- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #220.601
İnşallah her şey hallolmuşturhayat pisliğini banada yaptı dielim bulutum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah her şey hallolmuşturhayat pisliğini banada yaptı dielim bulutum
hyr ama olmuşla ölmüşe çare yok cnmİnşallah her şey hallolmuştur
Balusumm, nasilsin
anonm kız hep sen yoktun
iyiyim aşkoş sen nasılsınBalusumm, nasilsin
sakın...........Bugun ilk defa banlanicam gibi geliyor bana
Hadi hayirlisi
Aynen ya kimse kalmadianonm kız hep sen yoktun
şimdi hep sen ben varız bunlar yok
iyiyim aşkoş sen nasılsın
Yok yok dahada kendimi yormamaya karar verdim benim fikrime saygi duymayanlara laf yetistirememsakın...........
sende gidersen tek kalırım bühü
Hemsirecik 2Aynen ya kimse kalmadi
Yok yok dahada kendimi yormamaya karar verdim benim fikrime saygi duymayanlara laf yetistiremem
Iyiyim bende balusumanonm kız hep sen yoktun
şimdi hep sen ben varız bunlar yok
iyiyim aşkoş sen nasılsın
Anaa gitmis ya
la aşkoş o ne öyleIyiyim bende balusum
Anaa gitmis ya
benm geldiğimin farkında değillerGünaydıııınnnnnnnnnnn baluş gelince buralar şenlenirdi öncedennnn ama artık kimse yoookkk
benm geldiğimin farkında değiller
ben burayı sana emanet etmiştim
ne eetn kızlara
Yeni uygulamala aşkoş o ne öyle
tek ayak cezası yazıo
Laktoz intoleransi tanısını hangi belirtilerle koydular kizlar banada relactaz damla verdi dr bu hafta ama cok kusma yapti sizdede oldumu kusma? Yesil mukuslu kopuklu kakaydi bizim sikayetlerBir şey olmayacak. Relactaz damla verirler muhtemelen. Büyüdükçe kendi enzimi kendisine yetecek ama biraz zaman alıyor. Ablamın oğlunda da vardı. Bizimkinde çıkmadı ama ikisi de aynı şekilde çok sıkıntılı geçirdi ilk 3,5-4 ayı. Bu arada bizim gastrocu şey demişti, zaten her bebekte laktoz intoleransı var bir miktar. Bağırsaklar henüz tam anlamıyla gelişmediği için oluyor demişti sanırım