• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınnnnnnnnnnnn :halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Matmazella Matmazella şimdiden Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
bol bol yürüyüş yap doğumdan sonra :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim canımm ilk yürüyüş zordu ama sonraki yürüyüşler daha rahat
Günaydıııınnn

Matmazella Matmazella bebişine kavuştun sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah canımmm❤️❤️
Çok teşekkür ederim canımın içi hayatımın en güzel duygusunu yaşıyorum. Allahım bekleyenlere hemen nasip etsin

🙈🙈🙈

Az olsun öz olsun 😁
Ben sana dememiş miydim akraba olabilir miyiz diye😁😁 tatil zevklerimiz bile aynı 🤣🤣
Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi 😏
Aa buluşunsanıza. Deniz soğuk deYil mi? Hamid'i suya sokabiliyor musunuz orada?
Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz 🥺nasilsiniz?
Cikarma kiz dilini coğayib
ben evimin gadını
çocuklarımın anası olmak istiyorumm
iş iş iş bu nedir :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Yav he he, sen mi?
bu bebeler sabırsız :KK70:

nerdesin sen :KK42:
Yogum, varim ama yogum 🥴
Dönüşün muhteşem olcak :KK70:

Katre_g Katre_g N Neal dayler dayler dayler dayler koşun koşun.
Topuz ve sime biri daha eklendi :KK70:

Hıh çeyrek altını kaybettn cukom :KK70:
Eneeem cukulatam cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah 🙏
Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan 😔 bizim bebe de ateslendi bu aksam 😢

Çok çok geçmiş olsun :( bizde kızımla geçirdik.düşmeyen ateş olursa korkmasın 4 saatte 1 calpol-dolven ya da pedifeni dönüşümlü versin. ıslak bez koysun yine düşmezse hastaneye götürsün bize öyle dediler :( 3 4 gün süründürüyor ama sonra geçiyor.ben bir tek parol içmiştim iyi geliyordu insan zaten kendini göremiyor umarım çabuk atlatırsınız N Neal :(

Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi 😏

Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz 🥺nasilsiniz?

Cikarma kiz dilini coğayib

Yav he he, sen mi?

Yogum, varim ama yogum 🥴

Eneeem cukulatam cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah 🙏

Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan 😔 bizim bebe de ateslendi bu aksam 😢

Sizden öğrenecek çok şeyim var erkek annesi olmak kolay değil shjshshdh çok teşekkür ederim amiiin🥰

Back