- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.961
hashsdjahsd kız bu kedılerle pıpılıler benzıyo sanırım, her yerı işeyerek mubareklıyor kokusunu salıyorBiliydim isteyecegini
O da kuduruyo geri kalan vaktindede uyuyor
napsın, altını aldırmak ıstemıyo, bez takılsın ıstemıyo, kaçıp baska baska yerlerde ısıyohdgajsdsadayloş pipilin nabıo
bi araBen hiç korunmadim ki ahahahah
Zaten olmuyor diyip Allaha emanet shskdkd
off hepsimi aynı olur yaaaahashsdjahsd kız bu kedılerle pıpılıler benzıyo sanırım, her yerı işeyerek mubareklıyor kokusunu salıyor
napsın, altını aldırmak ıstemıyo, bez takılsın ıstemıyo, kaçıp baska baska yerlerde ısıyohdgajsdsa
güzel kalplim
Valla sorma, yetti artik canima napcam bilmiyorumay kıyamam sana olacakta bu pareyle senin bebekler aşırı nazlı beee
Ayy keskee keskeeİnşallah ikimiz de birlikte kalmısızdır
Benimki eve isemeye baslayinca kisirlastirdik gecti kanka, sana allah sabir versin hsgsjsbssbhashsdjahsd kız bu kedılerle pıpılıler benzıyo sanırım, her yerı işeyerek mubareklıyor kokusunu salıyor
napsın, altını aldırmak ıstemıyo, bez takılsın ıstemıyo, kaçıp baska baska yerlerde ısıyohdgajsdsa
ciddi ciddi bi drla görüşsen hem şuan gittin şehir daha iyiValla sorma, yetti artik canima napcam bilmiyorum
Ayy keskee keskee
Benimki eve isemeye baslayinca kisirlastirdik gecti kanka, sana allah sabir versin hsgsjsbssb
ya tam ısırmalıkkkk asdjashdjhoff hepsimi aynı olur yaaaa
bende lazımlık aldım onu gördü onda yapmak istio
gidio oturuo kalkmıo kalkınca yapmamış oluo
sonra hop beze yapıo
dedm otur sus yaza kadar bezle kalacaksın
bezini işaret edip bay bay yapıo
ee madem bay bay ne yapıon zilli
bende basit bişey aldımya tam ısırmalıkkkk asdjashdjh
benım de kayınvalıdem daha ne zaman aldırdı lazımlık, 1 tane de kendı aldı daha basıt bsy. bızım zottırı de oturmaya basladı bıldıgın, ama bezle oturuyor sımdılık, e e dıye gosterıyor bılıyor orda yapılaacgını, kitap okuyolar onun ustunde fılan agagahahh
sanırım bız onu yapamıyoz ahdkahsdkhasdkhaskdhValla sorma, yetti artik canima napcam bilmiyorum
Ayy keskee keskee
Benimki eve isemeye baslayinca kisirlastirdik gecti kanka, sana allah sabir versin hsgsjsbssb
ben de o kafadayım da, benım beyı bılıyon asjhdahsdkhasbende basit bişey aldım
ay lazımlığada o kadar para neym veremem
bildiğin zıçacak işte
Balus buyuk hastane cok uzak bize, esiminde çalışma saatleri bi garip suan. Herseyi regle uydurup randevu almakta zor. Hepsini bir araya getirecek gucu bulmam lazim artik. Bunaldim cidden beklemekten. Bir doktorla görüştuk gecen ay adam gormeden tup bebek dediciddi ciddi bi drla görüşsen hem şuan gittin şehir daha iyi
Evlendirince gecer be daylos uzulme jagsjwvsbwssanırım bız onu yapamıyoz ahdkahsdkhasdkhaskdh
çok beleyolarben de o kafadayım da, benım beyı bılıyon asjhdahsdkhas
ama böyle daha cok yıpranırsın aşkoşBalus buyuk hastane cok uzak bize, esiminde çalışma saatleri bi garip suan. Herseyi regle uydurup randevu almakta zor. Hepsini bir araya getirecek gucu bulmam lazim artik. Bunaldim cidden beklemekten. Bir doktorla görüştuk gecen ay adam gormeden tup bebek dedi
ısemez dımı o zamansbdjasdjdasdlkahlkdsEvlendirince gecer be daylos uzulme jagsjwvsbws
meaaalessefff ahahah, muzıklı fılan. bızımkı daha cok dugmesne basıp poposunu oynatmak ıcın kullanıyo onu ahsdjhaskjdhçok beleyolar
ama böyle daha cok yıpranırsın aşkoş
babanla oyna demeaaalessefff ahahah, muzıklı fılan. bızımkı daha cok dugmesne basıp poposunu oynatmak ıcın kullanıyo onu ahsdjhaskjdh
Oyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirimçok beleyolar
ama böyle daha cok yıpranırsın aşkoş
Yok yok o zaman bırakır isemeyiısemez dımı o zamansbdjasdjdasdlkahlkds
oo hemen tüpe bağladın işiOyle ama suan maddi olarak gucumuz yetmez tup bebege, malum tasininca maddiyat tepe taklak oldu bizim. Bir tup bebek parasi harcadik yani. Tokiye yazilmistik biz, eger ordan ev çıkarsa arabayi satmayi dusunuyoruz o zaman belki oradan para ayirip tup bebege baslayabilirim
Yok yok o zaman bırakır isemeyi
Canımsın çok seviyorumgüzel kalplim
etiketleme yaparken seni es geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?