- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #219.701
Amin canımmmAyy sağlıkla al kucağına miniğiniiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımmmAyy sağlıkla al kucağına miniğiniiiii
ben sana hep çevrim içiyim biliosun bibiğimPro üye olunca çevrimiçi misin gözükmüyoreee, çevrimdışı gibisin hep agsgsgg
Oyyyy sanırım minik kuzun dünyaya gözlerini açmıştır Allah analı babalı sevdikleriyle sağlıklı sıhhatli büyütsünSabah 9da
ben sana hep çevrim içiyim biliosun bibiğim
nefesin kadar yakınım
Yaa gerçekten miN Neal ve oğluşu covid olmuş kızlar
dayler dayler cukulatam Paresilaaa Nurzfr DusunceBulutu Hemsirecik Katre_g
N Neal ve oğluşu covid olmuş kızlar
Aaa çok geçmiş olsun umarım çok hafif atlatırlarN Neal ve oğluşu covid olmuş kızlar
Çok teşekkür ederim canımm ilk yürüyüş zordu ama sonraki yürüyüşler daha rahatgünaydınnnnnnnnnnnn
Matmazella şimdiden Allah analı babalı büyütsün
sağlıklı bir ömrü olsun inşallah
bol bol yürüyüş yap doğumdan sonra
Çok teşekkür ederim canımın içi hayatımın en güzel duygusunu yaşıyorum. Allahım bekleyenlere hemen nasip etsin
Çok teşekkür ederim canım benim amiinOyyyy sanırım minik kuzun dünyaya gözlerini açmıştır Allah analı babalı sevdikleriyle sağlıklı sıhhatli büyütsün
Çok teşekkür ederim canımm ilk yürüyüş zordu ama sonraki yürüyüşler daha rahat
Çok teşekkür ederim canımın içi hayatımın en güzel duygusunu yaşıyorum. Allahım bekleyenlere hemen nasip etsin
Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi
Az olsun öz olsun
Ben sana dememiş miydim akraba olabilir miyiz diye tatil zevklerimiz bile aynı
Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz nasilsiniz?Aa buluşunsanıza. Deniz soğuk deYil mi? Hamid'i suya sokabiliyor musunuz orada?
Cikarma kiz dilini coğayib
Yav he he, sen mi?ben evimin gadını
çocuklarımın anası olmak istiyorumm
iş iş iş bu nedir
Yogum, varim ama yogumbu bebeler sabırsız
nerdesin sen
Eneeem cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallahDönüşün muhteşem olcak
Katre_g N Neal dayler dayler koşun koşun.
Topuz ve sime biri daha eklendi
Hıh çeyrek altını kaybettn cukom
Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan bizim bebe de ateslendi bu aksamN Neal ve oğluşu covid olmuş kızlar
Çok çok geçmiş olsun bizde kızımla geçirdik.düşmeyen ateş olursa korkmasın 4 saatte 1 calpol-dolven ya da pedifeni dönüşümlü versin. ıslak bez koysun yine düşmezse hastaneye götürsün bize öyle dediler 3 4 gün süründürüyor ama sonra geçiyor.ben bir tek parol içmiştim iyi geliyordu insan zaten kendini göremiyor umarım çabuk atlatırsınız N NealN Neal ve oğluşu covid olmuş kızlar
Ahhaha dimi beee, ama ben sevemedim akcayi
Yevrukus sana cevap veremeden covid olmussunz, cok gecmis olsn cnm, benim bebe de bu aksam ateşlendi, nobetteyz nasilsiniz?
Cikarma kiz dilini coğayib
Yav he he, sen mi?
Yogum, varim ama yogum
Eneeem cukulatam hadi bakalim sen de bu mertebeye eristin bravo jdshdh, gozunuz aydin canim, hayırlı ugurlu saglikli bir evlat olsun inşallah
Yaaa kiyamam, ne durumdalar suan bizim bebe de ateslendi bu aksam