- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.381
Kalmalı mı yine? Ben çok bıktım ya senelerce bizim evimiz hep misafir doldu taştı doldu doldu taştı. Kendi evimizde biz misafir gibi yaşar olduk. Yeter o yüzdenYa bu boyle degildi, birde karsi taraf emrivaki yapiyor gelicez diye. Hayir insan musaitmisiniz falan der bunlarda ne merakli gezmeye ya, biz istiyormuyuz acaba sizinle vakit gecirmeyi
Yok yok oyle cay icmeye sadece, yatmali misafir sevdigim tek kisi gorumcemKalmalı mı yine? Ben çok bıktım ya senelerce bizim evimiz hep misafir doldu taştı doldu doldu taştı. Kendi evimizde biz misafir gibi yaşar olduk. Yeter o yüzden
Elin sürçtü değil mi? Yanlışlıkla görümcem yazdım de. Yanlışlıkla olmuşturYok yok oyle cay icmeye sadece, yatmali misafir sevdigim tek kisi gorumcem
Yok kiz jagsjsus gorumcemle aram iyidir benimElin sürçtü değil mi? Yanlışlıkla görümcem yazdım de. Yanlışlıkla olmuştur
Benim 2 tane kayınvalidem variyiyiz bibitom sen
ay aman ya takma
ama kv duydumda kp ilk duydum
Hemsirecik bunların fabrika çıkışları ayrı ama kendileri aynı
sürü psik.
sende gelmen zamanda gelmiosun ne edek ölekmi
Bu nasıl olabilir ya? Benim görümcem tenhada beni kıstırsa ümüğüme çöker. Ben onu tek görsem yolumu değiştiririmYok kiz jagsjsus gorumcemle aram iyidir benimasigiz birbirimize
Güzeeeeelce büyütüyorsunuz kendiniz uykusuz kalarak. 8 aylık olanından var bizim evde. İki gecedir ayakta sallanarak uyuyor. Ayakta derken ben ayakta, kendisi kucağımda bir sağa bir sola. Ağzında da meme sakız gibiArkadaşlar bu gözünden uyku akan ama uyumayan sürekli ağlayan meme isteyen ama memeyi verince çığlık kıyamet ağlayan bebeleri napıyoruz. Bir de sensörü var heralde sıpanın oturduğumuzu anlayıp ağlıyor
Ben sansliyim ya o konuda cok sukurBu nasıl olabilir ya? Benim görümcem tenhada beni kıstırsa ümüğüme çöker. Ben onu tek görsem yolumu değiştiririm
Totonu kaşı hemşire reyizBen sansliyim ya o konuda cok sukur
E 8 aylık olana kadar her şey düzelmiyo muydu. Doyuramıyoruz bebeyi sürekli aç. 40 günde 1900 gram almış hala emmek mama yemek istiyor danaGüzeeeeelce büyütüyorsunuz kendiniz uykusuz kalarak. 8 aylık olanından var bizim evde. İki gecedir ayakta sallanarak uyuyor. Ayakta derken ben ayakta, kendisi kucağımda bir sağa bir sola. Ağzında da meme sakız gibi
Ayy allah bozmasin vallaTotonu kaşı hemşire reyiz
Hangi her şey nereye düzeliyor? Bir kere 4. ve 8. ayda uyku gerilemesi var. Daha bile kötüye gidiyor ama öyle de güzel böyle de güzel. Hiç de gözün korkmasın. Sadece düzelecek, şu valit gelince düzene girecek gibi bir beklentiye girip geri sayım yapma. Sana yazık olurE 8 aylık olana kadar her şey düzelmiyo muydu. Doyuramıyoruz bebeyi sürekli aç. 40 günde 1900 gram almış hala emmek mama yemek istiyor dana
Nerede yaşıyor? Bekar mı? Yaşlarınız yakın mı?Ayy allah bozmasin valla
Bekar askom, istanbulda suan 23 yaşındaNerede yaşıyor? Bekar mı? Yaşlarınız yakın mı?
He bak şimdi biraz taşlar oturdu yerine. Bu şartlar altında biraz daha mümkün evetBekar askom, istanbulda suan 23 yaşında
Moderen kiz benim gorumcemHe bak şimdi biraz taşlar oturdu yerine. Bu şartlar altında biraz daha mümkün evet
Deme öyle Neal demeHangi her şey nereye düzeliyor? Bir kere 4. ve 8. ayda uyku gerilemesi var. Daha bile kötüye gidiyor ama öyle de güzel böyle de güzel. Hiç de gözün korkmasın. Sadece düzelecek, şu valit gelince düzene girecek gibi bir beklentiye girip geri sayım yapma. Sana yazık olurOlduğu gibi kabul et. Mesela bizimki gündüz uykularına tamamen karşı. Her şeyi denedim olmuyor direniyor çocuk
regl bırakta sen nereye uçtun leHala regl olmadim
özlemkete suç Allah Allah kadın bakSatma yav lazım olur. Satıp bir de azat mı edeceksin
Yatıya mı kalayım? Ne istiyon bacım? İstemediğin saatte gelmişsem ne olmuş? Anlat işte ne olmuş? Anlat ulan
direniyorsun 3. ay gaz atakları bitene kadarArkadaşlar bu gözünden uyku akan ama uyumayan sürekli ağlayan meme isteyen ama memeyi verince çığlık kıyamet ağlayan bebeleri napıyoruz. Bir de sensörü var heralde sıpanın oturduğumuzu anlayıp ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?