• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hashsdjahsd kız bu kedılerle pıpılıler benzıyo sanırım, her yerı işeyerek mubareklıyor kokusunu salıyor :KK51:

napsın, altını aldırmak ıstemıyo, bez takılsın ıstemıyo, kaçıp baska baska yerlerde ısıyohdgajsdsa
off hepsimi aynı olur yaaaa
bende lazımlık aldım onu gördü onda yapmak istio
gidio oturuo kalkmıo kalkınca yapmamış oluo
sonra hop beze yapıo
dedm otur sus yaza kadar bezle kalacaksın :D
bezini işaret edip bay bay yapıo
ee madem bay bay ne yapıon zilli :D

ay kıyamam sana olacakta bu pareyle senin bebekler aşırı nazlı beee
Valla sorma, yetti artik canima napcam bilmiyorum
İnşallah ikimiz de birlikte kalmısızdır
Ayy keskee keskee🤲🤲🤲
hashsdjahsd kız bu kedılerle pıpılıler benzıyo sanırım, her yerı işeyerek mubareklıyor kokusunu salıyor :KK51:

napsın, altını aldırmak ıstemıyo, bez takılsın ıstemıyo, kaçıp baska baska yerlerde ısıyohdgajsdsa
Benimki eve isemeye baslayinca kisirlastirdik gecti kanka, sana allah sabir versin hsgsjsbssb

off hepsimi aynı olur yaaaa
bende lazımlık aldım onu gördü onda yapmak istio
gidio oturuo kalkmıo kalkınca yapmamış oluo
sonra hop beze yapıo
dedm otur sus yaza kadar bezle kalacaksın :KK70:
bezini işaret edip bay bay yapıo
ee madem bay bay ne yapıon zilli :KK70:
ya tam ısırmalıkkkk asdjashdjh
benım de kayınvalıdem daha ne zaman aldırdı lazımlık, 1 tane de kendı aldı daha basıt bsy. bızım zottırı de oturmaya basladı bıldıgın, ama bezle oturuyor sımdılık, e e dıye gosterıyor bılıyor orda yapılaacgını, kitap okuyolar onun ustunde fılan agagahahh

ya tam ısırmalıkkkk asdjashdjh
benım de kayınvalıdem daha ne zaman aldırdı lazımlık, 1 tane de kendı aldı daha basıt bsy. bızım zottırı de oturmaya basladı bıldıgın, ama bezle oturuyor sımdılık, e e dıye gosterıyor bılıyor orda yapılaacgını, kitap okuyolar onun ustunde fılan agagahahh
bende basit bişey aldım
ay lazımlığada o kadar para neym veremem
bildiğin zıçacak işte :D

ciddi ciddi bi drla görüşsen hem şuan gittin şehir daha iyi
Balus buyuk hastane cok uzak bize, esiminde çalışma saatleri bi garip suan. Herseyi regle uydurup randevu almakta zor. Hepsini bir araya getirecek gucu bulmam lazim artik. Bunaldim cidden beklemekten. Bir doktorla görüştuk gecen ay adam gormeden tup bebek dedi 😏😏

ben de o kafadayım da, benım beyı bılıyon asjhdahsdkhas
çok beleyolar :110:

Balus buyuk hastane cok uzak bize, esiminde çalışma saatleri bi garip suan. Herseyi regle uydurup randevu almakta zor. Hepsini bir araya getirecek gucu bulmam lazim artik. Bunaldim cidden beklemekten. Bir doktorla görüştuk gecen ay adam gormeden tup bebek dedi 😏😏
ama böyle daha cok yıpranırsın aşkoş

çok beleyolar :110:

ama böyle daha cok yıpranırsın aşkoş
Oyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirim
ısemez dımı o zamansbdjasdjdasdlkahlkds
Yok yok o zaman bırakır isemeyi 🤣🤣🤣🤣🤣

Oyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirim

Yok yok o zaman bırakır isemeyi 🤣🤣🤣🤣🤣
oo hemen tüpe bağladın işi

Back