• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bu boyle degildi, birde karsi taraf emrivaki yapiyor gelicez diye. Hayir insan musaitmisiniz falan der bunlarda ne merakli gezmeye ya, biz istiyormuyuz acaba sizinle vakit gecirmeyi
Kalmalı mı yine? Ben çok bıktım ya senelerce bizim evimiz hep misafir doldu taştı doldu doldu taştı. Kendi evimizde biz misafir gibi yaşar olduk. Yeter o yüzden

Arkadaşlar bu gözünden uyku akan ama uyumayan sürekli ağlayan meme isteyen ama memeyi verince çığlık kıyamet ağlayan bebeleri napıyoruz. Bir de sensörü var heralde sıpanın oturduğumuzu anlayıp ağlıyor
Güzeeeeelce büyütüyorsunuz kendiniz uykusuz kalarak. 8 aylık olanından var bizim evde. İki gecedir ayakta sallanarak uyuyor. Ayakta derken ben ayakta, kendisi kucağımda bir sağa bir sola. Ağzında da meme sakız gibi

Güzeeeeelce büyütüyorsunuz kendiniz uykusuz kalarak. 8 aylık olanından var bizim evde. İki gecedir ayakta sallanarak uyuyor. Ayakta derken ben ayakta, kendisi kucağımda bir sağa bir sola. Ağzında da meme sakız gibi
E 8 aylık olana kadar her şey düzelmiyo muydu. Doyuramıyoruz bebeyi sürekli aç. 40 günde 1900 gram almış hala emmek mama yemek istiyor dana

E 8 aylık olana kadar her şey düzelmiyo muydu. Doyuramıyoruz bebeyi sürekli aç. 40 günde 1900 gram almış hala emmek mama yemek istiyor dana
Hangi her şey nereye düzeliyor? Bir kere 4. ve 8. ayda uyku gerilemesi var. Daha bile kötüye gidiyor ama öyle de güzel böyle de güzel. Hiç de gözün korkmasın. Sadece düzelecek, şu valit gelince düzene girecek gibi bir beklentiye girip geri sayım yapma. Sana yazık olur 🤣 Olduğu gibi kabul et. Mesela bizimki gündüz uykularına tamamen karşı. Her şeyi denedim olmuyor direniyor çocuk

Hangi her şey nereye düzeliyor? Bir kere 4. ve 8. ayda uyku gerilemesi var. Daha bile kötüye gidiyor ama öyle de güzel böyle de güzel. Hiç de gözün korkmasın. Sadece düzelecek, şu valit gelince düzene girecek gibi bir beklentiye girip geri sayım yapma. Sana yazık olur 🤣 Olduğu gibi kabul et. Mesela bizimki gündüz uykularına tamamen karşı. Her şeyi denedim olmuyor direniyor çocuk
Deme öyle Neal deme 😀 yav en azından şu gaz sancıları geçer ne bileyim ne istediğini daha iyi anlarım diye bekliyorum valla

Hala regl olmadim👀👀
regl bırakta sen nereye uçtun le
kimin kedisine gittin bulaştın

Satma yav lazım olur. Satıp bir de azat mı edeceksin

Yatıya mı kalayım? Ne istiyon bacım? İstemediğin saatte gelmişsem ne olmuş? Anlat işte ne olmuş? Anlat ulan
özlemkete suç Allah Allah kadın bak
kankasına bak kadını al :D

Arkadaşlar bu gözünden uyku akan ama uyumayan sürekli ağlayan meme isteyen ama memeyi verince çığlık kıyamet ağlayan bebeleri napıyoruz. Bir de sensörü var heralde sıpanın oturduğumuzu anlayıp ağlıyor
direniyorsun 3. ay gaz atakları bitene kadar
sonra kendince ordan burdan okuyarak uyku düzeni kuruyorsun rahatlıyorsun
tabi %100 olmuyor
atak dönemleri var.. diş dönemleri var
varda var :D

Back