• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hellö kızlar nabersinizzzz?

anonimbirbayan anonimbirbayan nasılsınız her şey yolunda mı? Baran güzel isim, sağlıklı ömrü oldun miniğin :KK200:
Yolunda hersey bebis iyi annesi daha iyi olabilir uyuyabilse😂😂
Tum bebislerimizin omru upuzun olsun❤️🥰🥰
Offf hoşgeldin klube :KK70: şu sıra ben de zordayım dönme dönülmüyor, yeme yenilmiyor, yürüme yürünmüyo :KK70:Gelince bebişi ıstıra ıstıra sevp, aldığı bu hizmetlerin ödemesini alıcam kendisinden:emir_bebek:
Hic sorma geldiginde hesap sorulacaktir 😬
Bizimki popisini bastiriyor bazen karnima tutuyorum diyorum sen gel o popisi isiracam sonra bide tekmeliyor utanmadan 😂😂

Benim diger oglusumun pabucu dama atildi teyzoslari hic sormuyor 🥺

5382DFEF-E0AB-4917-B1EF-3FA19E4520D7.jpeg

biz hala karnını görmedik sexi hatunum :KK70:
Bu hafta içi bi gün üşenmeyip uğraşıp atıcam söz :KK73:
Yolunda hersey bebis iyi annesi daha iyi olabilir uyuyabilse😂😂
Tum bebislerimizin omru upuzun olsun❤️🥰🥰

Hic sorma geldiginde hesap sorulacaktir 😬
Bizimki popisini bastiriyor bazen karnima tutuyorum diyorum sen gel o popisi isiracam sonra bide tekmeliyor utanmadan 😂😂
Ay aynısı yaaaaa :KK70:Popişini bir yere dayıyor kafasını bir yere. Sonra bir güzel esniyor orda :KK48:
Benim diger oglusumun pabucu dama atildi teyzoslari hic sormuyor 🥺

Eki Görüntüle 3139880
Ay evde bezliyormuydunuz pamuğu? 2 bebek mi bezliceksiniz artık evde :KK51:

Bu hafta içi bi gün üşenmeyip uğraşıp atıcam söz :KK73:

Ay aynısı yaaaaa :KK70:Popişini bir yere dayıyor kafasını bir yere. Sonra bir güzel esniyor orda :KK48:

Ay evde bezliyormuydunuz pamuğu? 2 bebek mi bezliceksiniz artık evde :KK51:
Aynen o esnemeleride genelde gece yapiyor😂😂

Aynen evde besliyorum yakinda 2bebisli rutinim olacak😬

Satsam ben bunu parada etmez💀
Satma yav lazım olur. Satıp bir de azat mı edeceksin
iyiyiz bibitom sen

ay aman ya takma
ama kv duydumda kp ilk duydum :KK70:

Hemsirecik Hemsirecik bunların fabrika çıkışları ayrı ama kendileri aynı
sürü psik.

sende gelmen zamanda gelmiosun ne edek ölekmi :KK70:
N Neal sen hayırdır sabahın köründen cie diyip gidiosun :KK70:
Yatıya mı kalayım? Ne istiyon bacım? İstemediğin saatte gelmişsem ne olmuş? Anlat işte ne olmuş? Anlat ulan

Gozume batiyor bu ara, bugun benden habersiz misafir kabul etmis yarin fayt var😡
Seninki misafire doyamadı. Ben misafir sevmem. Emrivaki yapsa hiç hiç istemem ama zaten o benden daha da çok sevmiyor olduğu için öyle bir şey yapmıyor. Erkeklerin kafa şey ya şey, tahtaları eksik

Seninki misafire doyamadı. Ben misafir sevmem. Emrivaki yapsa hiç hiç istemem ama zaten o benden daha da çok sevmiyor olduğu için öyle bir şey yapmıyor. Erkeklerin kafa şey ya şey, tahtaları eksik
Ya bu boyle degildi, birde karsi taraf emrivaki yapiyor gelicez diye. Hayir insan musaitmisiniz falan der bunlarda ne merakli gezmeye ya, biz istiyormuyuz acaba sizinle vakit gecirmeyi

Back