- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #218.041
Nasılsınız canimlarrrr, 2 gun sinav gorevim vardi, dun koca gun migren ve yatış kayit donemi muhabbeti dışında rahatliyorum artik siz napiyosunnuuuuzzz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta toplanıor sonra bidahamı ilaçHerhalde öyle. Transfer yapmadan tekrar tedavi ama hiçbir mantığı yok. İlk toplanan yumurta ya da yumurtalardan elde edilen embriyo tutabilir. Tutmazsa yine yapılıyor zaten
Amiiin inşallah dayloşşşAy harika haberrrrr cok sukurrrr. İnsallah saglikla ilerlesin de kavusalim minnosa
Geşmiş olsun. Alerji ilacı değil sanki uyku ilacı alıyorum ben. Vücudum o kadar unutmuş ki kullanmaya kullanmaya. Leş gibi ağırlık var üzerimde. Gözlerimi açamıyorum. 4,5 aylık kayıt alıyor musunuz hocam? Artık okul öncesi sayılırNasılsınız canimlarrrr, 2 gun sinav gorevim vardi, dun koca gun migren ve yatış kayit donemi muhabbeti dışında rahatliyorum artik siz napiyosunnuuuuzzz?
Toplanırken dediğin nasıl? Benim anladığım toplama yapılıyor, sonra başa sarıyor tedaviYumurta toplanıor sonra bidahamı ilaç
Yoksa toplanırkenmi
Ahahah bekliyoruz hadi gebe treni var şu anBunları görünce 2. Bebeyi yapasm gelio hahahaha
Nabamm kocamın hediyesi girdi
Onu sindiriorm
Sormuyorlar di mi öpüp sarılabilir miyiz diye konu komşu mu akrabınız mıydı yapan merak ettim.Annemlerde çocuğu öptüler diye toplu kavga edip çıktık. Haftada bir gün gidiyorum. Ondan da böyle kavga gürültüyle çıkıyoruz. Salgın var, çocuk zaten hasta, olmasa bile niye öpersin ki ben bile kıyamıyorum öpmeye hala. Her öptüğümde ona zarar verirsem diye korkuyorum
Hepimizin kocalarının günü kutlu olsunGüzel kadınlar eşlerinizin babalar günü kutlu olsun...
Hoşgeldin yavru, kayıt dönemi cefa dönemi bilirim. Allah kolaylık versin, biz aynıyız, laflamalar işte gördün mü bilmiyorum yeni gebemiz olduNasılsınız canimlarrrr, 2 gun sinav gorevim vardi, dun koca gun migren ve yatış kayit donemi muhabbeti dışında rahatliyorum artik siz napiyosunnuuuuzzz?
Canım bildiğim kadarıyla bazı doktorlar bir regl döneminde birkaç kez yumurta toplama yapıyorlar, ama genelde trasnfer gerçekleştirmeden ay ay toplama oluyor diye biliyorum. Ama bana anlamlı gelmiyor. Çünkü misal tüp bebeğin fiyatı şu an 12 bin lira olsun, havuzda 3 kez toplama yapıyorlar ve fiyatına 32 bin diyorlar mesela, yani 3 tedavi fiyatından sadece 3 4 bin lira düşük oluyor. Onu da zaten yapılmayan 2 transfer bedeli gibi düşünebilirsin. Halbuki havuz yapmasan belki ilk toplamada oluşan embriyo ile hamile kalacaksn bunu bilemezsin, bu sefer diğer 2 tedavi parası boşuna gibi oluyor. Benim biliyorsun yumurta sayım düşüktü. Ama tercih etmedim bana mantıklı gelmedi. Zaten benim durumumda havuz yapsaydım, 3. Tedaviyi fazladan yapmış olacaktım belliki, çünkü 2. Tuttu biliyosun.Yumurta toplanıor sonra bidahamı ilaç
Yoksa toplanırkenmi
Ablamın eşi öptü ama bizde ben görnediğim sürece gelen giden öpüyor gibi bir şey zaten. İnada bindirdiler sanki. Ben izin vermedikçe daha cazip geliyor herhalde öpmek. Bebek bu ya. Hala sinirim geçmediAhahah bekliyoruz hadi gebe treni var şu an
Sormuyorlar di mi öpüp sarılabilir miyiz diye konu komşu mu akrabınız mıydı yapan merak ettim.
Hepimizin kocalarının günü kutlu olsun
Hoşgeldin yavru, kayıt dönemi cefa dönemi bilirim. Allah kolaylık versin, biz aynıyız, laflamalar işte gördün mü bilmiyorum yeni gebemiz oldu
Canım bildiğim kadarıyla bazı doktorlar bir regl döneminde birkaç kez yumurta toplama yapıyorlar, ama genelde trasnfer gerçekleştirmeden ay ay toplama oluyor diye biliyorum. Ama bana anlamlı gelmiyor. Çünkü misal tüp bebeğin fiyatı şu an 12 bin lira olsun, havuzda 3 kez toplama yapıyorlar ve fiyatına 32 bin diyorlar mesela, yani 3 tedavi fiyatından sadece 3 4 bin lira düşük oluyor. Onu da zaten yapılmayan 2 transfer bedeli gibi düşünebilirsin. Halbuki havuz yapmasan belki ilk toplamada oluşan embriyo ile hamile kalacaksn bunu bilemezsin, bu sefer diğer 2 tedavi parası boşuna gibi oluyor. Benim biliyorsun yumurta sayım düşüktü. Ama tercih etmedim bana mantıklı gelmedi. Zaten benim durumumda havuz yapsaydım, 3. Tedaviyi fazladan yapmış olacaktım belliki, çünkü 2. Tuttu biliyosun.
