Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
he bize bakmıosun yasni
Yok ya özledim sizi de
Bebiş büyüdü valla , hoplayıp zıplıyor kanepe tepelerinde, düşüp duruyor heryeri mor senin yakışıklı nasıl? İyi mi son durumlar?

Sincaplar da Van'da kaldı, batıya tayin olduk

daha ne istion batıya tayin olmuşsn
nerdesn

Aa hayırlı olsun. Hemsirecik ler de Manisa'ya geldiler. Demek artık Van'da kimsemiz kalmadı vay be neredeeeen nereye

Bitemedi hastane koşturmacamız ama daha iyi gibiyiz. Büyüdü o da sekiz aylık oldu. Hem kendini hem beni dövüyor, çiziyor. Demek bir sonraki aşamada morarıyor muyuz

karışma bebeye

Biberon vermemeye çalış benden sana tavsiye. 1 saattir ağlıyor biberon diye yine
Evet yaaa bunu duymuştum birkaç yerden daha. Bazı bebeler de ilginç bir şekilde biberon da kullanıyor memeyi de emiyor ama benimki de kesin reddedicilerden çıkar

Evet yaaa bunu duymuştum birkaç yerden daha. Bazı bebeler de ilginç bir şekilde biberon da kullanıyor memeyi de emiyor ama benimki de kesin reddedicilerden çıkar
İnan hiç o riski aldığına değmez. Çok mecbur kalırsan kaşık biberon kullan. Ona alışma imkanı pek yok çünkü ucu yok. Kürek gibi bir şey. Kullanması zor ama sonrasında sen rahat edersin. Yok dersen ki benim kocam uğraşır. O başka

Meme mama savaşını ben kazandım sanırım bugün hiç mama vermedim ağlamadı da emdi güzel güzel. Çişli bez sayısı da iyi umarım böyle devam eder ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…