- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.981
yok ben oyun arkadası, baba uyutma patronu ashdashdhasdhbabanla oyna de
ıcımı rahatlattın bee ajshdkaOyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirim
Yok yok o zaman bırakır isemeyi
biz tam tersiyok ben oyun arkadası, baba uyutma patronu ashdashdhasdh
ıcımı rahatlattın bee ajshdka
yok kural ıkımızde de var ama, benımle her turlu oyun, sarkı, kıtap vs. agladıgında da ben. ama baba ıle cıddılı ısler ahahahahbiz tam tersi
baba oynatma (kudurtma ) herşeye evet deme.. kuralsız
anne uyutma.. kural yasak
Cunku dr ya klomen ya tup diyoroo hemen tüpe bağladın işi
Nedemek askom, ben cok cektim zamaninda boyle sidik kokusu ahagsjsvsyok ben oyun arkadası, baba uyutma patronu ashdashdhasdh
ıcımı rahatlattın bee ajshdka
dayloş bu konudan çok müzdaribim ciddi anlamdayok kural ıkımızde de var ama, benımle her turlu oyun, sarkı, kıtap vs. agladıgında da ben. ama baba ıle cıddılı ısler ahahahah
sebep peki kuzum ?Cunku dr ya klomen ya tup diyor
2 gece once babası altını alırken, yanımda yatıyorken, suratımda bır sıcaklık. bıl bakalım neaasdasşdjsjdşljdaNedemek askom, ben cok cektim zamaninda boyle sidik kokusu ahagsjsvs
nasıl kızz?dayloş bu konudan çok müzdaribim ciddi anlamda
gerçekten bak yarama tuz bastın
sebep peki kuzum ?
eşime diorumki bak sen burda değilsin ve bu kız örneğin, neye dokunup dokunmaması gerektiğini biliyornasıl kızz?
haklısın, kuralları esnetme durumu bızım bıraz takık oldugumuz bır konu, ondan dolayı uzerınde duruyoruz. bır de benım alanım olunca cocuk, cok zorlamıyor. kendısı benden daha kuralcı zaten ahsjdkhaskdeşime diorumki bak sen burda değilsin ve bu kız örneğin, neye dokunup dokunmaması gerektiğini biliyor
ama sen gidip yaptırıosun istediğinde bu küçük bir örnek..
alıştığı bildiği kuralları bozma..
bişi olmaz zaten 2 gün görüorum dior...
o teraziyi dengeleyemiorum
benmkinin hayat felsefesinde kural yokhaklısın, kuralları esnetme durumu bızım bıraz takık oldugumuz bır konu, ondan dolayı uzerınde duruyoruz. bır de benım alanım olunca cocuk, cok zorlamıyor. kendısı benden daha kuralcı zaten ahsjdkhaskd
olsun ama, cocuklar onu da anlıyor ve bır sure sonra kuralı ondayken esnetıp sendeyken esnetmeyecek, herkesle ıletısımı baska oluyo bu zottırılerın hahahahbenmkinin hayat felsefesinde kural yok
kendinede yok banada yok kmseye yk
herkes herşeyi yapabilir
olsun ama, cocuklar onu da anlıyor ve bır sure sonra kuralı ondayken esnetıp sendeyken esnetmeyecek, herkesle ıletısımı baska oluyo bu zottırılerın hahahah
Evet bu ay erken yumurtladigimi dusunuyorum, reglimden 1 hafta sonra lekelenmem oldu.o tarihi baz alirsam reglim gecikti ama normal regl duzenime gore 3 gun varHemsirecik yumurtlama günlerini hissedenlerdenmisin
Bir sebebi yok askom 3 senedir bekliyoruz sebepsiz, dr da beklemeyin artik diyordayloş bu konudan çok müzdaribim ciddi anlamda
gerçekten bak yarama tuz bastın
sebep peki kuzum ?
Omen tonrem zjscksbssjsb, neyseki kediler yuzumuze isemiyor ahahsgscs2 gece once babası altını alırken, yanımda yatıyorken, suratımda bır sıcaklık. bıl bakalım neaasdasşdjsjdşljda
ahsdahsdhkas kedi gibi kedi behh jdkajshdEvet bu ay erken yumurtladigimi dusunuyorum, reglimden 1 hafta sonra lekelenmem oldu.o tarihi baz alirsam reglim gecikti ama normal regl duzenime gore 3 gun var
Bir sebebi yok askom 3 senedir bekliyoruz sebepsiz, dr da beklemeyin artik diyor
Omen tonrem zjscksbssjsb, neyseki kediler yuzumuze isemiyor ahahsgscs
bu sefer olcakEvet bu ay erken yumurtladigimi dusunuyorum, reglimden 1 hafta sonra lekelenmem oldu.o tarihi baz alirsam reglim gecikti ama normal regl duzenime gore 3 gun var
Bir sebebi yok askom 3 senedir bekliyoruz sebepsiz, dr da beklemeyin artik diyor
Omen tonrem zjscksbssjsb, neyseki kediler yuzumuze isemiyor ahahsgscs
İnşallah balusumm olsada parti versem bebem oluyor diyebu sefer olcak
burda biz sana parti yaparız merak etmeİnşallah balusumm olsada parti versem bebem oluyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?