Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gece 2 saat ağladı mama yemek için. Meme veriyorum krize giriyor. 2 saatin sonunda o kazandı verdim mamayı. Yer yeemez bayıldı

Deme öyle Neal deme yav en azından şu gaz sancıları geçer ne bileyim ne istediğini daha iyi anlarım diye bekliyorum valla
Gaz sancıları 3-4 aydan sonra geçer. Gaz damlası verdi mi doktor? Emzirdikten sonra ben bazen havlu ütüleyip kaynar sıcağını biraz havada sallayarak atıp kıyafetinin üstüne koyup üstüne de müslin örtüyorum. Sanki daha iyi uyuyordu o zaman. Büyüdükçe iletişim kolaylaşıyor evet. Onu ben de iple çekmiştim ama zaten çok hızlı büyüyorlar acele etme
Meme veriyorum açsa emsin doysun. Yok ya bizimki mama arsızı oldu
Çüt bedava, mama parayla. Cebinize göz dikmiş oğlan

Gaz damlası verdi maflor ama bence bi işe yaramıyor. Sıcak uygulamayı ben de yapıyorum rahatlatıyor baya.

Yav biz bu bebeyi zaten parayla yaptık bari beslenmesi bedava olsaydı

Ne edem ya huzursuz bugün çok. Diş etleri mi ağrı yapıyor nedir çözemedim :/
Bildirim geliyor arada onlara bakıyordum
Eneee nabıyon? Bebiği büyüttün mü? Sincaplar nöörüyor? Gelip gidiyorlar mı? Van'da mısınız hala?
Gaz damlası verdi maflor ama bence bi işe yaramıyor. Sıcak uygulamayı ben de yapıyorum rahatlatıyor baya.

Gaz damlaları cidden bir işe yaramıyor ya. Bizimkini Relactaz biraz rahatlatmıştı ama o gaz damlası değil. Sütteki laktozu parçalamaya yarayan enzimi dışarıdan vermiş oluyorsun. Bunlar kolej bebesi. Bizi zengin sanıyorlar yapımına para verdik diye

bizimde 1 aydır azı dişi o kadar şiş ve bembeyazki resmen diş görünüyor ama patlamıyor
yatağı ısırıyor felan

E 8 aylık olana kadar her şey düzelmiyo muydu. Doyuramıyoruz bebeyi sürekli aç. 40 günde 1900 gram almış hala emmek mama yemek istiyor dana
Bebene dana demene evde sesli güldüm ahahaha
Meme veriyorum açsa emsin doysun. Yok ya bizimki mama arsızı oldu
Emmekle kim uğraşıcak allasen uğraştırma bebeyi ver işte mamasını

Umarım benimkinin beslenmesi bedava olur. Bir bebe bu kadar pahalı olmamalı çünkü

Hemşireme noldu yaaa Hemsirecik

Biberon vermemeye çalış benden sana tavsiye. 1 saattir ağlıyor biberon diye yine

İçimi döktüm ondan oldu
Geldim katrisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…