Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınnnnnnnnnnnn

Matmazella şimdiden Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
bol bol yürüyüş yap doğumdan sonra
Çok teşekkür ederim canımm ilk yürüyüş zordu ama sonraki yürüyüşler daha rahat
Günaydıııınnn

Matmazella bebişine kavuştun sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah canımmm
Çok teşekkür ederim canımın içi hayatımın en güzel duygusunu yaşıyorum. Allahım bekleyenlere hemen nasip etsin

Az olsun öz olsun
Ben sana dememiş miydim akraba olabilir miyiz diye tatil zevklerimiz bile aynı
Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi
Aa buluşunsanıza. Deniz soğuk deYil mi? Hamid'i suya sokabiliyor musunuz orada?
Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz nasilsiniz?
Cikarma kiz dilini coğayib
ben evimin gadını
çocuklarımın anası olmak istiyorumm
iş iş iş bu nedir
Yav he he, sen mi?
bu bebeler sabırsız

nerdesin sen
Yogum, varim ama yogum
Dönüşün muhteşem olcak

Katre_g N Neal dayler dayler koşun koşun.
Topuz ve sime biri daha eklendi

Hıh çeyrek altını kaybettn cukom
Eneeem cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah
Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan bizim bebe de ateslendi bu aksam

Çok çok geçmiş olsun bizde kızımla geçirdik.düşmeyen ateş olursa korkmasın 4 saatte 1 calpol-dolven ya da pedifeni dönüşümlü versin. ıslak bez koysun yine düşmezse hastaneye götürsün bize öyle dediler 3 4 gün süründürüyor ama sonra geçiyor.ben bir tek parol içmiştim iyi geliyordu insan zaten kendini göremiyor umarım çabuk atlatırsınız N Neal

Sizden öğrenecek çok şeyim var erkek annesi olmak kolay değil shjshshdh çok teşekkür ederim amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…