir annesiHuysuz yavrum oturtmuyor beni. Evi gezmek istiyor bütün gün. Ev aynı ev ne anlıyor bilmiyorum
evet abla dondurulmuş embriyolarm varAy kizceler ne yapalim ya iki cocuk cildirmalariyiyiz sukur sagligimiz yerinde sizler nasilsiniz h8c okuyamiyorum artik tamamen koptum. Bebis bekleyen yeno doguram dogurmayi planlayan kimler var acaba.
Balls ikincoy8 dusynuyomussun. Ya herkes de akil vermey8 cok sever de simdiki aklim olsa bu kadar ara vermezdim. Hemencecik pespese yapardim. Anne sozu dinlemiyoruz ki
cukom bizi beğendinmi yavrumGünoaydıın ne guzel sohbetler edilmiş yahu
SorryŞuan ekonomi boyleyken 1.yi meydana gonul rahatlığıyla cikarayim da, 2. Kismet6 numara bez icime oturuyor en ucuzu 2.5 tl hahdhshdhsh
Ben de suan 35 yaşındayım, 40lara çok laf etmeyelim luffen agahahdhsh
hereksin temennisi tuvalet eğitimiSorryo yaşta zor gelir diye düşünmüyordum ama enerjisi durumu olan tabikisi yapar 6 numaranın markası ne? Sleepy 5 kullanıyorum iyi oluyor internetten toplu alıyoruz 2,30 a falan geliyor.yaza kadar idare edelim de belki tuvaleti öğrenirler.seninki maşallah hevesli akıllı hızlı öğrenir bence
Baby turco, 5 no ikisinde de küçük geliyor, bir de sleepy ile sorun yasadik birkaç kere, ondan turcodan devam ediyorum. Şimdiye kadar tanesi 2tlye geliyordu, artik 2.5 tlSorryo yaşta zor gelir diye düşünmüyordum ama enerjisi durumu olan tabikisi yapar 6 numaranın markası ne? Sleepy 5 kullanıyorum iyi oluyor internetten toplu alıyoruz 2,30 a falan geliyor.yaza kadar idare edelim de belki tuvaleti öğrenirler.seninki maşallah hevesli akıllı hızlı öğrenir bence
baby turco memnunmusunBaby turco, 5 no ikisinde de küçük geliyor, bir de sleepy ile sorun yasadik birkaç kere, ondan turcodan devam ediyorum. Şimdiye kadar tanesi 2tlye geliyordu, artik 2.5 tl
Kayınvalidem lazimliga yonlendiriyor onu, en azindan beziyle de olsa oturup kitapla vs oyalanip yapıyormuş, o da bir baslangic iste bakalim daha cok var bence ama epey bir sinyal vermesi ve bez istememe durumu var. Hayirlisi artik napalim
Enerji var da, para yoh ahdhshdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?