He yakın aile bir de. Biliyordur o zaman senin hassasiyetini ben konu komşuysa sormayı akıl edemiyorlardır biz de öyle bir adet olmadığı için diye düşündümAblamın eşi öptü ama bizde ben görnediğim sürece gelen giden öpüyor gibi bir şey zaten. İnada bindirdiler sanki. Ben izin vermedikçe daha cazip geliyor herhalde öpmek. Bebek bu ya. Hala sinirim geçmedi
Geşmiş olsun. Alerji ilacı değil sanki uyku ilacı alıyorum ben. Vücudum o kadar unutmuş ki kullanmaya kullanmaya. Leş gibi ağırlık var üzerimde. Gözlerimi açamıyorum. 4,5 aylık kayıt alıyor musunuz hocam? Artık okul öncesi sayılır
Toplanırken dediğin nasıl? Benim anladığım toplama yapılıyor, sonra başa sarıyor tedavi
Ahahah bekliyoruz hadi gebe treni var şu an
Sormuyorlar di mi öpüp sarılabilir miyiz diye konu komşu mu akrabınız mıydı yapan merak ettim.
Hoşgeldin yavru, kayıt dönemi cefa dönemi bilirim. Allah kolaylık versin, biz aynıyız, laflamalar işte gördün mü bilmiyorum yeni gebemiz oldu
Canım bildiğim kadarıyla bazı doktorlar bir regl döneminde birkaç kez yumurta toplama yapıyorlar, ama genelde trasnfer gerçekleştirmeden ay ay toplama oluyor diye biliyorum. Ama bana anlamlı gelmiyor. Çünkü misal tüp bebeğin fiyatı şu an 12 bin lira olsun, havuzda 3 kez toplama yapıyorlar ve fiyatına 32 bin diyorlar mesela, yani 3 tedavi fiyatından sadece 3 4 bin lira düşük oluyor. Onu da zaten yapılmayan 2 transfer bedeli gibi düşünebilirsin. Halbuki havuz yapmasan belki ilk toplamada oluşan embriyo ile hamile kalacaksn bunu bilemezsin, bu sefer diğer 2 tedavi parası boşuna gibi oluyor. Benim biliyorsun yumurta sayım düşüktü. Ama tercih etmedim bana mantıklı gelmedi. Zaten benim durumumda havuz yapsaydım, 3. Tedaviyi fazladan yapmış olacaktım belliki, çünkü 2. Tuttu biliyosun.
Yarın zabaaanan mı tahlilyaa Allahım nasip etsin inşallah en kosa zamanda
Ayyy, ben de tekrar başladım bi 10 gun oldu, ama gebelikte de kullanmak zorunda kalmistim uzun sure en basitinden. Dogumdan sonra birkac ay harikaydm, hic kullanmadim. Ama yine basladim iste. Neyse ki ilaca uyum sagladi yine vucut. Sabahlari ustumde fil uyuyomus gibi kalkma evresi gecti yaniGeşmiş olsun. Alerji ilacı değil sanki uyku ilacı alıyorum ben. Vücudum o kadar unutmuş ki kullanmaya kullanmaya. Leş gibi ağırlık var üzerimde. Gözlerimi açamıyorum. 4,5 aylık kayıt alıyor musunuz hocam? Artık okul öncesi sayılır
Toplanırken dediğin nasıl? Benim anladığım toplama yapılıyor, sonra başa sarıyor tedavi
Sorma, sorular asla bitmiyor. Tum sorularin ve cevaplarin oldugu bir kağıt hazirladim önlü arkalı, formu doldurup okuyup tekrar gelin diyorum, sanki oyle demiyomusum gibi yazanları tekrar soruyorlar hunharcaAhahah bekliyoruz hadi gebe treni var şu an
Geşmiş olsun geşmiş olsun. Ben de şu an en hafifini alıyorum. Normalde o benim alerjimin a'sına yetmez. Uyku falan da yapmaz ama ilk defa bir sene ara verdim galiba. Şoktan çıkamadı vücut o en hafif ilaçla bile. Gözümü açamıyorum, kafam yerinden kalkmıyorAyyy, ben de tekrar başladım bi 10 gun oldu, ama gebelikte de kullanmak zorunda kalmistim uzun sure en basitinden. Dogumdan sonra birkac ay harikaydm, hic kullanmadim. Ama yine basladim iste. Neyse ki ilaca uyum sagladi yine vucut. Sabahlari ustumde fil uyuyomus gibi kalkma evresi gecti yani
Yarın zabaaanan mı tahlil
Of ya geçmiş olsun çok çok Allah şifa versin, hızla iyileşsin minnoşBiz bu gece hastanedeyiz teyzeler..
Bronşit olmuşuz
Evet evet baslayabiliyorsun tabii ki, dogmamis bebeği de aliyoz biz anasıyla filan geliyor. Her şey analarımız için. Luffen gelsin cok gec bile kalmissinzGeşmiş olsun geşmiş olsun. Ben de şu an en hafifini alıyorum. Normalde o benim alerjimin a'sına yetmez. Uyku falan da yapmaz ama ilk defa bir sene ara verdim galiba. Şoktan çıkamadı vücut o en hafif ilaçla bile. Gözümü açamıyorum, kafam yerinden kalkmıyor
Ee kayıt işine bir şey dememişsin. Bu sene başlayamıyor muyuz?
Yaaa kiyamam kuzuma ben, hemen atlatacak yavrum insallahhh nasil simdi?Biz bu gece hastanedeyiz teyzeler..
Bronşit olmuşuz