- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.979
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #220.421
Hangi gün?giniydin gençler
Yine mi hayvan hakları? Olum biraz rahat durun la. Bir sen birAma haketmisti
sus kızAma haketmisti
o gün bugün
La yok, kurtaj konusuydu
Yok ya özledim sizi dehe bize bakmıosun yasni
Bebiş büyüdü valla , hoplayıp zıplıyor kanepe tepelerinde, düşüp duruyor heryeri morNe edem ya huzursuz bugün çok. Diş etleri mi ağrı yapıyor nedir çözemedim :/
Eneee nabıyon? Bebiği büyüttün mü? Sincaplar nöörüyor? Gelip gidiyorlar mı? Van'da mısınız hala?
Gaz damlaları cidden bir işe yaramıyor ya. Bizimkini Relactaz biraz rahatlatmıştı ama o gaz damlası değil. Sütteki laktozu parçalamaya yarayan enzimi dışarıdan vermiş oluyorsun. Bunlar kolej bebesi. Bizi zengin sanıyorlar yapımına para verdik diye
daha ne istion batıya tayin olmuşsnYok ya özledim sizi de
Bebiş büyüdü valla , hoplayıp zıplıyor kanepe tepelerinde, düşüp duruyor heryeri morsenin yakışıklı nasıl? İyi mi son durumlar?
Sincaplar da Van'da kaldı, batıya tayin olduk
Aa hayırlı olsun.Yok ya özledim sizi de
Bebiş büyüdü valla , hoplayıp zıplıyor kanepe tepelerinde, düşüp duruyor heryeri morsenin yakışıklı nasıl? İyi mi son durumlar?
Aa hayırlı olsun.Hemsirecik ler de Manisa'ya geldiler. Demek artık Van'da kimsemiz kalmadı vay be neredeeeen nereye
Bitemedi hastane koşturmacamız ama daha iyi gibiyiz. Büyüdü o da sekiz aylık oldu. Hem kendini hem beni dövüyor, çiziyor. Demek bir sonraki aşamada morarıyor muyuz
O beni dövüyor ben mi dövüyorum halla hallaaaakarışma bebeye
oyucanklarla arası nasılO beni dövüyor ben mi dövüyorum halla hallaaaa
iyi gecelerTunaydin
Onları da ya yiyor ya dövüyor. Evdeki herkes ve her şey dayaktan, tırmıktan nasibini alıyoroyucanklarla arası nasıl
nasıl büyüttüysen cocuğuOnları da ya yiyor ya dövüyor. Evdeki herkes ve her şey dayaktan, tırmıktan nasibini alıyor
Şimdi bir şey derdim de neyse aramızda kocasını sevenler varnasıl büyüttüysen cocuğu
neler öğrettiysen
Alismis olman gerekiyoroyucanklarla arası nasıl
iyi geceler
Desene nolurrrŞimdi bir şey derdim de neyse aramızda kocasını sevenler var
de deŞimdi bir şey derdim de neyse aramızda kocasını sevenler var
alıştıkAlismis olman gerekiyor
Nereye kayboldun kız sen yineİçimi döktüm ondan oldu
Geldim katrisim
Hoşgeldin batıyaYok ya özledim sizi de
Evet yaaa bunu duymuştum birkaç yerden daha. Bazı bebeler de ilginç bir şekilde biberon da kullanıyor memeyi de emiyorBiberon vermemeye çalış benden sana tavsiye. 1 saattir ağlıyor biberon diye yine
İnan hiç o riski aldığına değmez. Çok mecbur kalırsan kaşık biberon kullan. Ona alışma imkanı pek yok çünkü ucu yok. Kürek gibi bir şey. Kullanması zor ama sonrasında sen rahat edersin. Yok dersen ki benim kocam uğraşır. O başkaEvet yaaa bunu duymuştum birkaç yerden daha. Bazı bebeler de ilginç bir şekilde biberon da kullanıyor memeyi de emiyorama benimki de kesin reddedicilerden çıkar
Meme mama savaşını ben kazandım sanırımEvet yaaa bunu duymuştum birkaç yerden daha. Bazı bebeler de ilginç bir şekilde biberon da kullanıyor memeyi de emiyorama benimki de kesin reddedicilerden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?