E hani sen hep daha durun buyudukce zorlasiyo diyodun???
Geldim canimmmmm
Burdan baslamissin laflara, daha oncesi de vardır kesin, sonra da devammm
Maalesef proultramaxalerjiliyim, buyur yevrm
Ne alaka???
Harika olmuş, ellerine sağlık
Sen hayırdır?
Belki de kosullarimiz farklidir?
Belki bir sorun vardir??
Maalesef insanlarla ve ağrılarla boğuşuyordum. Insanların sebebi okul yeni acildi ve 2 ogretmenin atamasi yapildi bize, soruşturma bitmeden baslatmiyorlar ve veliler surekli ariza çıkardı bizim sinifin nye öğretmeni yok vs vs. bizle alakali degil diye guzelce anlattıkça devam ettiler. Onun disinda okul giris merdivenlerinde tadilat var ciddi bir tadilat 5 metre kazıldı vs. cocuklari yangin merdiveninden aliyoruz aptal saptal zorlu isler. Veliler ona da soyleniyor, ama bunu biz yapmyorz bakanlik yapiyor anlatamiyoruz.
Agrilarin sebebi ise dogumdan bu yana mide tarafimdan yumruk yemis gibi bir agri giriyor, siddetle sirtima vuruyor, kollarm uyuşuyor ve hc bsy yapamiyor hale geliyordum. Bu durum ara ara oluyor bazen kisa bazen saatler suruyordu. Son gunlerde her gun olmaya başladı ve ben sürekli 10u bile gormeden yataga girdim, dogru düzgün bsy yapamaz oldum. Doktor ultrason vs derken neticede safra kesesinde taşlar varmış, ameliyat önerildi. Bugun tarih alacağım.
Dun yuksek lisans basvuru sonucum da aciklandi, geçmişim. Yarin kayda gidecegim.
Inanilmaz ve sacma sapan bir yogunluk var. Hicbir seye yetisemiyorm.